- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.789
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Kötü olmuyorsun, onların istediği gibi kukla olmamış oluyorsun.Böyle yapınca ben kotu oluyorum ama.bu sekılde mutluyum
eşinize hiç dediniz mi?Eşim 4gün gidince. Hep tek gidince göze batıyor ama benim gıtmemem
Orayı özluyor. Ben atanınca buradan gıdecegız ama orada da hergun sitem eder özledım onları dıye. Ben zaten bana baskı yapma daralıyorum dıyorum. Bakalım yasaklar kalkınca surekli cagırcak mı kvEn fazla 1 seneye rutine biner merak etmeyin, evde de mutluymuş çünkü. Siz güzellikle inatlaşmadan evde vakit geçirmek istediğinizi, bu şekilde evli gb hissetmediğinizi alttan alttan söyleyin. Ailesiyle ilgili yorum yapmayın. Sen istersen gidebilirsin ama ben kendi evimde rahat ediyorum deyin. Aklın yolu bir, eşiniz de olması gerekeni yapacaktır. Ayrıca çok aramamasını rica etmişsiniz aramıyormuş artık bu iyi bir şey, inat edip araya fitne sokabilirlerdi de
Erkekler evlenince anne evini kendi evi sanmaya devam ediyor, aileler de buna çanak tutuyor tabi.
4 oldu daha. 5ıncı aya gırdık
Özlüyorsa gitsin işte bunu sorun etmeyin, bir süre sonra tek gitmekten sıkılacak zaten. Kaldı ki iki saat oturunca sıkılıyormuş, bakın yurdum erkekleri bekarken evde durmaz ana babasının yüzüne bakmaz, evlenince karısı her gün anasıgile gitsin ister, çok sevip özlediğinden falan değil, olay şu “bak ben evlendim karıma sözümü geçirip anamgile götürüyorum”. Bir nevi erkeklik ispatı gb.Orayı özluyor. Ben atanınca buradan gıdecegız ama orada da hergun sitem eder özledım onları dıye. Ben zaten bana baskı yapma daralıyorum dıyorum. Bakalım yasaklar kalkınca surekli cagırcak mı kv
Anneme tapAnnesine tapıyor resmen. Kendı ıstedıgı kadar tapayım istıyor
Ama öncelik sizin çekirdek aileniz.Eşiniz ve siz.Hem sizin aileniz hem eşinizin ailesi 2.planda olmalı.Bunu eşinize anlatmaya çalışın Yoksa çok başınız ağrır.Iste bu normal onlara. Bu aıle olmak demek dıyorlar
Eşim ama cocuk olsa daha da ıc ıce olalım ıster.Kötü olmuyorsun, onların istediği gibi kukla olmamış oluyorsun.
Mutluluğunun bedeli senin kötü olarak nitelendirilmense bence büyük bir bedel değil.
Çünkü onların kötü demesiyle kötü olmaz insan.
Daha yeni evliymişsin, eşinin sizin artık aile olduğunuzun farkına varması gerek.
Evlilik rayına oturmadan herkes köşesine çekilmeden çocuk yapma.
Maalesef eşinde de pek ışık yok gibi.
Ben aynı yoldan geçtim. Eşim kendine çekin düzen verince, gerisi dış kapının mandalı oldu.
Çözüm eşinde...
Onlara göre bu durum mesafelı ama. Hep kahvaltıya galan gıdıyoruz amaHaftada bir gitmek, haftada bir aramak mesafe degil ki. Eşin haftanin 4 gunu ordaymiş ustelik, bana fazla geldi.
Şuan ki durumunuz bile mesafeli degil daha ne yapacakmişsiniz. Bundan ötesi evi kapatip gidip birlikte yaşayin daha iyi.
Aslında mesafe degıl onlara göre mesafe. Onlara göre 2gunde bır en az konusmam lazım, tüm gunu orda gecırmek lazım. Anne dıye ölmem lazımşuan sen mesafelisin diye çok sık gidiyor eşin
bir süre konuşma laf etme emın ol ayagını kesecektir ,
tecrübe diyeyim
Benim ailem de 5 dk uzağımda.Bir kez kafalarına göre gelip uzun uzun oturmamışlardır.Ya da biz gitmesek niye gelmiyorsunuz diye surat asmazlar.Ama eminim eşimin ailesi olsaydı onların yerinde kıyamet kopardı.Yılbaşında ya da başka bir özel günde eşimle baş başa oluruz ya da arkadaşlarla çıkarız.Kv buna şaşırmıştı mesela.Aaa nasıl yani annene gitmediniz mi diye!Erkek aileleri çocuklarının artık kendilerinden farklı bir aile kurduklarını idrak edemiyorlar..Annem bana 5 dk mesafede oturuyor ama haftada 1 esimle yemege anca gideriz. Bunun disinda kendim istersem gun icinde ugrarim. Adam belki sortuyla koltukta yayilmak istiyor yani neden onu zorlayayim, 4 senelik evliligimde 1 kere bile emrivaki yapmamisimdir annem cagirinca sorarim gidelimmi musaitmisin yorgunmusun diye. Yani ne munasebet haftada 4 gun gitmek de cok fazla geldi bana madem annesinden ayrilamiyor evlenmeseydi keske. Bu turk erkeklerindeki bagimsiz bir hayat kurma yetisinin gelisememesi nolacak boyle
Bu durum düzelen kadar doğurmaEşim ama cocuk olsa daha da ıc ıce olalım ıster.
Onlara göre bu durum mesafelı ama. Hep kahvaltıya galan gıdıyoruz ama
Istemıyorum kesınlıkle. Annesı eşime cok duskun. Sureklı bu sefer torunumu özledım der. Baska sehirde olmamız lazım ancakBu durum düzelen kadar doğurma
Çocuk isterim derse de
Sen önce Bi aile oldugu muzu anla öyle cocuk olsun de
Annesi aramayınca bozuluyor. Sosyal medyada özel gunler de duvarına yazalım ıster. Hıc aramaz eşim annemi, ben konusurken konusur. Bende öyle yapcam artık.Eşiniz sütten kesilmemiş sanırım daha ..
Hafta zaten 7 gün..
Bu arada eşim ailemi aramazsa ben de aramam. Onunkisi ana baba da bizimkisi ne ?
Benim kv orası oglumun evı tabıkı geleceğim dıyor. Yakın otursak yanmıstık, bosanırdık. Suan ayrı evımız ama yakın gibiyiz.Benim ailem de 5 dk uzağımda.Bir kez kafalarına göre gelip uzun uzun oturmamışlardır.Ya da biz gitmesek niye gelmiyorsunuz diye surat asmazlar.Ama eminim eşimin ailesi olsaydı onların yerinde kıyamet kopardı.Yılbaşında ya da başka bir özel günde eşimle baş başa oluruz ya da arkadaşlarla çıkarız.Kv buna şaşırmıştı mesela.Aaa nasıl yani annene gitmediniz mi diye!Erkek aileleri çocuklarının artık kendilerinden farklı bir aile kurduklarını idrak edemiyorlar..