• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim seyahatte.. Abartiyormuyum ?

Aslında bu isteğiniz normal, ama sizin üzerinizde durmuyor. Hepsi bitirince bu fazla geliyor.

Ona sitem ederek yazacaginiza , " X , uyuduğunda yazar misin bir daha ki sefere, arayıp senin uyandirmaktan çekiniyorum. Uyuyorsanız eğer tatlı uykular v.s v.s "

Yazabilirdiniz.. Bir insan evliliğin verebileceği sinyalini veriyorsa, bunu dile getiriyorsa , geç olmadan düzeltmek gerekiyor istenileni .

Sert bir mesaj atmadim ama tripli oldugu icin sabah gordugunde muhtemelen sinirlenecek. Tatli bi resim vardi nette onu yolladim , biraz yumusasin diye.

Beni kaybetme durumu daha da panikletip sacmalatiyor, kafama takiyorum sacma davraniyorum... Duzeltmek icin hala zamanimiz varken insallah yapabiliriz..

off cok sacma.. fake hesap acip 1 senedir neden yazayim yaa.. umarim dusundugunuz gibi Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. gorebiliyordurda soyler...

Bak gör kendini işte.
Buradaki kadınları bir senede ne hale getirdin, nasıl sinirli ve tahammül edemez hale geldik.
Adını görünce sinir basıyor artık. Aynı evde yaşadığın adamı düşün o nasıl hissediyor kim bilir?
Böyle bir insan olmak hoşuna gidiyor herhalde? Buraya konu açıp durarak sonuç alamıyorsun, hastasın işte grip olduğunda buradan tedavi beklemiyorsan git psikiyatriste. Normal değilsin. Tedavi olmalısın.peş peşe konu açınca iyileşemiyorsun işte çok mu zor bunu anlamak?
Tedavini ol eğer gerçeksen de.

Beni tanıyorsun peaceful, seninle çok konuştuk zamanında. Hayatımı, eşimle farklı şehirlerde yaşadığımızı, yaşadığım yeri, mesleğimi, memleketimi.. Ben yardım edebileceğimi düşündüğüm dönemde ciddi ciddi zaman ayırmıştım sana.

Tabi ki bıraktım sonra, kafan hastalıklı gelmeye başladı.

Geleyim soruna; seninle, sığ görüşlerinle, düşüncesizliğinle, hamster gibi aynı yerde dönmenle, herkese her konuda "evet evet bu sefer dikkat edeceğim" deyip gram değişmemenle, yukarıda saydıklarımın hiçbirini anlamamanla, aynı soruları bıkmadan herkese tek tek sormanla falan gayet eğleniyorum.

Misal bu sabah, uyandım bdv açtım (malum benim de eşimle uzakta, hem de sürekli) ve konunu gördüm. Anında bir gülümseme oldu "Acaba bugün ne var" diyecek dizi takipçisi gibi açtım konunu. Bendeki etkin bu. Zira daha fazla önemsenmeye değdiğini düşünmüyorum.

Umarım beni eğlendiren şeyleri anlamışsındır.

Sen yaz böyle, benim için şükür sebebi gibiyim şeysin açıkçası.

Sagol. gercekten insanlar fake falan diyince alinyorum yani bu hayati yasiyorsam kisiligim buysa evliligim buysa ben buysam fake miyim??

Aslında güzel bir evliliğin var gibi görünüyor. Sadece az da olsa kendini değiştirmek için ugrasmalisin.
Bazı dusuncelerinde haklı da olsan yansıtma şeklin yanlış.
Biraz önce verdiğim ornekteki gibi yumusatmalisin.

Bence abartmıyorsun.

Şu davranışı ben yapsam abartmış olurdum çünkü asla senin gibi bir insan değilim. Ama senin için normal.

Zira sen "bu"sun yani, bir kediyi kedi, köpeği köpek, kuşu kuş gibi davrandığı için suçlayabilir miyiz? Elbette hayır.

Sendeki malzeme bu. Ben artık eşini pek anlamama noktasına geldim. Neyi bekliyor, neyin ümidi var hala içinde?

