Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

O sizin aileniz, biz de artık bir aileyiz deseydin.

Kardeşim bızı haftasonu yatılı cagırdı. Eşim rahat edemem dedı ve istemedi. Ama kendı ailesinde kalalım ıstıyor. E bende orada rahat edemiyorum

Evlenmeseymiş o zaman ana kuzusu.

Eşim 4gün gidince. Hep tek gidince göze batıyor ama benim gıtmemem
Önce göze batar evet ama sonra eşiniz yalnız gitmekten sıkılmaya başlayacak ve o da gidişleri azaltacak, ben de sizinle aynı süreci yaşamıştım, ilk yıllar biz çok bağlı bi aileyiz diye diye yatıya bile bırakıyorlardı zorla, çok gerildik eşimle, sonra ben 3 kere gidiliyorsa 2sinde gitmedim, şu an eşim haftada bir benim zorumla gidiyor, annemgilde çok sıkılıyorum diyor.

Kendi evinizi benimseyecek eşiniz de merak etmeyin, birlikte evde ya da dışarda baş başa planlar yapın

Evimizde cok mutlu..Ben dıyorum kı annenle 2saat otursan sıkılır mısın. Sıkılırım dıyo. Ama benım 5 6 saat oturup, tüm gun orda olmamı ıstıyor cunku ben gelinim. Ne zamana duzelır sızce bu durum

Aynı seyı benım aileme yapmıyor. Ben annemle konusunca 2 dk konusur. Ona göre bu yeterlidir. Ben tavrımı degıstırmıycem. Dıger türlüsü benı mutlu etmıyor.
Kısaca işine geldiği gibi davranan, gelin aldık kafasında yani.
Bir insan kendi çıkarı söz konusu olduğunda aynı olay için iki farklı tutum sergiliyorsa iki yüzlüdür.
Zaten mesele ailenle ne kadar görüştüğü değil. Biraz empati yaptırmak ama anlamaz...
Bu durumda seni mutlu eden neyse onu yapacaksın.
Laftan anlamayan insanları anlaması, onaylaması için zorlayamazsın.
İşine gelmeyen anlamaz.
Sadece yap bırak izlesinler.
Dert bile etme kendine...

Neyi öğretiyormuş pardon ?
Evlenmeyi bildiğiniz gibi şimdiyr dek herşeyi öğrenmiş olmalısınız. Ya bunlar nasıl dolduruyorlar oğullarını hayret edersin.... Gerçi en başından benim gibi mesafeli olursanız da arkanızdan havalı, kendini beğenmiş derler; arkandan binbir stratejiyle boşandırmaya çalışırlar.

Böyle yapınca ben kotu oluyorum ama.bu sekılde mutluyum

En fazla 1 seneye rutine biner merak etmeyin, evde de mutluymuş çünkü. Siz güzellikle inatlaşmadan evde vakit geçirmek istediğinizi, bu şekilde evli gb hissetmediğinizi alttan alttan söyleyin. Ailesiyle ilgili yorum yapmayın. Sen istersen gidebilirsin ama ben kendi evimde rahat ediyorum deyin. Aklın yolu bir, eşiniz de olması gerekeni yapacaktır. Ayrıca çok aramamasını rica etmişsiniz aramıyormuş artık bu iyi bir şey, inat edip araya fitne sokabilirlerdi de

Erkekler evlenince anne evini kendi evi sanmaya devam ediyor, aileler de buna çanak tutuyor tabi.

Şunu şöyle yap, bunu buraya koy. Hep böyle seyler dıyor. Eşim dıyor kı ınsanlar senın ıyılıgını ıstıyor. Ben gerı planda kalacağım. Yoksa fazlasını ıstıyorlar. Haftada bır arayıp havadan sudan konusacagım

4 oldu daha. 5ıncı aya gırdık
Daha cok yenısınız esınız bıkar merak etmeyin. haftada 4 olan 3 e 2ye duser zamanla. Hep sız bı plan yapın beraber sunu yapıcaz şu gun deyin esınıze, o aılesıne gitmeyi planlamadan once sızın planınız olsun gitmesini azaltın ben ıstemezdım haftada 4 gun nedır orda kalsın bari. Siz de tabı bozmayın durusunuzu hep işim var temızlık yapıyorum fılan deyin . Bıde esit derecede olması gerekirdi kendı ailenizi arka planda kalmıs bastan beri oyle alısmıs. Konusup esit sekılde gıtmek ıstedıgınızı soyleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…