• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sinirimi bozdu hiç iyi değilim

Aslında başlık açmayacaktım ama üzgünüm, kızgınım ne düşüneceğimi bilemedim..

Eşimle bu gece oturuyorduk. Dört gibi ben gidiyorum yatmaya telefonda falan takılır uyurum dedim. Eşimde tamam dedi ben gittim o 20-25 dk sonra geldi. Bana sarıldı ama sigara içmiş direkt gelmiş abartısız leş gibi kokuyordu ve ben sigara kullanmayan biriyim. Üf ne kötü kokuyorsun falan dedim o da ben seni uyuyor sanıyordum dedi. O yüzden yüzünü ağzını yıkamamış. Sonra bana yakınlaştı bişeyler yaşanacak gibi oldu ama ben o sigara kokusundan hiç havaya giremedim. Dedim ki yok ben yapamıcam ama sana yardım ederim. Tamam dedi. Sonra sigara kokusu fena yaptı beni dayanamadım diye gülerek söyledim o da bana birden kızıp söylenmeye başladı. Şok oldum. Dedi ki çok uzatmışım çok bencilmişim eğer ben yapamıyorsam sesimi kesecek çok konuşmayacakmışım çünkü dağılıyormuş!
Ya sen ne diyosun ben sana yardım ederim dedim ne bencili. Asıl ben dağıldım kokundan yine de kızmadım sesimi çıkarmadım dedim. Bir cümle kurdum sadece gülüp geçsen zaten sorun yoktu uzattın dedim. Onun da dediği bi kerede ona yardım etsem ne olurmuş?
Ya adam duymuyor, anlamıyor zaten sesini kesseydi olacaktı. Robot muyuz biz? Hadi bizim olmadı tek kelime etmeden partnerimizi mutlu etmeye mi çalışacağız? Böyle mi olmalı bu işler? Konuşursun gülüşürsün devam edersin sevgiyle olur her şey.. Bizde o yok. Sesimi kesip kocamı mutlu etmem gerekirmiş sözün özü.
Ben bu tavra gelemedim tabi ondan sonra biz baya büyük kavga ettik. Hakaretler kötü sözler. Zaten sorunlarımız vardı bu da tuz biber oldu.
Şu an moralim baya bozuk. Aptal gibi hissediyorum kendimi. Ne yapmalı nasıl düşünmeli beynim durdu. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bi kaç tavsiye almaya ihtiyacım var..
Masturbasyonlarinizi bireysel yaparsaniz sorunlar cozulur bence bir miktar.

Beni uyudu sandığı için öyle gelmiş. Sonra beni uyanık görünce ve dokununca istemiş falan. Normalde böyle değildir. Ama asıl olan kaba davranması. Bende hödüğe yardım etmeye çalışıyorum aklımca.
Deveye diken adama open. Cok iyi olursan yaranamazsin. Naz niyaz yapican, zora yokuşa surucen ki o ugrasicak, taviz tavizi doguruyo cunku. Fazla iyilikten maraz doguyo.

"Yardim etme" dediginiz şeyi yaparken mi konusup gulusme istiyorsunuz?
Sigarandan fena oldum gibi sozlerde gülüşecek bir şey yok o an. Yani sevisirken alakasiz alakasiz konuşulmasini cogu kişi tercih etmez sanirim, benim de hoşuma gitmez.

Çok istiyorsa kalkip elini yuzunu, agzini temizlemeli. Bencil oldugunuzu sanmam sevismiyorsam yardimci olma gibi şeyleri hiç yapmadim hayatimda, benim umurumda olmazdi. Garip

Deveye diken adama open. Cok iyi olursan yaranamazsin. Naz niyaz yapican, zora yokuşa surucen ki o ugrasicak, taviz tavizi doguruyo cunku. Fazla iyilikten maraz doguyo.
Bu konuda çok haklısın tam da öyle oldu çünkü. Çok şımarttım onu düşündüm yine de olmadı.

Kalktım şimdi baktım evde yok gitmiş. Umarım yine eski günlere dönüp annesine kalmaya gitmemiştir..

A
Bu konuda çok haklısın tam da öyle oldu çünkü. Çok şımarttım onu düşündüm yine de olmadı.

Kalktım şimdi baktım evde yok gitmiş. Umarım yine eski günlere dönüp annesine kalmaya gitmemiştir..
Annesinin kuzusuysa bırak onda kalsın madem annesi koynundan cikarmasın

Sevismek isteyen adam kahveden cikmıs gibi gelmez disini fircalar agiz bakim suyunu calkalar parfüm sıkar.Esim bile olsa baskasinın sigara kokusunu cekmek zorunda miyim yaa ? Siz de ayri alemsiniz sevismem ama yardımci olurum nedir siz seks kölesi misiniz ?
Salaklık ettim. Keşke en başından tavrımı koysaydım. Ama iyi oldu belki de gerçek yüzünü gördüm. Sabah kalkmış evden annesine gitmiş şu anda. Sözün bittiği yer.

