- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
Ya aynı konuda milyon tane konun var peace. Hala aynı seyleri yapıp hala kendini haklı çıkarmak için ya salak olman lazım ya da psikiyatrik rahatsızlığın olması lazım.
Dalga mı geciyorsun bizimle? Burda ben dahil kac kisi sana yardımcı olmaya çalıştı fikirler motivasyonlar vs bir sürü şey yazdık. Hala utanmadan nasıl böyle konular açabiliyorsun?
Kocan seni aldatacak. Bunu da sana hakaretler ede ede sana anlatacak. Senden sonra bormal bir kadınla evlenecek sen de yalnızlığınla onları sosyal medyadan jzmelemekten baska bir sey yapmayacaksın.
Bunu başkası da yapmiş olsa aynı seyi söylerdik.
Gerçekten pes artık ya. Müstehak sana her şey.
Git tedavini ol artık. Olmuyarsan da ya kocanı azad et ya da otur aldatılacağın günü bekle.
Mesajin biraz agir olmus uzuldum acikcasi.
Siz ben bilerek yapiyorum veya sizinle dalga geciyorum, uyduruyorum falan saniyorsunuz ama isin asli oyle degil.
Bir insan hata yapiyorsa her konuda hatali mi demek olur ? Ben her yaptigim seyde hatali olamam oyle degil mi.
bu actigim konuyu baska biri yazsa haklisin kocan bi haber verebilirdi umursamamis yazarsiniz.
esimin ustune gittigim bunalttigim icin artik hakli oldugum seylerdede susmam mi gerekecek?
aldatma konusundada bilmiyorum aldatirsa ayriliriz, veya o yola giriyorsa ayrilsin o zaman.... her ustune gelinen erkek aldatiyormu karisini...