Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

Ben eşime gitme demiyorum. Ama fırsat buldukça oraya gidiyor. Ama çok samimi olunca herseye hakim olmak istiyorlar. Şuan da eşime sardılar Allahtan. Böyle gıtse sıkıntı olur mu peki. Evet basta hata yaptım. Ama ben aramazsam da arardı o

iyi de o fırsatı nasıl buluyor

yani 15 yılı aşkın çalışma hayatımda ve ondan önceki 20 yıllık eğitim hayatım boyunca da haftada 4 gün evim dışında bir yerde geçirecek zamanım olmadı

haftada iki gün kahvaltı nasıl başka eve gidilir ki kaç gün izni var bu adamın

yani bu kahvaltı, kalkıp hazırlanıp başka eve gidinceye kadar yarım saat daha yatar peynir ekmek yerim

bu özlemek vs değil onlarsız hayatı öğrenmek için çaba harcamamak

orada misafir hissetmemek

karşı apartmanda görümcem var, ona dahi bir kere kahvaltıya gittim onda da çok ısrar etti

moda idi bir kaç yıl önce

hem hazırlayan erken kalkıyor hem gidecek olan gideceğim diye plan program ile kalkıyor

lakin eşin çalışırken bu kadar çok nasıl gidiyor

biz mi garibiz bilemedim de kendi işimiz var

telefonumuz dahi yeter işimizi yapmaya

buna rağmen haftada 4 anneye vs gidecek zamanımız yok

haftada 4 gün bir yere giderse birimiz, diğerinin zamanından çalar çünkü birlikte geçirilebilecek zamanlar da kısıtlı zira

günde 8 saat çalışsa 10 saat iş için evde yok

8 saat uyusa geriye 6 saat kalıyor

o 6 saatin de yeme içme duş alma tv telefon vs takılma dışında kalan bir iki saatini de eşine ayırmalı

aileye haftada 4 gün ayırılacak zamanı nereden buluyor

yani git gel en az iki saat eder

Son düzenleme:
Orayı özluyor. Ben atanınca buradan gıdecegız ama orada da hergun sitem eder özledım onları dıye. Ben zaten bana baskı yapma daralıyorum dıyorum. Bakalım yasaklar kalkınca surekli cagırcak mı kv

neyini özlüyormuş

bence tamamen annesinin doldurması

koca koca insanlar ana baba mı özler

yani belki özler de bir uzun zaman geçmeli cidden arada gerçek mesafeler olmalı

erkekler zaten evde oturup ana baba ile muhabbet mi eder bir işin ucundan mı tutar

alır ya tv ya telefon oturur

bir şeyi özlediği yok annesi onu özlüyor sözde

bana kalırsa o da gerçekçi değil de rakibe kaptırmamak için kullanılan bir koz

yani ben biraz hatta KK ya göre fazlasıyla soğuk bir tipim de neden özleyeyim şu ortamda iki günde birini

özlemek de güzeldir ayrıca güzel günleri anmak vs ama evin oğlu gidip eski rahat günlerini anıyor, sorumluluk içermeyen hayatını özlüyor belki de iki günde bir annemi özledim anaokulu çağı çocuğuna uyan davranıştır

yani 15 yılı aşkın çalışma hayatımda ve ondan önceki 20 yıllık eğitim hayatım boyunca da haftada 4 gün evim dışında bir yerde geçirecek zamanım olmadı

yani bu kahvaltı kalkıp hazırlanıp başka eve gidinceye kadar yarım saat daha yatar peynir ekmek yerim

karşı apartmanda görümcem var ona dahi bir kere kahvaltıya gittim onda da çok ısrar etti

ben hazırlayan erken kalkıyor hem gidecek olan gideceğim diye plan program ile kalkıyor

haftada 4 gün bir yere giderse birimiz diğerinin zamanından çalar çünkü birlikte geçirilebilecek zamanlar da kısıtlı zira

o 6 saatin de yeme içme duş alma tv telefon vs takılma dışında kalan bir iki saatini de eşine ayırmalı

8 saat calısmıyor. Is degıstırdı. Gecen hafta evdeydı. O arada gıttı. Ama eskı isinde gece vardıye sı vardı. Sabah 7 de kahvaltıya cagırıyor lar.ızın gununde falan hep gıdıyor. Hep bahane buluyor gıtmek ıcın

