Hayır bacım Master yapıyorum şuan yurtdışında :))Kız meslek lisesinde misin daha anlamadım. Ama belli yüksekokul okumadigin 90lardaki emo kızlar gibisin. Kesin lise mezunusun dimi :))
Offf üsluba bak hangi mahallenin sokak gülüsün sen acaba yaLan sen kıt mısın Kari adam büyünce diyor
Siz anlamıyor musunuz arkadaşım ya gerizekalı mısınız büyünce diyor siz salak mısın ağaKüçücük çocuk icin kıç yanağından mi bahsediyorsunuz şu an. Ne sapık sapık laflar bunlar ya. Terbiyenizi takının karı koca sapık misiniz ya ne biçim konuşuyorsunuz?
Evet beni tanıyor musun varoşemınım kı sortta gıyıorsunuz mini de puahahahahha
Insan kızından böyle mi bahseder sapık misiniz ya? Kimlerle aynı yerde yaşıyoruz. Laflara bak kendi çocuğu hakkında böyle konuşan insanlar başkalarının çocuğuna neler yapmaz.Siz anlamıyor musunuz arkadaşım ya gerizekalı mısınız büyünce diyor siz salak mısın ağa
Hayır bacım Master yapıyorum şuan yurtdışında :))
Kız babası korkusu değil eşinizin bağnazlığı benim babam neredeyse lise sona kadar bütün kıyafetlerimi kendi hevesle seçip aldı etek de vardı şort da bikini de yani kız babası olmakla alakalı değilKızlar selam kızımız olacağını öğrendik ve eşime bi haller geldi
Bana diyor yok kızıma şort giydirmem yok onu yapmam sen bu konulara girme bilmem ne doğmamış çocuğa şimdiden başladı küçükten öğretecekmişsin haklı ama bu kadarı abartı değil mi başım açık çocuk benden elbise onu bunu görür diye banada sende artık diz altı elbise gitin diye başladı çocuk gelince yok öyle diz üstü şeyler açık giyinmeler diyor ben nerde ne giyineceğim bilirim baskı ile olmaz daha çocuk doğmadı bile okula başlayana kadar dedim sen ne triplendin şimdiden bu nasil bir psikoloji korkuyor mu ne yapıyor anlamadım böyle bişey yaşayan oldumu ?
Yurtdışı dediğin pakistan sanırımHayır bacım Master yapıyorum şuan yurtdışında :))
Deli misiniz doğmamış bebeyi çarşafa sokun doğumhanede istersenizKızlar selam kızımız olacağını öğrendik ve eşime bi haller geldi
Bana diyor yok kızıma şort giydirmem yok onu yapmam sen bu konulara girme bilmem ne doğmamış çocuğa şimdiden başladı küçükten öğretecekmişsin haklı ama bu kadarı abartı değil mi başım açık çocuk benden elbise onu bunu görür diye banada sende artık diz altı elbise gitin diye başladı çocuk gelince yok öyle diz üstü şeyler açık giyinmeler diyor ben nerde ne giyineceğim bilirim baskı ile olmaz daha çocuk doğmadı bile okula başlayana kadar dedim sen ne triplendin şimdiden bu nasil bir psikoloji korkuyor mu ne yapıyor anlamadım böyle bişey yaşayan oldumu ?