Esim seyahatte.. Abartiyormuyum ?

Neden kaygıların için basit bir antidepresan almıyorsun

Aynı erkek arkadaşıma benziyor davranışlarınız ya. Tamam merak edersiniz, hatta kıskanabilirsiniz de ama üslup çok önemli. Suçlayıcı ve yargılayıcı tarzda, çemkirircesine hesap sormayın daha tatlı dilli olun. Biraz daha duygularınızı ifade ederek ince konuşun. ''Hayatım çok merakta kalıyorum, ne olur uyumadan bir mesaj göndersen içim rahatlasa, biliyorum yorgunsun ama aklım hep sende'' gibi cümleler kurun. Dikkat etmeye başlayacaktır bir tür öküz değilse ama yine de her şeyi rapor etmesini beklemeyin, çok can sıkıcı oluyor.

aslında sende abarttıgının farkındasın ama huy değişmiyor malesef eşinde sıkıldıysa bunu sana belirttiyse kafa dinlemek istemişte olabilir yani geçmiş konularınızı bilmiyorum ama bi yanlışı olmadıysa size lutfen güvenin evham yapmayın ve bi süre rahat bırakın gelince doya doya vakit geçirirsiniz mesela benimde eşim sürekli arar bende çok sıkılırım bu durumdan cidden naptığımı biliyorsun snuçta diyorum msj atamamı beklemesine yada her aramasını açmamı beklemesine bnde sinir oluyorum işimin gücümün arasındaa olmuyor yni bende yuzyuze iletişimi seviyorum

Oyle yaptim tatli bi resim gormustum instagramda onu yolladim..
Bende cok istiyorum ama adim 9dan 10 - 11lere cikiyor..

Yanlisi yok , guven sorunumda yok , umursamazca geliyor sadece otele dondugunde bir geldim ama uyucam konusamicaz mesaji atmamasi.. biraz rahat genis olabilsem keske kendimi bu kadar sıkmasam...

ben sinirlenip hisimla yaziyorum veya konusuyorum, ve uzerinde baski kurmus gibi duruyor..
konusacaktik orda aksamken burda sabah oluyor, buyuk ihtimalle uyudu saat farkina alisamadi heralde. bir mesaj atabilir yani, buna cogu kisi bozulur bence ama ben yapinca farkli oluyor herkes direk tepki veriyor.

Siz sorunlarınızı cok büyütüyosunuz ne var adamcağız uyuya kalmış olabilir kızarsın sonra sakinleşirsiniz buraya konu açacak kadar önemli bir derdiniz yok evet yine haksızsınız

Yanlisi yok , guven sorunumda yok , umursamazca geliyor sadece otele dondugunde bir geldim ama uyucam konusamicaz mesaji atmamasi.. biraz rahat genis olabilsem keske kendimi bu kadar sıkmasam...
ama bunlarda zorla olmazki o fikir adamda yoksa böle kabul etmek en güzeli

Siz sorunlarınızı cok büyütüyosunuz ne var adamcağız uyuya kalmış olabilir kızarsın sonra sakinleşirsiniz buraya konu açacak kadar önemli bir derdiniz yok evet yine haksızsınız

Bu onemli bir dert degil, bir onceki konuma yazmak istedim alakasiz oldugu icin yeni konu actim...

Ben ortada abartı birşey göremedim, arayacağım diyorsa aranır en nefret ettiğim şeydir bekletilmek. Eğer odasına baygın getirilmediyse eşinin haklı olduğu tek bir nokta yok bu konuda.

Ben ortada abartı birşey göremedim, arayacağım diyorsa aranır en nefret ettiğim şeydir bekletilmek. Eğer odasına baygın getirilmediyse eşinin haklı olduğu tek bir nokta yok bu konuda.

odasina gitmis uyumus iste haber vermemis bile.. uyumasi dert degil haber vermiyor, umursamazca..

Sinirlendigim sey icin mi diyorsun, mesajim icin mi...

Ya aynı konuda milyon tane konun var peace. Hala aynı seyleri yapıp hala kendini haklı çıkarmak için ya salak olman lazım ya da psikiyatrik rahatsızlığın olması lazım.

Dalga mı geciyorsun bizimle? Burda ben dahil kac kisi sana yardımcı olmaya çalıştı fikirler motivasyonlar vs bir sürü şey yazdık. Hala utanmadan nasıl böyle konular açabiliyorsun?

Kocan seni aldatacak. Bunu da sana hakaretler ede ede sana anlatacak. Senden sonra bormal bir kadınla evlenecek sen de yalnızlığınla onları sosyal medyadan jzmelemekten baska bir sey yapmayacaksın.

Bunu başkası da yapmiş olsa aynı seyi söylerdik.

Gerçekten pes artık ya. Müstehak sana her şey.

Git tedavini ol artık. Olmuyarsan da ya kocanı azad et ya da otur aldatılacağın günü bekle.

baska biri yapsa hak vericegin bir durumda ben yaptigim icin suclu oluyorum

Valla adını ve yeni konunu görünce içim daralıyor. Seni tanımadan görmeden böyle oluyorsam ben haklı haksız umursamadan daralıyorsam dip dibe olduğun eşin nasıl hissediyordur sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…