- 24 Şubat 2025
- 11
- -1
- 1
- Konu Sahibi mavikelebek777
Merhaba kızlar biz eşimle en başta cok zorlu bi ilişki yürüttük bi kaç kez ayrıl barış yaşadık eşimin sürekli alkol alma aşırı kısıtlama gibi sorunları vardı gerçekten de değişti cok uzun zaman oldu ve bu huylarını bitirdi ancak şöyle bi sorun var ki eşim cok bencil davranıyor sanki benim parlamamı istemiyor gibi hissediyorum kendisinin 20 30 çeşit pantolonu bi o kadar belki daha fazla her çeşit kyafeti var benim bir tane montum varken hamileyim önü kapanmıyor artık kendisine mont aldı bana bir alıp kendisine üç alıyor hep benim neredeyse hiç kıyafetim yok diyebilirim dolabın 4 te ucu onun kıyafetleriyle dolu özellikle hamileyim diye artık kıyafetlerim hiç olmuyor bana kıyafet al diyorum param bitti diyor kendisinin parası vardı ancak yanlış kariyer yönetimi ve parayı çarçur ederek para bitti şimdi maddi olarak sıkıştım diyor ama gidip annesine para gönderiyor tüm bu sorunları aileme söylüyorum evlilikte olur bunlar hamilesin sus diyor açıkçası ben de sinir hastasıyım ağzımı tutamıyorum böyle olunca saygısızlaşıyorum ve içimden eşime güzel bi kelime söylemek bile gelmiyor bu kez sen suratsızsın hep sinirlisin diyor aramız bozuluyor boşan falan demeyin maddi manevi boşanacak gücüm yok ve zaten eşimi seviyorum onun da beni sevdiğine eminim ancak neden para konularnda bencil bilmiyorum ben ona kıyamayıp parasını hiç harcatmadım ev dizerken evlenirken her şeyin en ucuzunu yaptırdım bugune kdr arabasına bile benden cok para harcamıştır kolumdaki bilezikleri bile çıkarıp verdim ondn mı böyle oldu sizce