- Konu Sahibi peaceful16
-
Neden kaygıların için basit bir antidepresan almıyorsunSagol.. Bende o mesaji yazdim ve sonrasinda biraz pisman oldum ayni senin dedigin gibi uyanir uyanmaz benim tribimi gorecek diye pisman oldum.....
dusundugumde haksiz degilim bence yazabilirdi cunku merak edecegimide biliyor ve zor birseyde degil . ama iste o mesaj olayini yapmasam daha iyiydi..
Dun aksam biraz bekledi benim eve gitmemi sonra 5dk konustuk o da ise gitti pek bisey demedi sadece eve gidemeyeceksen soyle benim 15 dkya cikmam lazim dedi.
Duzeldigime dair ne olursa esim farkediyor ve umitleniyor, ama suanda cok ince bir cizgide oldugumuz icin hem ben daha huzursuz hissedip sacmaliyorum hemde o bu tip seylere daha buyuk tepkiler veriyor bunaldigi icin.
Bari bir mesaj daha at neyse canım önemli değil uyanınca konuşuruz öptüm falan de. Ya da aradığında büyütme ne bileyim. Çünkü ben senin bu ne yapsan haksız sürecinin geçmesini istiyorum inan ki. Adının 9dan 8e inmesini istiyorum artık.
aslında sende abarttıgının farkındasın ama huy değişmiyor malesef eşinde sıkıldıysa bunu sana belirttiyse kafa dinlemek istemişte olabilir yani geçmiş konularınızı bilmiyorum ama bi yanlışı olmadıysa size lutfen güvenin evham yapmayın ve bi süre rahat bırakın gelince doya doya vakit geçirirsiniz mesela benimde eşim sürekli arar bende çok sıkılırım bu durumdan cidden naptığımı biliyorsun snuçta diyorum msj atamamı beklemesine yada her aramasını açmamı beklemesine bnde sinir oluyorum işimin gücümün arasındaa olmuyor yni bende yuzyuze iletişimi seviyorum
Aynı erkek arkadaşıma benziyor davranışlarınız ya. Tamam merak edersiniz, hatta kıskanabilirsiniz de ama üslup çok önemli. Suçlayıcı ve yargılayıcı tarzda, çemkirircesine hesap sormayın daha tatlı dilli olun. Biraz daha duygularınızı ifade ederek ince konuşun. ''Hayatım çok merakta kalıyorum, ne olur uyumadan bir mesaj göndersen içim rahatlasa, biliyorum yorgunsun ama aklım hep sende'' gibi cümleler kurun. Dikkat etmeye başlayacaktır bir tür öküz değilse ama yine de her şeyi rapor etmesini beklemeyin, çok can sıkıcı oluyor.
Valla cok sıkıldım senden ya. Eşini düşünemıyorum bile. Artık bi tedavı olmayı denesen.
Sadece of diyorum offff offff hatta..
Merhaba,
esim is dolayisiyla seyahatte, gittigi yerle aramizda saat farki var, orada geceyken burda gunduz oluyor bu yuzden gunde 5-10 dk anca konusabiliyoruz cunku o calisiyor, odaya geldiginde veya is arasinda firsati olursa ariyor.
Dun aksam ben arkadaslarimla disaridaydim gece eve geldim, o zaman konustuk 2-3 dk , ise gitmesi gerekiyordu dediki odaya donunce konusuruz yani bana gore sabah oldugunda. Bu sabah uyandim aradim, cevap yok, mesaj yazdim askim napiyosun diye bekledim ama cevap gelmedi. belliki uyumus. Bende "haber vermek cok zor heralde odaya geldim veya yatiyorum ben demek. Saat farkini biliyosun tam ters, haber verebilirsin bende beklemem" yazdim.
Diger konularimi biliyorsunuz, fazla ilgi bekledigim ,usteledigim ve onu kontrol etmeye calistigim icin sorun yasiyoruz esim bunaliyor.. Hatta en son 1 hafta once bana bu huylarimi duzeltmem gerektigini yoksa bu evliligin eninde sonunda bitecegini ve onu kaybedebilecegimi soyledi.
Peki bu durum icin ne dusunuyorsunuz? Esim 10 gun kalacak gittigi yerde, yani sizce odaya gelince bir mesaj atmasi veya haber vermesi ne kadar zor olabilirki. Umursamazlik degil mi bu ? Ben olsam benden haber bekledigini arayacagimi bekledigini bildigim icin odaya geldim askim ama cok uykum var yatiyorum diye bir mesaj atardim yani... yine mi haksizim .
Uzaktayken iyice bir nasil davranmam gerektigini bilemiyorum... akil verin lutfen..
ama bunlarda zorla olmazki o fikir adamda yoksa böle kabul etmek en güzeliYanlisi yok , guven sorunumda yok , umursamazca geliyor sadece otele dondugunde bir geldim ama uyucam konusamicaz mesaji atmamasi.. biraz rahat genis olabilsem keske kendimi bu kadar sıkmasam...
Siz sorunlarınızı cok büyütüyosunuz ne var adamcağız uyuya kalmış olabilir kızarsın sonra sakinleşirsiniz buraya konu açacak kadar önemli bir derdiniz yok evet yine haksızsınız
Şaka mı bu?
Ben ortada abartı birşey göremedim, arayacağım diyorsa aranır en nefret ettiğim şeydir bekletilmek. Eğer odasına baygın getirilmediyse eşinin haklı olduğu tek bir nokta yok bu konuda.
Haklısın, ben de olsam o mesajı atardım.odasina gitmis uyumus iste haber vermemis bile.. uyumasi dert degil haber vermiyor, umursamazca..
Sinirlendigim sey icin mi diyorsun, mesajim icin mi...
baska biri yapsa hak vericegin bir durumda ben yaptigim icin suclu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?