• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim şiddete meyilli mi?

J
Ben sadece bir yorum bekledim. Çocuk değilim ki sustursun. Sürekli robot gibi kalk meyve getir demesi sinirimi bozdu

Getirmiyorum deseydin. Dinlemek istemeyen birine de inatla aynı şeyleri anlatmaya çalışıyorsunuz üstüne bi de ağlayan ağlaya...
Meyve getir diye tekrarlamasi sizi dinlemek istemiyor konuyu değiştirmeye çalışıyormuş.

Zaten hastayım, tam da zamanını buldu konuşmak için
Yaptığını minnet sayıyor, hasta olmasam, savunmasız olmasam açar mıydı konuyu
Her anı laf demek için kolluyor zaten, şimdi oldu mu?

Diye iç geçirmiş olabilir mi?
Geçmişinizi bilmiyorum

Sence bu ic gecirmeler yine de kemiklerini kirarim cumlesino gerektirir miydi guney ya? Bence adam tam bir fiyasko.

Bazen hiç olmadık şeylerden kavga çıkıyor malesef, tartışma sebebiniz ve geldiğiniz nokta kötü olmuş gerçekten. Yaşadığınız bir olaya aglasaniz ayrı da alt tarafı dizi yani biraz abartmışsiniz ağlıyorum burada falan diyerek.

Nereden yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızda lafına geldi konu, eşiniz nankör derken sizinle ilgilenmiyor diye şikayet edisinize nankör demiş normalde ilgilendiği için sanırım siz olayı maddiyata tasımışsınız.

Sizi tehdit etmesi çok kötü eşinizin ama kaç yıllık eşiniz daha önce böyle birşey söyledi mi bu tarz bir tavrı oldu mu siz daha iyi bilirsiniz.

Ayrıca kalk meyve getir dese bana eşim asla kalkıp getirmem nezaketle isterse getiririm ancak oda her zaman görev olarak değil, canı istiyorsa kalkar kendi alır.
Daha önce bir kez şiddet oldu affettim üstünden yıllar geçti şimdi de bunu söyledi bilmiyorum

J

Getirmiyorum deseydin. Dinlemek istemeyen birine de inatla aynı şeyleri anlatmaya çalışıyorsunuz üstüne bi de ağlayan ağlaya...
Meyve getir diye tekrarlamasi sizi dinlemek istemiyor konuyu değiştirmeye çalışıyormuş.
Dinlemek istememesi kırıcı değil mi sizce ?

Uzun zamandır okuduğum en saçma kavgaydı :)
Tebrikler.

Kemiklerini kırarım demesi sinir bozucu.
Ama şiddete meyilli diyemeyiz.
Öyle tepemiz atıkken hepimiz neler diyoruz ohoooo..
Seni öldürürüm diyorum mesela ben ama katil değilim :D

Uzun zamandır okuduğum en saçma kavgaydı :)
Tebrikler.

Kemiklerini kırarım demesi sinir bozucu.
Ama şiddete meyilli diyemeyiz.
Öyle tepemiz atıkken hepimiz neler diyoruz ohoooo..
Seni öldürürüm diyorum mesela ben ama katil değilim :KK70:
Önceden bir defa şiddet uyguladı ama bir gaflettir dedim böyle ciddi söyleyince korktum

Dizi izlerken , meyve getiremeyecek modda olmak 😊😊
Adam meyve istiyor, siz bak bana ağlıyorum o modda değilim diyorsunuz... Gereksiz ve saçma olmuş biraz. Keşke meyve tabağını hazırladıktan sonra devam etseydiniz ağlamaya. Çünkü gerçekten hasta, siz senaryo için moda girmişsiniz.