Boşansın gitsin huzurlu bir yaşam sürsün, ölümlü dünyada bu neyin mazoşistliği?

Senden vazgeçtiğim için sadece okuyup eğleniyorum, daha önce de yazmıştım, üyelere de üzülüyorum yazık insanlar sayfalarca yazıyor.

Sevgili @shot elvanelvan88 elvanelvan88 @eyikurefe @Felix_Felicis BirAsilAnnesi BirAsilAnnesi aklıma gelen ilk üyeler. Sinir hastası olacaklar sayende. Ki bence gerek yok, ciddiye almadan okuyup eğlenceme bakıyorum, herkese tavsiye ederim.

senin bu msjına benzer bir şey yazmak istemiştim ben dün en son.
insanlara günah sayfalarca yazmışlar yardımları dokunur sanarak yazdım.
bana cevap olarak 'küfür mü etsinler yazıyorlar işte' gibi bir mesaj yazmış.
ondan sonra kelimeler tamamen içime kaçtı kifayetsiz kaldı yani.
bende artık bundan sonra mimledim onunla ilgili hiçbir konuda fikrimi belirtmeyeceğim.
çünkü gerçekten hatasının farkına varıp düzelmek için bekleyen, umut vadeden insanlara yardım etmek istiyorum.
mesajın için çok teşekkürler .

Beni tanıyorsun peaceful, seninle çok konuştuk zamanında. Hayatımı, eşimle farklı şehirlerde yaşadığımızı, yaşadığım yeri, mesleğimi, memleketimi.. Ben yardım edebileceğimi düşündüğüm dönemde ciddi ciddi zaman ayırmıştım sana.

Geleyim soruna; seninle, sığ görüşlerinle, düşüncesizliğinle, hamster gibi aynı yerde dönmenle, herkese her konuda "evet evet bu sefer dikkat edeceğim" deyip gram değişmemenle, yukarıda saydıklarımın hiçbirini anlamamanla, aynı soruları bıkmadan herkese tek tek sormanla falan gayet eğleniyorum.

Misal bu sabah, uyandım bdv açtım (malum benim de eşimle uzakta, hem de sürekli) ve konunu gördüm. Anında bir gülümseme oldu "Acaba bugün ne var" diyecek dizi takipçisi gibi açtım konunu. Bendeki etkin bu. Zira daha fazla önemsenmeye değdiğini düşünmüyorum.

Eger benim konumu okumak yasadiklarimi gormek seni mutlu ediyor, eglendiriyorsa oku tabiki..
" ayy iyiki boyle bir evliligim yok iyiki kocama boyle davranmiyorum " diye okuyorsun yani. Eger mutlu ve iyi hissediyorsan benim icin sorun yok yani yasadiklarimin ustune ekstra birsey katmiyor. Ben baskasinin mutsuzlugundan veya sorunlarindan mutluluk duyacak bi insan degilim ondan anlayamamistim nasil eglendigini .

gerçekten evli mi yani?
yalnızlık onu çıldırtıyor olabilir mi?
kendini evli filan sanıyor belki.
çünkü bilinçli insanlar bu kadar sık ve aynı hatayı yapmaz.

Merhaba,

esim is dolayisiyla seyahatte, gittigi yerle aramizda saat farki var, orada geceyken burda gunduz oluyor bu yuzden gunde 5-10 dk anca konusabiliyoruz cunku o calisiyor, odaya geldiginde veya is arasinda firsati olursa ariyor.

Dun aksam ben arkadaslarimla disaridaydim gece eve geldim, o zaman konustuk 2-3 dk , ise gitmesi gerekiyordu dediki odaya donunce konusuruz yani bana gore sabah oldugunda. Bu sabah uyandim aradim, cevap yok, mesaj yazdim askim napiyosun diye bekledim ama cevap gelmedi. belliki uyumus. Bende "haber vermek cok zor heralde odaya geldim veya yatiyorum ben demek. Saat farkini biliyosun tam ters, haber verebilirsin bende beklemem" yazdim.

