- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
Ya aynı konuda milyon tane konun var peace. Hala aynı seyleri yapıp hala kendini haklı çıkarmak için ya salak olman lazım ya da psikiyatrik rahatsızlığın olması lazım.
Dalga mı geciyorsun bizimle? Burda ben dahil kac kisi sana yardımcı olmaya çalıştı fikirler motivasyonlar vs bir sürü şey yazdık. Hala utanmadan nasıl böyle konular açabiliyorsun?
Kocan seni aldatacak. Bunu da sana hakaretler ede ede sana anlatacak. Senden sonra bormal bir kadınla evlenecek sen de yalnızlığınla onları sosyal medyadan jzmelemekten baska bir sey yapmayacaksın.
Bunu başkası da yapmiş olsa aynı seyi söylerdik.
Gerçekten pes artık ya. Müstehak sana her şey.
Git tedavini ol artık. Olmuyarsan da ya kocanı azad et ya da otur aldatılacağın günü bekle.
Mesajin biraz agir olmus uzuldum acikcasi.
Siz ben bilerek yapiyorum veya sizinle dalga geciyorum, uyduruyorum falan saniyorsunuz ama isin asli oyle degil.
Bir insan hata yapiyorsa her konuda hatali mi demek olur ? Ben her yaptigim seyde hatali olamam oyle degil mi.
bu actigim konuyu baska biri yazsa haklisin kocan bi haber verebilirdi umursamamis yazarsiniz.
esimin ustune gittigim bunalttigim icin artik hakli oldugum seylerdede susmam mi gerekecek?
aldatma konusundada bilmiyorum aldatirsa ayriliriz, veya o yola giriyorsa ayrilsin o zaman.... her ustune gelinen erkek aldatiyormu karisini...
Bence abartmıyorsun.
Şu davranışı ben yapsam abartmış olurdum çünkü asla senin gibi bir insan değilim. Ama senin için normal.
Zira sen "bu"sun yani, bir kediyi kedi, köpeği köpek, kuşu kuş gibi davrandığı için suçlayabilir miyiz? Elbette hayır.
Sendeki malzeme bu. Ben artık eşini pek anlamama noktasına geldim. Neyi bekliyor, neyin ümidi var hala içinde?
Boşansın gitsin huzurlu bir yaşam sürsün, ölümlü dünyada bu neyin mazoşistliği?
Senden vazgeçtiğim için sadece okuyup eğleniyorum, daha önce de yazmıştım, üyelere de üzülüyorum yazık insanlar sayfalarca yazıyor.
Sevgili S shotelvanelvan88 eyikurefe F Felix_Felicis @Cemre Yaman aklıma gelen ilk üyeler. Sinir hastası olacaklar sayende. Ki bence gerek yok, ciddiye almadan okuyup eğlenceme bakıyorum, herkese tavsiye ederim.
Sürekli konularınızı görüyorum. Ya gerçekten çok sorunlu bir evliliğiniz var ya da siz sürekli sorun çıkarıyorsunuz. Yaşınız kaç bilmiyorum, küçük olduğunuzu düşünüyorum. Evliliği kaldıramıyorsunuz bence. Kendi kendinizin pimini çekmeye uğraşıyorsunuz.
Ben kibledim bu konuyu gerçek mi diye. Gerçekten sıkılmadan daralmadan benzer yüz milyon konu açması ve zerre değişmemesi inandırıcı değildi artık.
Mune gerçekten bu insan gerçek mi? Bana bizimle eğlenen biri gibi gelmeye başladı bir senedir on konu on aynı mevzu hala aynı.
Sevgile Mune benim gercek olup olmadigim konusunda nasil bir saglama yapabilir ?
Ben olaylari yasadiklarimi yaziyorum size, baya detayli, nerede yasadigimi biliyorsunuz, esimin benim islerimizi, nasil bir hayat surdugumuzu... Bu hayati yasiyorsam gercek degilim demek mi oluyor. napayim o zaman ?
ben 27 esim 28 yasindayiz..
İp Çin'de mi diye bakılabilir mesela gerçekten
bu kadar aynı konudan sonra takıntılı ve tedavi edilmesi gereken biri olduğuna inanıyorum.Merhaba,
esim is dolayisiyla seyahatte, gittigi yerle aramizda saat farki var, orada geceyken burda gunduz oluyor bu yuzden gunde 5-10 dk anca konusabiliyoruz cunku o calisiyor, odaya geldiginde veya is arasinda firsati olursa ariyor.
Dun aksam ben arkadaslarimla disaridaydim gece eve geldim, o zaman konustuk 2-3 dk , ise gitmesi gerekiyordu dediki odaya donunce konusuruz yani bana gore sabah oldugunda. Bu sabah uyandim aradim, cevap yok, mesaj yazdim askim napiyosun diye bekledim ama cevap gelmedi. belliki uyumus. Bende "haber vermek cok zor heralde odaya geldim veya yatiyorum ben demek. Saat farkini biliyosun tam ters, haber verebilirsin bende beklemem" yazdim.
Diger konularimi biliyorsunuz, fazla ilgi bekledigim ,usteledigim ve onu kontrol etmeye calistigim icin sorun yasiyoruz esim bunaliyor.. Hatta en son 1 hafta once bana bu huylarimi duzeltmem gerektigini yoksa bu evliligin eninde sonunda bitecegini ve onu kaybedebilecegimi soyledi.
Peki bu durum icin ne dusunuyorsunuz? Esim 10 gun kalacak gittigi yerde, yani sizce odaya gelince bir mesaj atmasi veya haber vermesi ne kadar zor olabilirki. Umursamazlik degil mi bu ? Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .
Uzaktayken iyice bir nasil davranmam gerektigini bilemiyorum... akil verin lutfen..
bu kadar aynı konudan sonra takıntılı ve tedavi edilmesi gereken biri olduğuna inanıyorum.
fake olma ihtimali de yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?