8 saat calısmıyor. Is degıstırdı. Gecen hafta evdeydı. O arada gıttı. Ama eskı isinde gece vardıye sı vardı. Sabah 7 de kahvaltıya cagırıyor lar.ızın gununde falan hep gıdıyor. Hep bahane buluyor gıtmek ıcın

ya konu kahvaltı vs değil

yani işte o vakti nasıl buluyor, iki kişilik hayatınızdan zorunlu olan iş saatleri dışındaki zamanını neden direkt ailesine ayırıyor

sen de çalışmıyorsun evdesin

annesi kahvaltıya çağırdı

seni evde bırakıp annesine kahvaltıya gitme isteği neden var

olağan şartlarda "amannnn, kim gidecek" deyip ertelemesi gerekmiyor mu

kahvaltı bir sembol

vardiyası biten adamın aklına uyumak gelmeli

ben mi çok düzüm bilmiyorum da vardiya çıkışı uyumak ne için feda edilir deyince sevgili ile buluşmak için diye düşünürüm

onun dışında anneye gidip kahvaltı etmek için vardiya sonrası uyku ertelenir mi

orada olup sizin evde olmayan ne

huzur mu pışpışlanmak mı

aman herşeyin en iyisini sen bilirsin şeklindeki boş gaz vermek mi

ayy sensiz ben yaşayamam şeklinde abartılı sevgi gösterisi mi

Haklısınız . İstemiyosanız mesafeli olursunız. Kimse kimseyle zorla görüşmek zorunda bırakılamaz. Demekki size hitabetmemis tavrı,tarzı vs. Ayrıca fazla samimiyet tez ayrılık getrr. Onun bu derece burnunuzun dibine dibine girmesi hatalı. Süreki akıl vermesi de çok itici.

neyini özlüyormuş

bence tamamen annesinin doldurması

koca koca insanlar ana baba mı özler

yani belki özler de bir uzun zaman geçmeli cidden arada gerçek mesafeler olmalı

erkekler zaten evde oturup ana baba ile muhabbet mi eder bir işin ucundan mı tutar

alır ya tv ya telefon oturur

bir şeyi özlediği yok annesi onu özlüyor sözde

bana kalırsa o da gerçekçi değil de rakibe kaptırmamak için kullanılan bir koz

yani ben biraz hatta KK ya göre fazlasıyla soğuk bir tipim de neden özleyeyim şu ortamda iki günde birini

özlemek de güzeldir ayrıca güzel günleri anmak vs ama evin oğlu gidip eski rahat günlerini anıyor, sorumluluk içermeyen hayatını özlüyor belki de iki günde bir annemi özledim anaokulu çağı çocuğuna uyan davranıştır
Normalde bekarken ayrı odadan cıkmadı, kardesı de aynı.20 dk meaafe var. Yatılı falan cagırıyo lar. Annesı özledım diyordur emınım. Bı de annesı arayıp kuzum şunu yaptın gelirsiniz dıye gelmediniz üzüldüm dıyor, eşim de kahroluyor üzülüyor

ya konu kahvaltı vs değil

yani işte o vakti nasıl buluyor, iki kişilik hayatınızdan zorunlu olan iş saatleri dışındaki zamanını neden direkt ailesine ayırıyor

sen de çalışmıyorsun evdesin

annesi kahvaltıya çağırdı

seni evde bırakıp annesine kahvaltıya gitme isteği neden var

olağan şartlarda "amannnn, kim gidecek" deyip ertelemesi gerekmiyor mu

kahvaltı bir sembol

vardiyası biten adamın aklına uyumak gelmeli

ben mi çok düzüm bilmiyorum da vardiya çıkışı uyumak ne için feda edilir deyince sevgili ile buluşmak için diye düşünürüm

onun dışında anneye gidip kahvaltı etmek için vardiya sonrası uyku ertelenir mi

orada olup sizin evde olmayan ne

huzur mu pışpışlanmak mı

aman herşeyin en iyisini sen bilirsin şeklindeki boş gaz vermek mi

ayy sensiz ben yaşayamam şeklinde abartılı sevgi gösterisi mi
Pışpışlamak. Annesı paşam dıye ölüyor. Hizmet ediyor esıme. Onunda hosuna gıdıyor

Kv'de sana neyi ögretecekmis? Baban, esine bisey ögretiyormu? Kendine bu kadar ezdirme. Sen emin durarsan, esinde bisey diyemez. Hafta 1 araman bile çok. Insan neyi konuscak kv'de ile? Esin bisey derse "git babama ara, ben senin annen ile ne konusabileceksem, sende babam ile konusursun" diye konuyu kapat.

Ha sunuda söyeyim, bunlari ilk basta gelin olma merakin olmasaydi, olmazdi. Ilk basta maalesef genç kizlarimiz "iyi gelin" olma adina, ortada fol yok yumarta yokken bile kv'de ile bulusmalar, yada aramak sormak ile ograsiyorlar. Halbuki bastan mesafe konulsaydi herkes daha fazla saygi duyardi.

