Eşim oğlumu alıp kayıplara karıştı!Desteğinize ihtiyacım var...

ecmel1987

Sen "Yarim" idun...?
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
2.784
60
93
İstanbul
Daha önce açtığım konudan beni hatırlıycak çok kişi vardır.Kaynanamın yüzünden geldiğimiz nokta diye...İşte o zamandan beri eşimle aramız düzelemıyor.Gerek yaptıklarından gerekse benı sındırmeye calısmalarından abuk sabuk hareket ve son noktada artık dın mevzusunda hoslanmadıgım ne varsa kılık kıyafete burunmesınden(cubbe,takke,sarık,şalvar vs...) bagları tumden kopardı ve acıkca karşıma alıp adam gibi konuştum...Düzel düzelmeye niyetin yoksa al eşyalarını lütfen git bu evden bu sekılde sana tahammul edemıyorum yaptıkların sınırları herseyı astı artık ınsanın ınadına ınadına bu kadar ustune gıdılmez gecınmeye gonlun yok bellıkı sonunun bosanmaya gıdecegını bıle bıle yaptıgın seyler bunu gosterıyo bu konuda ne kadar hassas oldugumu bılıyosun dedım ona gore ınsan gıbı yuzlerce kez uyardım tıye almıyosan bılgın olsun ben boyle bır hayatın ıcınde olmam bılesın dedım.Benden bı oncelık beklıyosan bunuda yaparım amacını anlıyorum nafaka vs ugrasmak ıstemıyosun sanırım dedım... Benım dınıme karısamassın dedı...Bugune dek karısmadım zaten ne namazına ne sohbetlerıne ne dıger dını vecıbelerıne aksıne hosuma gıttı ama sen bu boyutu astın artık kacıncı boyutta yasadıgını anlamıyorum.Ben senı boyle tanımadım nasıl tanıdıysam o sekılde yaslanmak ıstıyorum kılık kıyafet sunnettır bılırım ama farz degıldır yapmak zorunda degılsın kaldıkı evlılıgımızı bıtırecek bır durumsa hıc yapmamalısın ama sen kafaya koymussun ben manı olmayayım sana gelecegımde bu sekılde bır adam ıstemıyorum cocugum nasıl etkılenır dıye dusunuyomusun? Hayır lutfen mantıklı ol adam akıllı dusun o beynını yıkayan aılenı bı kenara bırak dedım... 18 ekım cuma aksamıydı bu lafları soyledım.Hıcbısı yokmus gıbı devam ettı....

Bayram haftası ıs yerımden bır program yapıldı malı musavır burasundayım kdv donemındeyız ıslerın yetısmeyecegı dusunulerek pazar gunu calısılmamız ıstendı esımde bılıyordu bunu.Pazar sabahı ısıme geldım evımın alt katında calıtıgım yer.Esım cocuga bakacaktı kahvaltılarını hazırladım uyandırdım cıktım ısten bısı yoktu yanı aramızda...Aradan 2 saat gectı ıs yerı telım caldı cocugun ıctıgı ılaclar nelerdı verıyım dedı soledım 11 sularında bır daha haber alamadım... Saat 13,30 da bır telefon geldı eskı alt komsum aynı zamanda akrabamız ve esımın sırket muduru olan ınsanın esı hayırdır ecmel dedı bısı mı var? Ne oldu abla dedım bısı yok esın esıme msj atmıs arabanın anahtarlarını ordakı esnafın bırıne bırakıp cekıp gıtmıs :26: esnafa ben memlekete gıdıyorum x gelıp alcak anahtarı demıs...İşini bırakmış yani beynımden kaynar sular bosaldı arıyoruz ulaşamıyoruz dedı.Abla ben sana doncem dedım kapattım eve bı cıkısım var merdıvenlerı 3 er 3 er cıktım...Cocugun bebek arabası yok dedım kotu nıyetlenme parka goturmustur.Eve ck bak esyalarını vs de toplamısmı?eve cıktım cocugun herseyı evde duruyo kabanı ufak bı cantasını almıs 3-5 tane bez ve su bıberonu dedım aksama gelırler telas yapma...Telefonları kapalı devamlı arıyorum kapatmıs...Şirket telefonu zaten arabanın ıcıne bırakmıs işini bıraktıgı ıcın aramadım bıle ....Aksam oldu bekledım bekledım yoklar bu olaylardan aılemınde haberı var babamla aynı ıs yerındeyız doğal olarak bılıyo...Kızım bekle aksam ne olcak yarını beklıycez aılesını ararız aksama gelmezse onlarında haberı yoksa once onların bulmasnı saglarız bulamıyolarsa avukatları devreye sokar yakalatma cıkartırız senın fıkrı ne o onemlı bu evlılıkle ılgılı kararın ne? dedım bıtırmıs baba ılıskıyı ustelık cocugu kacırdıysa temellı bıttı benden bunu hangı vıcdanla yapar ana kuzusu daha benım kuzum nasıl acımaz benı dusunmez bılıyo kalbım sıkısıyo felc ble olabılırım donup kalıyorum nasıl yapar bunu ne sevgısı kalmıs ne de bısı beklıyelım bakalım dedım...

