Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatarakda aşağı yukari ayni zamanda iyileşirmis ama devletteki doktor bir şeyin orjinal hali daha iyidir ameliyatda tehlikeli dedi ameliyatta felç riski var bu şekilde belki çöker dediler bizimde dün aklımız çok karıştı sabaha kadar uyumadik ama sonuçta riskli bir ameliyat ayrıca 1 ay sonra kontrolde bi sorun varsa ameliyat gene olabilirAyyy aslinda diger doktorlar da ameliyati tercih ederiz demisler bilemedim ki... Yani sanki olsa daha mi iyi olur bilemedim. Yatarak iyilesmeme ihtimali var mi peki ? Yoksa sadece daha uzun zamanda mi iyilesecek ?
Kv yardimci oluyor eşimle beraber yatıyorum bende sadece eşimin ihtiyaçları için kalkiyorum yemek temizlik kv yapıyor hepçok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin gerçekten çok üzüldüm Allahım kimseye vermesin. mutlaka kv ya da bir başkası yardım etmeli size de yazık
Bakıcı araştırdım ama karar veremedim bide alıştık sanırım eşim yanımda daha rahat yemekde kendisi yiyor yemeye çalışıyor en azindanbakıcı vs ayarladınız mı
en azından evin işi için birisi
Kv de yapamaz, yapsa bile kadıncağıza iş buyuramazsınız
Sizin bebiş iyi miymiş
Eger bekleyince de ameliyati olabiliyorsa dediginiz cok mantikli. Yani bir ay beklersiniz once. Duruma bakarsiniz. Doktor da muayene sirasinda gelisme olmadigina karar verirse risk alabilirsiniz o zaman bence. Siz sikmayin caninizi, bebis geldiginde esiniz de ayakta olacak gibi geliyor bana :)Yatarakda aşağı yukari ayni zamanda iyileşirmis ama devletteki doktor bir şeyin orjinal hali daha iyidir ameliyatda tehlikeli dedi ameliyatta felç riski var bu şekilde belki çöker dediler bizimde dün aklımız çok karıştı sabaha kadar uyumadik ama sonuçta riskli bir ameliyat ayrıca 1 ay sonra kontrolde bi sorun varsa ameliyat gene olabilir
Bide para için ameliyat etcek olsa ameliyat onermeyen doktorda özel hastane doktoru onun için güvenilir geldi söyledikleri bide doçent olunca
Kv yardimci oluyor eşimle beraber yatıyorum bende sadece eşimin ihtiyaçları için kalkiyorum yemek temizlik kv yapıyor hep
Bakıcı araştırdım ama karar veremedim bide alıştık sanırım eşim yanımda daha rahat yemekde kendisi yiyor yemeye çalışıyor en azindan
Varmış daha sonrada ameliyat şansı o yüzden bizde risk almak istemedik..Eger bekleyince de ameliyati olabiliyorsa dediginiz cok mantikli. Yani bir ay beklersiniz once. Duruma bakarsiniz. Doktor da muayene sirasinda gelisme olmadigina karar verirse risk alabilirsiniz o zaman bence. Siz sikmayin caninizi, bebis geldiginde esiniz de ayakta olacak gibi geliyor bana :)
Haklısınız aslında yardımcı lazım ama maddi olarak eşimde calismayinca bende calismayinca zorliycak gibi birazda belki annemlerle falan idare ederim diye düşünüyorumOna bakıcı olmasa da eve yardımcı şart
Bebek doğarsa birden, nasıl altından kalkacaksın
O nedenle eşin de başkasına alışsın şimdiden
Bebeğin ağzında meme; kendin dikişli bir de yatan eş zor olur arkadaşım
Bakin ne guzel işte:) Sikmayin hic caninizi. Bu olaydan bile memnun olunacak bir sey cikabiliyor demek ki :) oyle düşünün. Gebeliginiz riskliymis dikkat edin kendinize :)Varmış daha sonrada ameliyat şansı o yüzden bizde risk almak istemedik..
:) bencede inş doktor 1 aya ayağa kalkar demiş zaten 3 ayda raporu var bebis gelince eşinde evde olcak işe oglunu bırakıp gitmesine gerek kalmiycak:)
Allah razi olsun çok sağolunAllah yardımcınız olsun çok dua edeceğim Rabbim sizi bu kötü günlerden aydınlığa kavuştursun inşallah bir an evvel..
Dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince inş önce babasi kalksin ayağa ozaman kadar hem haftasi biraz daha büyür bebegimin:)Bakin ne guzel işte:) Sikmayin hic caninizi. Bu olaydan bile memnun olunacak bir sey cikabiliyor demek ki :) oyle düşünün. Gebeliginiz riskliymis dikkat edin kendinize :)
Sagolsun bakıyor ya yemek yapıyor odaya getiriyor bizde yiyoruz o tekrar topluyorAllah yardımcınız olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah. sende hayırlısıyla bebişine kavuşursun. ne güzel kayınvaliden size bakıyor. hep imrenirim böyle ailelere. maşallah
Haklısınız aslında yardımcı lazım ama maddi olarak eşimde calismayinca bende calismayinca zorliycak gibi birazda belki annemlerle falan idare ederim diye düşünüyorum
Kaza günü eve para biraktilar ama onu maaşa saydilar gerçi tekrar çalışana kadar tak maas vercekler ama bebekten dolayi masrafimiz vardi zaten bide ben hastaneye yattim özel olunca onlarda eklendi benim doğum falan derken haliyle sıkıştık bende esimde para isteyemeyiz eve yardimci alicaz diyePatron çalışıyor nukk
İsteyin; bu sizi küçültmez; ayrıca da eşin çalışmasa da eve bir ödeme vs yapmadılar mı
Bizim patron yine iyi adammış; hastası olana bile yarım maaş para verirdi; hastaneye diye işten izin alınca (Eş, anne-baba )
Korse var zaten bildiğim kadarıyla omurga kiriklarinda alçı olmuyor gerçekten çok ağrısı oluyor ama çok şükür gün geçtikçe azaliyor ağrıları sanirim bu gün ilk defa yatakta oturmama izin verdi dahaa once yatağa degmeme tahammül edemiyordu
çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKaza günü eve para biraktilar ama onu maaşa saydilar gerçi tekrar çalışana kadar tak maas vercekler ama bebekten dolayi masrafimiz vardi zaten bide ben hastaneye yattim özel olunca onlarda eklendi benim doğum falan derken haliyle sıkıştık bende esimde para isteyemeyiz eve yardimci alicaz diye
Amin..Tazminat vermiycekler çünkü iyilesince tekrar aynı yerde çalışmaya devam edecek bu durumda tazminat olmuyor sanırım ama maaşını vericekler.çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
inşallah biran önce düzelir eşiniz..
önceki yazışmaları okumadım tazminat v.s. verecekler değil mi eşinize
o zaman biraz da olsa rahatlarsınız