amın canım yok bı bılgım sehır dısına mı cıktı ıstanbulda bı yerdemı bılmıyorum bıldıgım tek sey oglumun ne halde oldugucanım Allah yardımcın olsun
önceki konunu hep takip etmeye çalıştım bilgim var yani
eşin iyice tozuttu ne dengesizmiş.. ne yapacağını şaşırdı
sen sakin olmaya çalış baban elbet yakalatır Allah' ın izniyle
ailesinden başka nereye gidebilir bir tahminin var mı?
polis sonraki iş diyor babam aılesının bıle haberı yoksa bır karar almaya calsııyor olabılır evladı sonucta cocuga bısı yapacak halı yok sen uzulme o cocuk onun elınde kalmıycak once bı ızleyelım elbet sana donecek bı haber bulacaklar abısı aradı az once babamı haber alamamıs ...daha bişey yokPolise gitseydiniz ya hemen ne bekliyorsunuz ki.
Bu duruma gelmis bir evlilikte herhaldeki kacirdi cocugu.yoksa hicbir baba annesine sormadan kucuk bir yavruyu parka bile goturmez.
Off ya en cok uzuldugum sey masum yavrularin analarindan ayri olmasi.lutfen gelismeleri yazin.bulunur zaten kesin ama sen onu yuregine anlat.Allah yardimciniz olsun
Haydaaa Ecmel eşinin akıl ve ruh sağlığı yerinde değil anlattıklarından anlaşılan bu...
Sen daha önce farkına varmadın mı?
Bir erkegin bu tarz bir şeyler yapması kolay değildir?
Çocugun küçüktü hatırladıgım kadarıyla_
Memleket demişsiniz ? Kime gidiyor annesine mi?
Haberim yok denmiş ama küçük ayda bir bebekle yola çıkan adam bakamayacagını bilir muhakkak birilerine güvendi--güvence aldı?
Allah ım bu insanlarda hiç akıl fikir yok mu? nedir bu içten pazarlıklılık hali?
Ölçüp biçip delirip bir karar alıyorsun,kanun var ,hukuk var,hak var...
Bence tek sıkıntın kaynananın dedikleri değilmiş bunca zaman...
Eşin hayatın içinde başka yöne sen başka yöne dağılmışsınız...
Hakkınızda hayırlısı diyelim...İyi ki başında lafı sözü dinlenir,halden anlar,yol yordam bilen bir baban var.
ALLAH BAŞINDAN EKSİK ETMESİN...DANIŞIN BİR AVUKATA BAKALIM NE DİYECEK?
Yada atlayın gidin sizde memlekete ,kötü şeyler olmaz umarım...
21 aylık bakar ondan bı suphem yok bensızkende cok bakmıstır benım derdım bensız durmaz o cocuk yanı cok daralır evını arar nerdeyse hangı delıkteyse cıksın cok canım yanıyoYavrun kac yasinda ne yer ne icer nasil
Bilecek o salak adam.cok kizdim yaa
ıste bu noktada sanırım herkes aynı fıkırde allah korkusu merhametı ve azcık vıcdanı olan bır ınsan bunu yapmaz!!!,off canım yaaa.
sakin ol. telaş yapma. illa ki haber alacaksın oğlundan. ve öyle bir hata yaptı ki, boşanma da bunu aleyhine çok güzel kullanırsın.
hakim bu olayın üzerine çocuğu babaya göstermeyebilir bile.
ne demek kaçırmak. ama bunu kayıt altına alın. savcıya mı polise mi, kime bildirilmesi lazımsa bildirin.
ne vicdansız ya, o süt kuzusunu nasıl ayırır anasından. hani nerde kaldı onun allah sevgisi, korkusu(((
ınsallah arkadasım dua edın lutfen beynının bulandıgı kesın zaten normal dusunen bır ınsan bunu asla yapmaz!Özür dilerim ama bir baba asla bunu yapmaz. Allah ıslah etsin !
O kdr sarık vs giymiş ama giydikçe beyni bulanmış .
Her zaman anlatmaya çalıştığım şey.
Ne yaapacağın konusunda hiçbir fikrim yok.Sadece dua ediyorum sana
Allah yardımcın olsun . Biran önce bebeğine kavuşursun inş.
bence zaman kaybetme. polise haber ver. çocuğa istemeden de olsa bir zarar verebilir. çocuk bakmayı bilir mi? bez değiştirmek, yedirmek? bence ailesinin haberi var. beraber plan yaptılar. kaynanan masum ayaklarına yatmış ama ben inanmadım.
bana dedıgı laf babanın kapısından mı getırdın o cocugu ben olmasaydım olmazdı ama analıgın ne oldugunu bılmeyecek ve anlamayacak kadar vıcdansızmısseşin dini imanı çok mu biliyomuş kafaya sarık sarıp cüppe giyince dindar olunmuyor! anasından çocuğunu kaçırmak karısına hakaretler etmek hangi dinde var!!
bugünde bekle yoksa bi avukat ayarla polisle birlikte dayanın kapısına.o yaşta anneye muhtaç olan bir çocuğu annesinden ayıramaz kimse.sakın evladını bırakma.adama bak ya 9 ay o mu taşımış karınında o mu çekmeş çilesini.
ayrıca anormal annesininn yanına götürdüyse çocuğu vah ki ne vah.
her turlu o cocugun velayetı bende canım bunun farkında su anda belkıde bır daha gosterılmeyecek o cocuk ona cok buyuk bır hata yaptı... bu sekılde yetıstırecegı ve banada evımızede bu sekılde baskı yapacagı ıcın o konusmayı yapmıstım zatenAilesin haberi olmadığına hiç ihtimal vermiyorum.
Kanuni yollardan ayrılırsanız sizin velayeti alacağınızı bildiği için çocuğu aldı kaçtı.
Önkhjhn planlandığına eminim diyebilirim.
Muhtemelen o tarikat evlerinden birinde kalıyorlardır.
Aklı sıra kendi gibi yetiltirecek çocuğu.
Polise haber vermek için beklemeyin.
24 saat gecmesı gerekıyor kacırma dıyebılmek ıcın...çok uzuldum
in$alalh bi an once bulunur, ke$ke direk polise haber verseydiniz
ama onunda çocugu kanunen kaçirmi$ sayiliyiormu ki
$ikaytet etseniz ciddiye alirlarlarmi acaba
mercımek kadar beynı olmayan aılelerının doldurusu ve baskısı yuzunden bu hale gelıyolar yazık bır yuva yıkmaya degdımı ne vardı duzeltmeye calıssaydı kendını cozulmeyecek asılmayacak seyler degıldı kahroluyorum ben bu kadar ınce dusunurkem o planlar derdındeydı demekkıTanıdığımızı düşünerek, severek evlendiğimiz insanlar nasıl bu hale geliyor anlamak mümkün değil(
en buyuk sansını kaybettı cok yazık oglumu bunlara alaet etmesı cok acı ve acımasızruh hastası...
inşallah en kısa zamanda bulursun onları..
gerçi babası sonuçta bi zarar gelmez evladına ama bu şekilde kaçırması çok çok çirkin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?