Yorumunuz geçmişimi sorgulamamı sağladı kı buna ihtiyacım varmış... Gerçekten sorun eşime olan sevgim değil de eşim dışında kı insanlara güvensizliğim olabilir.Bundan 4-5 yıl önce atlattığım kötü bir olayın yansıması olabilir bu yaşadıklarım, insanlardan çok çabuk daralmalarım.
Eşimle tanışmamdan çok önce, çok sevdiğim bir arkadaş grubum vardı çok güvendiğim insanlardı ancak çok ciddi kazıklar yedim çok kırıldığım uzun bir süreç atlattım epeyce yıprandım eşim ise yeni yeni kendime geldiğim süreçte hayatıma geldi öyle güzel geldi ki güven kelimesinin ne olduğunu öyle öğretti ki bana. Bütün geçmişte ki o yıprandığım günlerin üzerini örttüm. Eşime duyduğum Sevgiyi ve güveni tarif edemem.şimdi de işte yeni arkadaş çevrelerim var bilerek çok samimi olmuyorum(samimi davranmamak iki yüzlülük manasında değil, çok sıkı olmamak:)) elbette konuşuyorum zaman geçiriyorum ama kısa bir süre sonra eşimin yanına kaçasım geliyor,arkadaşlarımla zaman geçirmek keyfi vermiyor eşimi istiyorum yanımda bir çok arkadaş beni yanlış anladı ben eşimi bunaltırcasına sıkmıyorum sürekli yanında durmuyorum kı böyle de bir şey yapmam.
Velhasıl belki de gerçekten çok haklısınız benim arkadaşlarıma ciddi bir güven sorunum var güven duymadığım içinde oradan kaçmak istiyorum yada yanımda güvem duyduğum insanı istiyorum...