- 28 Ocak 2021
- 1.480
- 3.685
- 37
ayyy keşke öyle bir dünya olsaydı nasıl güzel olurduHamile olan da kocası galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy keşke öyle bir dünya olsaydı nasıl güzel olurduHamile olan da kocası galiba
Ben sigara hiç kullanmadım,biri bana böyle davransa tiryaki olurum yeminle.Bak ben de sigaradan nefret ediyorum,yanlış anlaşılmasın.Bu kadar baskıya benim daha çok içesim gelir.
Yani evin içerisinde içiyorsa bişey diyemem ama maruz kalmamak için balkonda içmesini isteyebilirsiniz ,sigara severek iciliyorsa bırakmak gerçekten zor olabiliyor ve bana çok gereksiz ve ufak bir mesele gibi geldi yatak ayırmak icinEşimle tanıştığımızda beri sigara içiyor, bende nargile içiyorum. Ben sigarayı sevmiyorum, bir insanın da kendi tercihidir içip içmemek ama eşimin sigarayı bırakmasını istedim çünkü hamile kaldığımda çocuğumun sigara dumanına maruz kalmasını istemiyordum. Önce azaltmasini istedim çünkü bir insanın sevdiği şeyi özellikle alışkanlık olmuşsa bırakması inanılmaz zordur. Bu arada ben hergun 1-2 defa nargile içerim, o günde 12-13 dal sigara içer. Benim için nargileyi bırakmada sorun yok sonuçta çocuğumun iyiliği için fakat eşim "sen hamile kalınca bırakıcam, azaltarak bırakamam, biranda bırakmam lazım, içmeyi seviyorum." Diyordu. Ben ise biranda bırakamayacağını söyledim durdum. Bana tam 4 kere söz verdi hamile kaldığımı öğrenince bırakacağı konusunda. Tabi ki bırakamadı. Aradan 16 saat geçti ve sigara için sızlanmaya başladı. Önce 1-2 sonra 3-4 derken 9-10 a çıkardı. Sürekli "bırakmayacağım demiyorum bırakacağım" veya "uyurken bırakıyorum bak" diyor. Çok sinirlerim bozuldu bu şekilde sözünde durmamasından dolayı. Artık geceleri onu yatağa almamayı düşünüyorum ama bir yandan da bu şekilde olmak ilişkimize zarar verir diye korkuyorum. İletişim konusunda zayıf bir insanım. Sizin bu konuda görüşleriniz neler?
Seri koz getirin yengenizeEşimle tanıştığımızda beri sigara içiyor, bende nargile içiyorum. Ben sigarayı sevmiyorum, bir insanın da kendi tercihidir içip içmemek ama eşimin sigarayı bırakmasını istedim çünkü hamile kaldığımda çocuğumun sigara dumanına maruz kalmasını istemiyordum. Önce azaltmasini istedim çünkü bir insanın sevdiği şeyi özellikle alışkanlık olmuşsa bırakması inanılmaz zordur. Bu arada ben hergun 1-2 defa nargile içerim, o günde 12-13 dal sigara içer. Benim için nargileyi bırakmada sorun yok sonuçta çocuğumun iyiliği için fakat eşim "sen hamile kalınca bırakıcam, azaltarak bırakamam, biranda bırakmam lazım, içmeyi seviyorum." Diyordu. Ben ise biranda bırakamayacağını söyledim durdum. Bana tam 4 kere söz verdi hamile kaldığımı öğrenince bırakacağı konusunda. Tabi ki bırakamadı. Aradan 16 saat geçti ve sigara için sızlanmaya başladı. Önce 1-2 sonra 3-4 derken 9-10 a çıkardı. Sürekli "bırakmayacağım demiyorum bırakacağım" veya "uyurken bırakıyorum bak" diyor. Çok sinirlerim bozuldu bu şekilde sözünde durmamasından dolayı. Artık geceleri onu yatağa almamayı düşünüyorum ama bir yandan da bu şekilde olmak ilişkimize zarar verir diye korkuyorum. İletişim konusunda zayıf bir insanım. Sizin bu konuda görüşleriniz neler?
Iyde siz hamilesiniz kocaniz degil. Dumani bile bile yüzünüzemi üflüyor.? O sizin nargilenize karisiyormuydu siz hamile degilken. Karismayin yaninda icmesin olur biter. Siz birak dedikce birakmaz. Benim dedem 70 sene sigara icti birak birak birak kimse biraktiramadi. Herkesin kendi hayatiSanirim yazımın tamamını okumadınız. Nargileyi bırakmak benim için sorun değil dedim. Yani neredeyse 5 aydır içmiyorum. Fakat o hala sigara içmeyi sürdürüyor. O zaman bende nargile içeyim dediğimde hayır sen içemezsin diyor.
Bebegin yaninda icmesin. Bıraksa iyibolur ama alternatif oneri diyelim. Babamın sigara ictigini unutuyorum ben cünkü hiç yanımizda icmez kapali ortamda icmezEşimle tanıştığımızda beri sigara içiyor, bende nargile içiyorum. Ben sigarayı sevmiyorum, bir insanın da kendi tercihidir içip içmemek ama eşimin sigarayı bırakmasını istedim çünkü hamile kaldığımda çocuğumun sigara dumanına maruz kalmasını istemiyordum. Önce azaltmasini istedim çünkü bir insanın sevdiği şeyi özellikle alışkanlık olmuşsa bırakması inanılmaz zordur. Bu arada ben hergun 1-2 defa nargile içerim, o günde 12-13 dal sigara içer. Benim için nargileyi bırakmada sorun yok sonuçta çocuğumun iyiliği için fakat eşim "sen hamile kalınca bırakıcam, azaltarak bırakamam, biranda bırakmam lazım, içmeyi seviyorum." Diyordu. Ben ise biranda bırakamayacağını söyledim durdum. Bana tam 4 kere söz verdi hamile kaldığımı öğrenince bırakacağı konusunda. Tabi ki bırakamadı. Aradan 16 saat geçti ve sigara için sızlanmaya başladı. Önce 1-2 sonra 3-4 derken 9-10 a çıkardı. Sürekli "bırakmayacağım demiyorum bırakacağım" veya "uyurken bırakıyorum bak" diyor. Çok sinirlerim bozuldu bu şekilde sözünde durmamasından dolayı. Artık geceleri onu yatağa almamayı düşünüyorum ama bir yandan da bu şekilde olmak ilişkimize zarar verir diye korkuyorum. İletişim konusunda zayıf bir insanım. Sizin bu konuda görüşleriniz neler?