Belli ki varAy ne tuhaf bi kafa yapısı
Eşinizin bunları düşünmesi çok anormal.
Eşinizin psikolojik bi rahatsızlığı varmı?
Bence gülünecek birşey yok ama gene de siz bilirsiniz!Kızlar selam kızımız olacağını öğrendik ve eşime bi haller geldi
Bana diyor yok kızıma şort giydirmem yok onu yapmam sen bu konulara girme bilmem ne doğmamış çocuğa şimdiden başladı küçükten öğretecekmişsin haklı ama bu kadarı abartı değil mi başım açık çocuk benden elbise onu bunu görür diye banada sende artık diz altı elbise gitin diye başladı çocuk gelince yok öyle diz üstü şeyler açık giyinmeler diyor ben nerde ne giyineceğim bilirim baskı ile olmaz daha çocuk doğmadı bile okula başlayana kadar dedim sen ne triplendin şimdiden bu nasil bir psikoloji korkuyor mu ne yapıyor anlamadım böyle bişey yaşayan oldumu ?
Allahım sen beni ve kısmet olursa doğuracağım evlatlarımı ve hepımızın cocuklarını bu tarz kafada olan magandalardan koru.Kızlar selam kızımız olacağını öğrendik ve eşime bi haller geldi
Bana diyor yok kızıma şort giydirmem yok onu yapmam sen bu konulara girme bilmem ne doğmamış çocuğa şimdiden başladı küçükten öğretecekmişsin haklı ama bu kadarı abartı değil mi başım açık çocuk benden elbise onu bunu görür diye banada sende artık diz altı elbise gitin diye başladı çocuk gelince yok öyle diz üstü şeyler açık giyinmeler diyor ben nerde ne giyineceğim bilirim baskı ile olmaz daha çocuk doğmadı bile okula başlayana kadar dedim sen ne triplendin şimdiden bu nasil bir psikoloji korkuyor mu ne yapıyor anlamadım böyle bişey yaşayan oldumu ?
Benim de 2 oğlandan sonra kızım doğunca eşim “asla kızıma karışmayacağız, o her şeyi bana rahatlıkla anlatmazsa ölürüm” demişti.
Bir de gülüyor musunuz? Nedir yani bu kısma engelleme? Ne saçma şey bu ya!
Böyle konuşan erkeklerin sapık olduğunu ama sakladığını düşünüyorum. Şimdiye kadar kendi çocuğuna böyle olup disarda kadınlara bakmayan tek erkek
Canım ben açık giyinen ve şort elbise giyinen birisiyim benim kocam kızının kısa giyinmesini istemiyor fıldır fıldır seni şimdi yaparım hayırdır lan size bana göre baskı ama o güzel dille diyor anlatılır düzgün yerli yerlinde giyinmesini onum tribinde korkuyor her kız babası gibi adam kızı dövcrk demiyorum zaten haddinizi bilin asabımı bozmayın !Demek ki şortlu kızlara o gözle bakıyor eşiniz, hiç normal bir zihniyet değil bu. Böyle erkekler kendi eşlerine, kızlarına kısıtlama getirir ama gözleri dışarıda fıldır fıldırdır.
Görme eşim böyle biri olmadığı için değişik değişik konuşmaları tuhafıma gitti sen gül gülme ben eşimi biliyorum değişik moda girdi kız babası olmak kolay değildir illaki kendine göre bir düşüncesi vardır.Eşime bir haller geldi yazdıktan sonra gülünecek bir şey göremedim ben.
Bozulursanne olacak mesela, şey çok korktum daCanım ben açık giyinen ve şort elbise giyinen birisiyim benim kocam kızının kısa giyinmesini istemiyor fıldır fıldır seni şimdi yaparım hayırdır lan size bana göre baskı ama o güzel dille diyor anlatılır düzgün yerli yerlinde giyinmesini onum tribinde korkuyor her kız babası gibi adam kızı dövcrk demiyorum zaten haddinizi bilin asabımı bozmayın !
Senin çevrende çok sapık var demekki iyi biliyorsun nasıl davranıyorlarCanım ben açık giyinen ve şort elbise giyinen birisiyim benim kocam kızının kısa giyinmesini istemiyor fıldır fıldır seni şimdi yaparım hayırdır lan size bana göre baskı ama o güzel dille diyor anlatılır düzgün yerli yerlinde giyinmesini onum tribinde korkuyor her kız babası gibi adam kızı dövcrk demiyorum zaten haddinizi bilin asabımı bozmayın !
Canım ben açık giyinen ve şort elbise giyinen birisiyim benim kocam kızının kısa giyinmesini istemiyor fıldır fıldır seni şimdi yaparım hayırdır lan size bana göre baskı ama o güzel dille diyor anlatılır düzgün yerli yerlinde giyinmesini onum tribinde korkuyor her kız babası gibi adam kızı dövcrk demiyorum zaten haddinizi bilin asabımı bozmayın !
Bozulursanne olacak mesela, şey çok korktum da
Hahahaha ben açık birisiyim canım zaten bu zamana kadar baskı görmedim valla kocamda kocam benden başkasına da bakmaz emin ol fıstık gibiyim dalgaHiç şaşmaz.
Kendi karisini, kizini baskilayan tipler 99.99% sapik it göz oluyor
Evet kocama özendim internet delikanlısı sizi işine bakHayırdır maganda kocana mi ozendin nerenin kabadayısısiniz siz. Çeyrek mafyalar sizi.
Sağol, bu muhteşem bilgi çok işime yarayacakHahahaha ben açık birisiyim canım zaten bu zamana kadar baskı görmedim valla kocamda kocam benden başkasına da bakmaz emin ol fıstık gibiyim dalga
Neden?kız babası olmak kolay değildir
Bir günde oldu ben şorta giyerim mini etekteKomik olan ne anlamadım? Adam bir günde böyle olmadı herhalde. Bebeğe üzüldüm şimdiden, baskıyla büyüyecek