A

Annesinin kuzusuysa bırak onda kalsın madem annesi koynundan cikarmasın
Öyle yapacağım. Daha önce bununla ilgili konu açmıştım. Küstüğünde hafta sonu olduğunda gider annesinde kalırdı. İlk yılımız böyle geçti. Uzun süredir yapmıyordu başa sarmışız insan değişmiyor. Gerçekten çekemeceyeceğim artık

Salaklık ettim. Keşke en başından tavrımı koysaydım. Ama iyi oldu belki de gerçek yüzünü gördüm. Sabah kalkmış evden annesine gitmiş şu anda. Sözün bittiği yer.
Oha adamın sizi yaptığı degersizlestirmeye kendinizi bu hâle getirmenize kızamadım bile..siz kimsiniz önce onu sorun kendinize

17 Ağustos da başkasına yazdığınızı okuyun evli olmanız bu davranışları haklı göstermez

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-02-12-12-55-924-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-02-12-12-55-924-edit_com.android.chrome.jpg
    153,6 KB · Görüntüleme: 114
Yardımcı olurum neyin nesi kızlar sormuş zaten,benim kafama takılan karı koca sabah 5 kadar nasıl oturuyorsunuz çalışmıyor musunuz ikinizde ?

Esim sigara ictigi donemde asla bu sekilde yataga giremezdi, çünkü tarafimdan kesinlikle yasaklanmisti.
Sizin keskin cizgileriniz olmadığı gibi (sevismek istiyorsan dislerini fircalayip gelmelisin, yoksa kesinlikle sevisemeyiz) diyemediginiz gibi bir de yardim ederim demissiniz. Ne yardımı bu bu arada, nasil oluyor anlamadim orayi?

Aslında başlık açmayacaktım ama üzgünüm, kızgınım ne düşüneceğimi bilemedim..

Eşimle bu gece oturuyorduk. Dört gibi ben gidiyorum yatmaya telefonda falan takılır uyurum dedim. Eşimde tamam dedi ben gittim o 20-25 dk sonra geldi. Bana sarıldı ama sigara içmiş direkt gelmiş abartısız leş gibi kokuyordu ve ben sigara kullanmayan biriyim. Üf ne kötü kokuyorsun falan dedim o da ben seni uyuyor sanıyordum dedi. O yüzden yüzünü ağzını yıkamamış. Sonra bana yakınlaştı bişeyler yaşanacak gibi oldu ama ben o sigara kokusundan hiç havaya giremedim. Dedim ki yok ben yapamıcam ama sana yardım ederim. Tamam dedi. Sonra sigara kokusu fena yaptı beni dayanamadım diye gülerek söyledim o da bana birden kızıp söylenmeye başladı. Şok oldum. Dedi ki çok uzatmışım çok bencilmişim eğer ben yapamıyorsam sesimi kesecek çok konuşmayacakmışım çünkü dağılıyormuş!
Ya sen ne diyosun ben sana yardım ederim dedim ne bencili. Asıl ben dağıldım kokundan yine de kızmadım sesimi çıkarmadım dedim. Bir cümle kurdum sadece gülüp geçsen zaten sorun yoktu uzattın dedim. Onun da dediği bi kerede ona yardım etsem ne olurmuş?
Ya adam duymuyor, anlamıyor zaten sesini kesseydi olacaktı. Robot muyuz biz? Hadi bizim olmadı tek kelime etmeden partnerimizi mutlu etmeye mi çalışacağız? Böyle mi olmalı bu işler? Konuşursun gülüşürsün devam edersin sevgiyle olur her şey.. Bizde o yok. Sesimi kesip kocamı mutlu etmem gerekirmiş sözün özü.
Ben bu tavra gelemedim tabi ondan sonra biz baya büyük kavga ettik. Hakaretler kötü sözler. Zaten sorunlarımız vardı bu da tuz biber oldu.
Şu an moralim baya bozuk. Aptal gibi hissediyorum kendimi. Ne yapmalı nasıl düşünmeli beynim durdu. Bundan sonra nasıl davranmalıyım bi kaç tavsiye almaya ihtiyacım var..
Aranızdaki diğer meselelerden dolayı patlama yasamissiniz. Evli olduğunuz adamin kişisel bakımıyla sürekli siz ilgileniyorsaniz zaten çok büyük bir sorun. yani yatmadan önce dış fırçalama bilincinde olabilmeliydi. Ha bu adam dün gece bir anda böyle olmadı. siz de ilişki istiyorsanız, bu adamı da böyle kabul ettiyseniz kibarca " hayatım sen dişini fircala, bir su dök ben de üstümu degisteyim. (ya da sexi bir şey giyeyim)" diye yumuşak bir giriş daha hoş olurdu.

Oha adamın sizi yaptığı degersizlestirmeye kendinizi bu hâle getirmenize kızamadım bile..siz kimsiniz önce onu sorun kendinize
17 Ağustos da başkasına yazdığınızı okuyun evli olmanız bu davranışları haklı göstermez

Evet bende hatalıyım kabul ediyorum. Orda asıl ben kendime değer veremedim o da bu cesaretle bunu yaptı. Böyle olması gerekmezdi beni kırmaktan çekinmedi ki ters konuştu..

Back