Nasıl böyle birsey müsade edebilirsiniz? Nasıl kıyacakmış saçlarınıza ? Size travma yaşatmaya çalışıyor farkında değil misiniz?Saçlarım belime kadar uzun eşim saçlarım dökülmeye başladığı için ve evin her yerinde saç görmek istemediği için saçlarımı kesmek istiyor normalde küt falan istese kabul ederdim ama direkt makina il kesicekmiş muhtemelen 3 e yada 0 a vuracak daha önce böyle bişey yapmış olanınız varmı ne kadar sürede uzar nasıl durur ve lütfen bu konun altına yok kestirme falan yazmayın kesin kesicekmiş daha önce bunu yaşamış olan varmı diye soruyorum
her taraf evde saç oluyor yemekleri yaparken için falan düşüyor artık oda bezdiNasıl böyle birsey müsade edebilirsiniz? Nasıl kıyacakmış saçlarınıza ? Size travma yaşatmaya çalışıyor farkında değil misiniz?
hayır yanlış girmiştim yaşı öyle kalmışYaş 18 mi cidden?
saçlarım evde her yer dökülüyor ondan kesicekNe alaka yaa
Onun ne haddine saçını kesmek ya. Madem saçın dökülüyor gidip bir kuaförde kestir saçını saçmalık
Senin kendi iraden yokmu canim ne demek sacimi kesecek bana oyle bisey yapsa biri gider kafasina jilet atarim hayirdir kimsenin mali deyiliz istedimi kesecek istedimi uzatacak ne sacmalik bu agacmi buduyo bu adamSaçlarım belime kadar uzun eşim saçlarım dökülmeye başladığı için ve evin her yerinde saç görmek istemediği için saçlarımı kesmek istiyor normalde küt falan istese kabul ederdim ama direkt makina il kesicekmiş muhtemelen 3 e yada 0 a vuracak daha önce böyle bişey yapmış olanınız varmı ne kadar sürede uzar nasıl durur ve lütfen bu konun altına yok kestirme falan yazmayın kesin kesicekmiş daha önce bunu yaşamış olan varmı diye soruyorum
Şimid o kesmezse zaten ilerde kel kalacağımı söylüyor saçlarım çok hızlı dökülüyorSenin kendi iraden yokmu canim ne demek sacimi kesecek bana oyle bisey yapsa biri gider kafasina jilet atarim hayirdir kimsenin mali deyiliz istedimi kesecek istedimi uzatacak ne sacmalik bu agacmi buduyo bu adam
her taraf evde saç oluyor yemekleri yaparken için falan düşüyor artık oda bezdi
Kız vitamin eksikligi falan vardır makine çözüm değil tahlil yaptırŞimid o kesmezse zaten ilerde kel kalacağımı söylüyor saçlarım çok hızlı dökülüyor
Koyun musun sen?Saçlarım belime kadar uzun eşim saçlarım dökülmeye başladığı için ve evin her yerinde saç görmek istemediği için saçlarımı kesmek istiyor normalde küt falan istese kabul ederdim ama direkt makina il kesicekmiş muhtemelen 3 e yada 0 a vuracak daha önce böyle bişey yapmış olanınız varmı ne kadar sürede uzar nasıl durur ve lütfen bu konun altına yok kestirme falan yazmayın kesin kesicekmiş daha önce bunu yaşamış olan varmı diye soruyorum
gittim genetik olduğu için çözüm yokmuşYarın kolunuz ağrısa kolunuzu da mı kesecek ileride daha çok ağrımasın diye. Tıp diye bir bilim dalı var doktorlarımız var gidip muayene olduğunuzda çözüm üretebiliyorlar bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?