Aksam saat 22 ne gelen var ne gıden babama dedım lutfen ara baba aılesını ben dayanamıyorum.Annesını arayıp ıyı aksamlar dıyıp gırdı konuya onlarda otobustelermıs memleketlerıne gıdıyolarmıs abdestlıyım yemın bıllah haberım yok abı demıs...Babamda pekı haberınız olsun oglunuza bı sekılde ulasın bulun oturun aılecek bı karar alın ne yapmak ıstıyorsanız bızede donup bıldırın aksı halde hukukı ıslem başlatıp yakalatma cıkarıcam bılgınız olsun dedı kapattı babam.

Bugun oldu hıcbır haber yok aklımı oynatmak uzereyım bugun haber beklıycez aılesınden gelmesse avukatları devreye sokucaz ...
elim ayagım tıtrıyo bır anneye asla yapılmayacak en buyuk yanlısı yaptı nasıl yapar bunu anlayamıyorum destegınıze ıhtıyacım var sız olsaydınız ne yapardınız???Oğlumun kokusu burnumda goz kapaklarımı acamıyorum gozlerım acık ama goremıyorum Allahım sen yardım et

canım Allah yardımcın olsun
önceki konunu hep takip etmeye çalıştım bilgim var yani
eşin iyice tozuttu ne dengesizmiş.. ne yapacağını şaşırdı
sen sakin olmaya çalış baban elbet yakalatır Allah' ın izniyle
ailesinden başka nereye gidebilir bir tahminin var mı?

amın canım yok bı bılgım sehır dısına mı cıktı ıstanbulda bı yerdemı bılmıyorum bıldıgım tek sey oglumun ne halde oldugu
elim ayagım buz yuregımde bır tas oturmus sankı

Polise gitseydiniz ya hemen ne bekliyorsunuz ki.
Bu duruma gelmis bir evlilikte herhaldeki kacirdi cocugu.yoksa hicbir baba annesine sormadan kucuk bir yavruyu parka bile goturmez.
Off ya en cok uzuldugum sey masum yavrularin analarindan ayri olmasi.lutfen gelismeleri yazin.bulunur zaten kesin ama sen onu yuregine anlat.Allah yardimciniz olsun

Haydaaa Ecmel eşinin akıl ve ruh sağlığı yerinde değil anlattıklarından anlaşılan bu...

Sen daha önce farkına varmadın mı?

Bir erkegin bu tarz bir şeyler yapması kolay değildir?

Çocugun küçüktü hatırladıgım kadarıyla_

Memleket demişsiniz ? Kime gidiyor annesine mi?

Haberim yok denmiş ama küçük ayda bir bebekle yola çıkan adam bakamayacagını bilir muhakkak birilerine güvendi--güvence aldı?

Allah ım bu insanlarda hiç akıl fikir yok mu? nedir bu içten pazarlıklılık hali?

Ölçüp biçip delirip bir karar alıyorsun,kanun var ,hukuk var,hak var...

Bence tek sıkıntın kaynananın dedikleri değilmiş bunca zaman...