Evet ama ağlayarak konuşan birini ben de dinlemek istemezdim ortada ölüm veya daha ciddi birsey yoksa. Doğru dürüst konuşmaya çalışanız ve dinlemiyor olsa yorumum farklı olurdu.
Anladım tabi olabilir. Ben farklıyım biraz eşim bazen film izlerken ağlar ben gider öperim gözyaşını silerim. Herkesin davranışı farklı tabi

Daha önce bir kez şiddet oldu affettim üstünden yıllar geçti şimdi de bunu söyledi bilmiyorum
E o zaman şiddete meyilli demek ki daha önce olduğu için, bu lafı söyleme lüksü yok bence esinizin, gerçi bana göre hiçbir şekilde yokda , sakinleşince konuşun bu konuyu mutlaka elde de dilde de şiddet eğilimi olmasın bir zahmet!

Anladım tabi olabilir. Ben farklıyım biraz eşim bazen film izlerken ağlar ben gider öperim gözyaşını silerim. Herkesin davranışı farklı tabi

Kendisi bu kadar ağlaksa size duyarsız kalması normal değil o zaman. Ben eşinizij pek aglamayan biri olduğunu düşünmustum.

Benim agladigim film çok nadirdir, eşimi de bir defa gördüm filme ağlarken o da salya sümük şeklinde değil. :D

Sence bu ic gecirmeler yine de kemiklerini kirarim cumlesino gerektirir miydi guney ya? Bence adam tam bir fiyasko.
Hayatım ben aile içi günlük konuşmayı bilmem
Belki karşılıklı böyle seviyesiz konuşmaları var
Mutluyken bile hakaret dolu cici(!) atışmaları var.
Seni o kadar özledim ki kemiklerini kuracağım sarılınca,
Ya da
Amk avradı bu ne güzel kahvaltı be, hatun işte be,
Ben böyle diyaloğu olan evli çifte şahit oldum :(

Konu içeriğini bilmiyorum da
Şiddet tehditli seveni biliyorum dediğim gibi.

Belki böyle,
Oynaşma için şiddetli laflara tahtik olansa
Tartişmada duyup oha olmamalı.

Konuya uzak bir yorum bu.

Kendisi bu kadar ağlaksa size duyarsız kalması normal değil o zaman. Ben eşinizij pek aglamayan biri olduğunu düşünmustum.

Benim agladigim film çok nadirdir, eşimi de bir defa gördüm filme ağlarken o da salya sümük şeklinde değil. :KK70:
Benim eşim duygusaldır. Benden çok ağlar filmlere.. Aslında benim şikayetim her konuda hemen dönüp bakmaması. Adını söylesem hemen cevap vermez. Bir şey sorsam kırk saat beklerim canıma tak etmiş bir durum yani

Hayatım ben aile içi günlük konuşmayı bilmem
Belki karşılıklı böyle seviyesiz konuşmaları var
Mutluyken bile hakaret dolu cici(!) atışmaları var.
Seni o kadar özledim ki kemiklerini kuracağım sarılınca,
Ya da
Amk avradı bu ne güzel kahvaltı be, hatun işte be,
Ben böyle diyaloğu olan evli çifte şahit oldum :KK43:

Konu içeriğini bilmiyorum da
Şiddet tehditli seveni biliyorum dediğim gibi.

Belki böyle,
Oynaşma için şiddetli laflara tahtik olansa
Tartişmada duyup oha olmamalı.

Konuya uzak bir yorum bu.
Bu bahsettiğiniz çiftlerden değiliz şükür

Dizi izlerken , meyve getiremeyecek modda olmak 😊😊
Adam meyve istiyor, siz bak bana ağlıyorum o modda değilim diyorsunuz... Gereksiz ve saçma olmuş biraz. Keşke meyve tabağını hazırladıktan sonra devam etseydiniz ağlamaya. Çünkü gerçekten hasta, siz senaryo için moda girmişsiniz.
Kadın orada aglıyor sebebi ne olursa olsun. Siz meyve tabagı diyorsunuz. Affınıza sıgınarak soruyorum gercekten kendi ilişkinizde de böyle davranabiliyor musunuz? (Art niyetli sormuyorum bunu.)

Back
X