Diger konularimi biliyorsunuz, fazla ilgi bekledigim ,usteledigim ve onu kontrol etmeye calistigim icin sorun yasiyoruz esim bunaliyor.. Hatta en son 1 hafta once bana bu huylarimi duzeltmem gerektigini yoksa bu evliligin eninde sonunda bitecegini ve onu kaybedebilecegimi soyledi.

Peki bu durum icin ne dusunuyorsunuz? Esim 10 gun kalacak gittigi yerde, yani sizce odaya gelince bir mesaj atmasi veya haber vermesi ne kadar zor olabilirki. Umursamazlik degil mi bu ? Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .

Uzaktayken iyice bir nasil davranmam gerektigini bilemiyorum... akil verin lutfen..

ya bunlar bana gereksiz geliyor bilemiyorum, odaya geldim, şimdi yatcam vs ne gereği var ki, telefonlarınıza life ya da arkadaşımı bul gibi programlar yükleyin madem, böylece yazmasa da nerde olduğunu görürsün, otelinde mi başka yerde mi, ama belki de bu program sizin için daha kötü olur, öyle bi ihtimal de var, bu defa da neden hala ordasın vs gibi muhabbetlere girebilirsin

Sert bir mesaj atmadim ama tripli oldugu icin sabah gordugunde muhtemelen sinirlenecek. Tatli bi resim vardi nette onu yolladim , biraz yumusasin diye.

Beni kaybetme durumu daha da panikletip sacmalatiyor, kafama takiyorum sacma davraniyorum... Duzeltmek icin hala zamanimiz varken insallah yapabiliriz..

Terapi görüyor musun peki ?

Bu onemli bir dert degil, bir onceki konuma yazmak istedim alakasiz oldugu icin yeni konu actim...
Önceki konularınızıda biliyorum. Gerçekten kocanızı çok bunlatıyosunuz her actığınız konuda size haksız olduğunuzu söylüyorlar siz bıkmadan usanmadan aynı şekilde davranmaya devam edip eşinizi suçlu görüyorsunuz. Daha öncede söylemiştim bi uğraş bulun kendinize

ya bunlar bana gereksiz geliyor bilemiyorum, odaya geldim, şimdi yatcam vs ne gereği var ki, telefonlarınıza life ya da arkadaşımı bul gibi programlar yükleyin madem, böylece yazmasa da nerde olduğunu görürsün, otelinde mi başka yerde mi, ama belki de bu program sizin için daha kötü olur, öyle bi ihtimal de var, bu defa da neden hala ordasın vs gibi muhabbetlere girebilirsin
adamcağızı çenesiyle öldürür ya da adam kendini öldürür :)
varsa tabi öyle biri.

Canım bak seni anlıyorum ben'de bi zamanlar böyledim ama eşim denden iyce sogumuştu ben böyle yaptıkca baktım evliligim zarar görecek hemen değişmeye karar verdim gerçekten ve değiştim şuan mutluyuz..fazla bunaltmıyacakın üstüne gitmiyeceksin..

Yine mi sen ?
Yahu ciddiyim millete sinir harbi mi gecirtmek istiyorsun
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. lütfen zaten konuları hep aynı aynı başlık altında devam etmesini söyleyeyibilir misiniz ?

Şahsen kusasimiz geliyor artık , trolluyor ya bu kadın mi erkek olmayan şahsiyet bizi

Kaç kere dedik yüzü de kizarmiyor eğer eşi varsa bu dedikleri de doğruysa adama dibine kadar hak veriyorum

Bu kadar olur mu ya ?

Yine mi sen ?
Yahu ciddiyim millete sinir harbi mi gecirtmek istiyorsun
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. lütfen zaten konuları hep aynı aynı başlık altında devam etmesini söyleyeyibilir misiniz ?

Şahsen kusasimiz geliyor artık , trolluyor ya bu kadın mi erkek olmayan şahsiyet bizi

Kaç kere dedik yüzü de kizarmiyor eğer eşi varsa bu dedikleri de doğruysa adama dibine kadar hak veriyorum

Bu kadar olur mu ya ?

...
kapatin madem konuyu.. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Back