Eşim psikolojik rahatsızlığım olduğunu düşünüyor

Can
canım sen bu forumu takip ediyosundur bi çok konuda eşim benimle ilgilenmiyor vs gibi konu açan kadınların sıkıntısı eşinin üzerine Fazla düşmek ,tabikide herkes sevgisini ilgisini göstermeli fakat birbiriniz dışında olan iletişimleri kaybetmeden bak eşin pskolojik sorunun olduğunu dile getirmiş çünki büyük ihtimalle eşine senden başka kimseyle konuşmak vakit geçirmek hoşuma gitmiyor diye anlattın. Ona başkalarıylada güzel vakit geçirdiğini o olmadanda insanlarla güzel muhabbet edebileceğini göstermen lazım çünki bu gerçekten can sıkıcı bişey ki özellikle bi erkek için

Çocuk doğsun da bakalım o zaman ne yapacaksın?

Şöyle ki eşim çok yoğun bir iş adamı bu nedenle bir tek pazar günlerimizin tadını çıkartabiliyoruz hafta içi gerçekten çok yoğun ben okul sonrası boş vakitlerimde arkadaşlarımla vakit geçirmekten değilde eve gidip eşimi beklemekten mesleki alanda kendimi geliştirmeye çalışmaktan daha çok zevk alıyorum ve bunun ciddi bir sorun olduğunu düşünüyorum eşimi bunaltırcasına sıkma gibi bir durumum yok ama gerçekten doğru söylüyorsunuz ki, ben sürekli kimseyle vakit geçirmekten hoşlanmadığımı dile getiriyorum belki de gercekten bu sorunu, sorun yapan en önemli detay burası

Bende bir zamanlar senin kadar olmasa da biraz yakindim.simdi sen bugun biyere gitmiyecekmisin hadi git diyorum.onceleri gitme derdim.
Ama insanlarin yuzune gulup icinden sahte olman iki yuzluluk degilmi

Yüzlerine gülüp onlara karşı bir nefret beslemiyorum elbette:)
Onlar benim arkadaşlarım hepsine ayrı bir sevgim var ancak uzun Zaman muhabbet etmekten sıkılıyorum yanımda eşim olsun istiyorum yarım saat sonra aslında o mekandan gitmek istiyorum kendimi iki saat daha oturtmak için zorluyorum kı Gönülleri kırılmasın...

Simdi anladim..anladimki esin sana huzur mutluluk veriyorki yaninda hep istiyorsun.

Bu bagimlilik. Bagimliligin hic bir turu guzel degil, saglikli degil. Hayir, karsinizdaki icin de cok can sikIci bir durum bu, kimse istemez birine bitisik yasamayi, isterse aranizda kara sevda olsun. Bir zaman sonra esiniz sizden bogulup bikacaktir, ki psikolojik rahatsizliginizin oldugunu soylemesi bu bikkinligin bir belirtisi. Anlasilan o sizin durumunuzu normal bulmuyor. Diger yorumcular gibi ben de bir doktora gitmenizi tavsiye ediyorum, durumunuz vahim. Bir de bana tuhaf geldi bu sekilde bir sorunu olan insanin etrafinin dolu olmasi. Boyle giderseniz bir cevrenizin de kalacagini dusunmuyorum.

Bebeğin olduktan sonra yine bekleriz canım Kadının bir de hali vardır çocuk olmadan önce, birde den hali vardır çocuk olduktan sonra.. Çocuk olmadan genelde bütün kadınlar aynıdır.

Ilk evlendigimiz zaman esim disari ciksa aglardim. Gec gelirse eve gelene kadar aglardim. Ayni sizin gibi hep onunla olmak isterdim. Camlarda beklerdim ama simdi tam tersi oldu. Zamanla geciyor merak etmeyin.

Ilk evlendigimiz zaman esim disari ciksa aglardim. Gec gelirse eve gelene kadar aglardim. Ayni sizin gibi hep onunla olmak isterdim. Camlarda beklerdim ama simdi tam tersi oldu. Zamanla geciyor merak etmeyin.
aynen bende boyleydim sonra esim bana aşırı dozda ilgi gosterince anladim ki bu işler böyle yürümezmiş zamanla olgunlaşıyor insan

Eşinizi rahat bırakın ve yakınlarınızla da vakit geçirin yoksa hem eşinizi hem de yakınlarınızı bu tutumunuz nedeniyle kaybedebilirsiniz...
yalnız...kimsesiz kalmamak için silkelenin...

var canım bende aynı dertten şikayetciyim çok duygusalım hayır diyemiyorum kızıyorum kendime keşke böyle olmasaydım diye ben eşimin peşinde koşana kaadar o benim peşimde koşsaydı ama yok ben ailemle bek sıkı fıkı deilim aramızda aile ilişkisi yok eşimle severek evlendik hep ilgi bekliyorum sevgisini hissetmek istiyorum ben bu ara sosyaal medyeda takıldıkça ne yapıyon desem hemen meraklısın çenen çok demeye başlıyo normalde anlamadıgı o ilgilenmedikçe ben takıntı yapıyorum insan eşiyle çocuguyla geçirceği zamanı neden oyunla sosyal medyada yorumla begenmeyle geçirir anlamıyorum tek anladıgım canım erkege yüz vermiycen her dedigini yapmıycan o zaman senden iyisi olmuyo ne kadar yüzün yumşak kin tutmaz üzülmesin diye istedigini yapan o zaman kıymetin olmuyo iş çene çoka gidiyo kendi yaptıgıını ilgisizligini kabul etmiyo benden sana tavsiye kendinden asla ödün verme yaranamıyon bi zaman sonra yapmasaydın oluyo

Ben de esimle vakit gecirmeye bayilirim. Herhangi bir is, toplanti falan cikarsa mesai disina denk gelirse sinir olurum esimle gecirecegim vakitten azalacagi icin. Ama oyle arkadaslarimdayken yada evimde misafir varken de zaman gecsin, bir an önce esimle basbasa kalayim diye de delirmem yani. Ese bagli olmakla bagimli olmak arasinda ince bir cizgi var. Hem esiniz de belli ki rahatsız bu durumdan. Bu bile yaptiginizin doğru olmadigini kanıtlıyor.

rahatsız oldugunu zaten biliyorum ben ama bende rahatsızım hamileyim ilgi bekliyorum bende sizin gibi onsuz bir yere gitmek istemem ama onun devamlı nette takılıpta beni ihmal etmesi koyyo birde kalbimi kırıyo degiyomu degmiyo ama anlıyana hamile olmasamda ben çok duygusalım sevgisini destegini devamlı isterim ama o biraz gösteremiyo

yani biz de birlikteyken baska seylerle ilgileniyoruz. Surekli ilgi beklemeyin bence, mümkün degil oyle birsey cunku. Esim hep der, ayri kanepelerde telefonlarda oyun da oynasak evin icinde birlikte olduğumuz icin icim huzur dolu diye.

Eşine bunu dusundurmemeliydin.ben olsam eşim böyle dusunse çok uzulurdum ve normal görünmek için herşeyi yapardim.niye o normal olsun da ben anormal gozukeyim ki.insanin eşinden ayrı bir hayatı da olmalı.yoksa evlilik çekilmez olur bu düşüncelerden kurtulmalisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…