Eşin hayatın içinde başka yöne sen başka yöne dağılmışsınız...

Hakkınızda hayırlısı diyelim...İyi ki başında lafı sözü dinlenir,halden anlar,yol yordam bilen bir baban var.

ALLAH BAŞINDAN EKSİK ETMESİN...DANIŞIN BİR AVUKATA BAKALIM NE DİYECEK?

Yada atlayın gidin sizde memlekete ,kötü şeyler olmaz umarım...

Yavrun kac yasinda ne yer ne icer nasil
Bilecek o salak adam.cok kizdim yaa

off canım yaaa.
sakin ol. telaş yapma. illa ki haber alacaksın oğlundan. ve öyle bir hata yaptı ki, boşanma da bunu aleyhine çok güzel kullanırsın.
hakim bu olayın üzerine çocuğu babaya göstermeyebilir bile.
ne demek kaçırmak. ama bunu kayıt altına alın. savcıya mı polise mi, kime bildirilmesi lazımsa bildirin.
ne vicdansız ya, o süt kuzusunu nasıl ayırır anasından. hani nerde kaldı onun allah sevgisi, korkusu (((

Özür dilerim ama bir baba asla bunu yapmaz. Allah ıslah etsin !
O kdr sarık vs giymiş ama giydikçe beyni bulanmış .
Her zaman anlatmaya çalıştığım şey.
Ne yaapacağın konusunda hiçbir fikrim yok.Sadece dua ediyorum sana
Allah yardımcın olsun . Biran önce bebeğine kavuşursun inş.

polis sonraki iş diyor babam aılesının bıle haberı yoksa bır karar almaya calsııyor olabılır evladı sonucta cocuga bısı yapacak halı yok sen uzulme o cocuk onun elınde kalmıycak once bı ızleyelım elbet sana donecek bı haber bulacaklar abısı aradı az once babamı haber alamamıs ...daha bişey yok

canım olay tamamen aılesıyle alakalı 2 yıldır bı tarıkatın ıcındeler zorla baskıyla bır suru sey dıretıyolar esıme esım bana karsı aynı baskıda falan fılan bu olaylar tamamen bızım dısımızda gelısen seyler

memlekette olduguna daır bısı yok kı nasıl gıdelım... gıtsek ne yapıcaz yakalatma cıkarsa hangı delıkteyse ordan cıkar...cıkaracaklar

kucuk bı cocuk oglum evet ama esım cocuk bakımından gayet ıyı anlar bana yada bı baskasına ıhtıyacı olmadan bakabılır??? ama nereye kadar ıstıfa etmıss maddı durumu ortada vs... cocugun ekstra bir elbısesın yanına almamıs nereye kadar nerde saklanır oglum bensız durmaz

dua edın nolurr

size bu sıkıntıyı bu korkuyu yaşattığı ayrıca evladınızdan kopardığı için lütfen boşayınnnn

bence zaman kaybetme. polise haber ver. çocuğa istemeden de olsa bir zarar verebilir. çocuk bakmayı bilir mi? bez değiştirmek, yedirmek? bence ailesinin haberi var. beraber plan yaptılar. kaynanan masum ayaklarına yatmış ama ben inanmadım.

eşin dini imanı çok mu biliyomuş kafaya sarık sarıp cüppe giyince dindar olunmuyor! anasından çocuğunu kaçırmak karısına hakaretler etmek hangi dinde var!!

bugünde bekle yoksa bi avukat ayarla polisle birlikte dayanın kapısına.o yaşta anneye muhtaç olan bir çocuğu annesinden ayıramaz kimse.sakın evladını bırakma.adama bak ya 9 ay o mu taşımış karınında o mu çekmeş çilesini.

ayrıca anormal annesininn yanına götürdüyse çocuğu vah ki ne vah.

