• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM SİZCE HAKLI MI ???

poncikvegece

Pipili bir bebiş :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
8.469
29.050
468
Merhaba Kızlar :) ben 2 senelik evliyim.. Benim sorum şu, evlendiğimiz ilk zamanlar ilk 6-8 ay boyunca hafta da 3-4 olmak üzere ilişki yaşıyorduk. Fakat artık bir süre sonra malumunuz monotona bağlıyor, ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Ama artık hafta da bu durum 2 ye düştü yani düzenli olarak ilişki yaşıyoruz bir sorun yok, eşimi de çok seviyorum onda da bir problem yok. ama bu ona sorun oluyor, yani daha biz 2 yıllık evliyiz 28-30 yaşında insanlarız 50-60 yaşında değiliz ki hafta da 1-2 kere ilişkiye girelim diyor.. 2 yi az buluyor, ya da yetmiyor bilemiyorum .. nasıl derseniz. ben seni 2 sene bekledim diyip duruyor.. sizce haklı mı ? ya da gerçekten hafta da 2 kez anormal bir durum mu ? daha mı fazla olması gerekiyor ? bana normal geliyor ama ,ben mi yanlıs düşünüyorum . Teşekkürler , Sevgiler canlar :)

Son düzenleme:
Bunu buraya yazacağınıza mesela eşinizle konuşsanız birlikte çözüm üretseniz. Orta yolu bulsanız daha hoş olmaz mı?
Böyle şeylerin pazarlıkla olmasına karşıyım fakat eşlerin biribirlerinin ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Size yeterli gelen eşinize gelmeyebilir.
Bunu bizim değil sizin halletmeniz lazim.

pardon tam tersiymiş. yani adam 3. defa istediğinde siz istemiyor mu oluyorsunuz?
İstemiyor demeyelim de, genelde yorgun olduğum için çok istekli olmuyorum diyelim.. bir de hafta da 3 bana fazla geliyor.. ben 2 ideal olarak düşünüyorum. ama bunu az görüyor. ben mi yanlıs düşünüyorum diye danışmak istedim sadece :=) teşekkürler..

İstemiyor demeyelim de, genelde yorgun olduğum için çok istekli olmuyorum diyelim.. bir de hafta da 3 bana fazla geliyor.. ben 2 ideal olarak düşünüyorum. ama bunu az görüyor. ben mi yanlıs düşünüyorum diye danışmak istedim sadece :=) teşekkürler..
bence az. adam haklı. ayrı bu sayı ile olmaz. bazen haftada beş olur bazen 1 olur. duruma göre tabi ki değişir. ama 2 yeter deyip 3.de reddediyorsan adamı kendinden soğutursun.

Ben bu tür konuları çok değişik buluyorum eşim çok istekli yetemiyor muyum acaba eşim şöyle aslan böyle kaplan ay biktim bu adamın şeyinden:KK70: özellik belirtip nispet yapar gibi ama aynı zamanda tavsiye ariyorum ayağı ;) bir insan çok ciddi bi sorun yoksa neden yatağını anlatir anlamıyorum.. bugün bir üye esinin kendine uyguladigi cinsel siddetten bahsettiği bir konu acmisti okurken içim yandı... öyle birşey Olsa neyse diyeceğim yani

Back
X