Esim seyahatte.. Abartiyormuyum ?

Mesajin biraz agir olmus uzuldum acikcasi.

Siz ben bilerek yapiyorum veya sizinle dalga geciyorum, uyduruyorum falan saniyorsunuz ama isin asli oyle degil.

Bir insan hata yapiyorsa her konuda hatali mi demek olur ? Ben her yaptigim seyde hatali olamam oyle degil mi.
bu actigim konuyu baska biri yazsa haklisin kocan bi haber verebilirdi umursamamis yazarsiniz.

esimin ustune gittigim bunalttigim icin artik hakli oldugum seylerdede susmam mi gerekecek?

aldatma konusundada bilmiyorum aldatirsa ayriliriz, veya o yola giriyorsa ayrilsin o zaman.... her ustune gelinen erkek aldatiyormu karisini...

Bence abartmıyorsun.

Şu davranışı ben yapsam abartmış olurdum çünkü asla senin gibi bir insan değilim. Ama senin için normal.

Zira sen "bu"sun yani, bir kediyi kedi, köpeği köpek, kuşu kuş gibi davrandığı için suçlayabilir miyiz? Elbette hayır.

Sendeki malzeme bu. Ben artık eşini pek anlamama noktasına geldim. Neyi bekliyor, neyin ümidi var hala içinde?

Boşansın gitsin huzurlu bir yaşam sürsün, ölümlü dünyada bu neyin mazoşistliği?

Senden vazgeçtiğim için sadece okuyup eğleniyorum, daha önce de yazmıştım, üyelere de üzülüyorum yazık insanlar sayfalarca yazıyor.

Sevgili S shot elvanelvan88 eyikurefe F Felix_Felicis @Cemre Yaman aklıma gelen ilk üyeler. Sinir hastası olacaklar sayende. Ki bence gerek yok, ciddiye almadan okuyup eğlenceme bakıyorum, herkese tavsiye ederim.

Peace şunu anlamıyorsun: eşin zaten senden bunalmış. Bu saatten sonra haklı bile olsan trip atmaman lazım. Yoksa haklı olduğun konular da insanın gözüne batıyor. Ama sen gerçekten kendine engel olamıyosun ciddi yardıma ihtiyacın var. Yani adam uyumuş kalmışsa niye mesaj atıyosun konuştuğunuzda söylersin hayatım merak ettim seni haber vermedin diye. Adam zaten bıkmış bir de uyanınca yine trip mesajı okuyacak. Yanlış yapıyorsun

Hafif bile yazdım.

Bilerek yapmıyosan git tedavi ol. Sana seninle aynı seyleri yasayıp tedavi olanlar düzelme kaydettiklerini bile yazdılar. Ama sen sacma sapan bir mantıkla ilerliyosun.

Aldatma yoluna sen itiyorsun. Benim esim senin gibi davransa ben de onu tensel aldatmasam bile duygusal anlamda aldatırdım. Başkasından hoslanmaya baslar flörtlesmeye baslardım. Sonra da zaten boşar mutluluğuma bakarım. Çünkü ortada savma saoan bir evlilik ve sorunlu bir eş var. Düzeltiyorum: sorunlu olup asla tedaviye yanaşmayan bir eş var. O eşe de her sey4müstehak.

Başkası yazsa aynı seyleri söylemezsiniz diyosun. İstersen git 2.üyelik al dene bakalım bi. Ona da tepki gösterirler. Ama senin sacma sapan tavrını tribini cok iyi bildigimiz ve senin hicbir sey yaomaya yanaşmadığını bildiğimiz icin sana "hakettiğin" tepkinin yarısını veriyoruz.

Bizi burda çıldırtıyorsun. Esinin sana söyledigi ettiği her şey haklı. Adamı 1 gram haksız görmüyorum. Ne yasama sevinci bırakıyosun insanda ne baska bir sey.

Ben esinin yerinde olsam, telefonum bozuldu vs deyip seninle iletisimi keser 10 gün bari kafa dinlerdim.

Sana da artık ne bir tavsiye ne baska bir sey. Diger arkadaslar da yazmasın. Bu ne ya. Çocuğa anlatsan anlardı. En olmadı tedaviye ikna edilirdi ufacık çocuk bile.

Allah sizin gibi insanlarla sınamasin.

İnsan psikolojisiyle ilgili tez mi hazırlıyorsun? Artık öyle düşünmeye başladım. Kaç aydır, bir çok insan sana bi ton akıl verdi ama ısrarla anlamamaya devam ediyorsun. Eğer konun gerçekse eşinde peygamber sabrı varmış. Ben bu kadar dayanamazdım!

Sürekli konularınızı görüyorum. Ya gerçekten çok sorunlu bir evliliğiniz var ya da siz sürekli sorun çıkarıyorsunuz. Yaşınız kaç bilmiyorum, küçük olduğunuzu düşünüyorum. Evliliği kaldıramıyorsunuz bence. Kendi kendinizin pimini çekmeye uğraşıyorsunuz.

Tamam senin kendi yorumun ne diyeyim.
tek sunu sorucam, ne ile egleniyorsun merak ettim :)

ben 27 esim 28 yasindayiz..

Ben kibledim bu konuyu gerçek mi diye. Gerçekten sıkılmadan daralmadan benzer yüz milyon konu açması ve zerre değişmemesi inandırıcı değildi artık.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. gerçekten bu insan gerçek mi? Bana bizimle eğlenen biri gibi gelmeye başladı bir senedir on konu on aynı mevzu hala aynı.

Sevgile Mune benim gercek olup olmadigim konusunda nasil bir saglama yapabilir ?

Ben olaylari yasadiklarimi yaziyorum size, baya detayli, nerede yasadigimi biliyorsunuz, esimin benim islerimizi, nasil bir hayat surdugumuzu... Bu hayati yasiyorsam gercek degilim demek mi oluyor. napayim o zaman ?

Bu iş seyahatları genelde iş için olmuyor.Kaldıgı yerin telefonu falan yokmuymuşş otelde falan kalıyorsa.Size fazla detay vermediyse pek iyi şeyler aklıma gelmiyor.Malesef haklısınız tedirgin olmakta.Gece büyük ihtimal biryerlere gitti başkalarının yanında telefon kurcalayamadı

İp Çin'de mi diye bakılabilir mesela gerçekten

Aslında bu isteğiniz normal, ama sizin üzerinizde durmuyor. Hepsi birikince bu fazla geliyor.

Ona sitem ederek yazacaginiza , " X , uyuduğunda yazar misin bir daha ki sefere, arayıp senin uyandirmaktan çekiniyorum. Uyuyorsanız eğer tatlı uykular v.s vs. yazabilirdiniz.
Bir insan evliliğin verebileceği sinyalini veriyorsa, bunu dile getiriyorsa , geç olmadan düzeltmek gerekiyor istenileni .

bu kadar aynı konudan sonra takıntılı ve tedavi edilmesi gereken biri olduğuna inanıyorum.
fake olma ihtimali de yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…