Yavrun kac yasinda ne yer ne icer nasil
Bilecek o salak adam.cok kizdim yaa
21 aylık bakar ondan bı suphem yok bensızkende cok bakmıstır benım derdım bensız durmaz o cocuk yanı cok daralır evını arar nerdeyse hangı delıkteyse cıksın cok canım yanıyo
ıste bu noktada sanırım herkes aynı fıkırde allah korkusu merhametı ve azcık vıcdanı olan bır ınsan bunu yapmaz!!!,
dedıgını bılıyoruz farkındayız oyle buyuk bır hata yaptıkı gerı donusu yok artık
inanın aıle olarak bı sorunumuz yoktu ufak tefek seyler dısında o kadar mutluyduk kı aılesının yonlendırmelerı kocamı bu duruma getırdı...
ınsallah arkadasım dua edın lutfen beynının bulandıgı kesın zaten normal dusunen bır ınsan bunu asla yapmaz!

Ailesin haberi olmadığına hiç ihtimal vermiyorum.
Kanuni yollardan ayrılırsanız sizin velayeti alacağınızı bildiği için çocuğu aldı kaçtı.
Önceden planlandığına eminim diyebilirim.
Muhtemelen o tarikat evlerinden birinde kalıyorlardır.
Aklı sıra kendi gibi yetiltirecek çocuğu.
Polise haber vermek için beklemeyin.

Son düzenleme:

bana dedıgı laf babanın kapısından mı getırdın o cocugu ben olmasaydım olmazdı ama analıgın ne oldugunu bılmeyecek ve anlamayacak kadar vıcdansızmıss
cocugum bulunacak bundan suphem yok hangı delıkteyse bulunacaklar ama evladımın psıkolojısı ne olcak?
her turlu o cocugun velayetı bende canım bunun farkında su anda belkıde bır daha gosterılmeyecek o cocuk ona cok buyuk bır hata yaptı... bu sekılde yetıstırecegı ve banada evımızede bu sekılde baskı yapacagı ıcın o konusmayı yapmıstım zaten
telefonlarını aılesının kendısının herkesınkı dınlenmeye alınacak aılesının haberı varmı yokmu cıkacak hepsı ...

yıne haber babamın telefonu calıyo

çok uzuldum
in$alalh bi an once bulunur, ke$ke direk polise haber verseydiniz
ama onunda çocugu kanunen kaçirmi$ sayiliyiormu ki
$ikaytet etseniz ciddiye alirlarlarmi acaba

Tanıdığımızı düşünerek, severek evlendiğimiz insanlar nasıl bu hale geliyor anlamak mümkün değil (

ruh hastası...
inşallah en kısa zamanda bulursun onları..
gerçi babası sonuçta bi zarar gelmez evladına ama bu şekilde kaçırması çok çok çirkin...

çok uzuldum
in$alalh bi an once bulunur, ke$ke direk polise haber verseydiniz
ama onunda çocugu kanunen kaçirmi$ sayiliyiormu ki
$ikaytet etseniz ciddiye alirlarlarmi acaba
24 saat gecmesı gerekıyor kacırma dıyebılmek ıcın...
tabı kı alırlar

az oncede ablası aradı babamı hepsı telas ıcındeler anladıgım kadarıyla konu yıne babama donuyo
Tanıdığımızı düşünerek, severek evlendiğimiz insanlar nasıl bu hale geliyor anlamak mümkün değil (
mercımek kadar beynı olmayan aılelerının doldurusu ve baskısı yuzunden bu hale gelıyolar yazık bır yuva yıkmaya degdımı ne vardı duzeltmeye calıssaydı kendını cozulmeyecek asılmayacak seyler degıldı kahroluyorum ben bu kadar ınce dusunurkem o planlar derdındeydı demekkı
ruh hastası...
inşallah en kısa zamanda bulursun onları..
gerçi babası sonuçta bi zarar gelmez evladına ama bu şekilde kaçırması çok çok çirkin...
en buyuk sansını kaybettı cok yazık oglumu bunlara alaet etmesı cok acı ve acımasız

Aileler malesef nasıl bu vebalin altına giriyorlar anlamıyorum ama
Ecmel şuda var ki tarikat olayı çok farklı.
Şimdi detaya girmeyim ama neler duyuyoruz bu konuda.
Ya onlar gibi olacaksın , ya onlar gibi olacaksın.
İçlerindeysen başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…