Başlarda eşimin ailesi ile çok içli dışlıydık. Kv kendi kvden çok çekmiş gelinime çektirmek diyor. Aile olarak çok içli dışlı olalım, sürekli kahvaltılar, akşam yemekleri, izin gününde birlikte olalım istiyorlar. Ama bu kadar iç içe olmaktan mutlu degilim. Ben aramazsam da kv sürekli arar. Aşırı meraklı. Sürekli yanyanayken ya da telefonda şunu şöyle yap bunu böyle yap diyor.Bende artık çok sıkıldım. Eşimde annesıne bana cok soru sormamasını ve karışmamasını, bundan hoşlanmadığımı söylemiş. O da aramam bidaha demiş. Neyse bende kendim aradım ve sıkıldığımı sorulardan söyledim.Şuan beni kv aramıyor. Ben haftada bir kez arıyorum. Şuan mesafeliyiz. Eşim benim mesafeli olmam konusunda şikayetçi. Bende hep diyorum annen çok meraklı ve karışıyor diye. Sana ögretiyor diyor. Ama yap dedigi şeyler ögretmekle alakalı degil. Bu arada eşim annemi hiç aramaz, benimle gider sadece. Bu hafta 4kez gitti eşim. 2kez kahvaltıya gitti ve birinde birlikte gittik. Ama hep birlikte gidelim istiyorlar. Sizce bu kadar mesafeli olmakla iyi yapıyor muyum? Ve eşiniz sizin annenizi aramasa, annenize böyle herşeyi anlatmasa ama kendi annesi için aynını istese naparsınız?
Ben de olsam aynını yaparım . Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin bu dünyada .
Eşin aramıyorsa sen de mesafeli dur . Eğer annenle arasında sorun yoksa tabi . Mesela annen aldığı maaşı , boyunu posunu vs küçümseyip kırdıysa o ayrı .
Ama nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum. Sonralarda sıkıntı yaşayabilirsin.

Kv'de sana neyi ögretecekmis? Baban, esine bisey ögretiyormu? Kendine bu kadar ezdirme. Sen emin durarsan, esinde bisey diyemez. Hafta 1 araman bile çok. Insan neyi konuscak kv'de ile? Esin bisey derse "git babama ara, ben senin annen ile ne konusabileceksem, sende babam ile konusursun" diye konuyu kapat.

Ha sunuda söyeyim, bunlari ilk basta gelin olma merakin olmasaydi, olmazdi. Ilk basta maalesef genç kizlarimiz "iyi gelin" olma adina, ortada fol yok yumarta yokken bile kv'de ile bulusmalar, yada aramak sormak ile ograsiyorlar. Halbuki bastan mesafe konulsaydi herkes daha fazla saygi duyardi.
Gelin olma derdım yok. Ama basta hayır diyemedim. Annesı galan hep cagırdı bekledi. Ama Sureklı gitmekten cok sıkıldım. Annesı ona göre melek. Karısmasına bıle ögretiyor dıyor. Bıdaha desın neyı bilmiyorum ögretecek dıycem. Aramaları azaltcam. Eşim konusurken konuscam sadece

Ben de olsam aynını yaparım . Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin bu dünyada .
Eşin aramıyorsa sen de mesafeli dur . Eğer annenle arasında sorun yoksa tabi . Mesela annen aldığı maaşı , boyunu posunu vs küçümseyip kırdıysa o ayrı .
Ama nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum. Sonralarda sıkıntı yaşayabilirsin.
Bilmiyorum. Annem öyle soru sormaz havadan sudan konusur. Annesı sorguya cekiyor eşimi ve benı. Evımızi cok merak ediyorlar. İnsan elektrikli battaniye kullandın mı dıye merak edip arar mı, perdenin yıkadın mı dıye sorar mı, ya da ınternet paketini ne yaptığını merak eder mı

Haklısınız . İstemiyosanız mesafeli olursunız. Kimse kimseyle zorla görüşmek zorunda bırakılamaz. Demekki size hitabetmemis tavrı,tarzı vs. Ayrıca fazla samimiyet tez ayrılık getrr. Onun bu derece burnunuzun dibine dibine girmesi hatalı. Süreki akıl vermesi de çok itici.
Evet soruyor sunu naptın. Şunu şöyle yap dıyor. Ama ıyıkı söyledım karısılmasını sevmedigimi dıye

Bu durum düzelen kadar doğurma
Çocuk isterim derse de
Sen önce Bi aile oldugu muzu anla öyle cocuk olsun de
İstemıyorum dedım eşime. O zaman torun dıye aglarlar dedım. O da trıbe gırıyor bu sefer. Ona göre aılesı melek ben nankör gelinim. Insanlar beni dusunmuyo, bunda yönlendirıyor, akıl verıyor.

yani bu kahvaltı, kalkıp hazırlanıp başka eve gidinceye kadar yarım saat daha yatar peynir ekmek yerim

karşı apartmanda görümcem var, ona dahi bir kere kahvaltıya gittim onda da çok ısrar etti

hem hazırlayan erken kalkıyor hem gidecek olan gideceğim diye plan program ile kalkıyor

haftada 4 gün bir yere giderse birimiz, diğerinin zamanından çalar çünkü birlikte geçirilebilecek zamanlar da kısıtlı zira

Yasaklara kalmalı gıtmek ıstıyor, zaten evde olsa bazen annesı hemen kahvaltıya cagırır. Oradan gecse mutlaka ugrar. Ya da hep bı bahane yapar. Şunu akmaya gıtcem. Ordan baska yerde tras olamıyorum falan. Yanı hep onların oraya gıtmek ıcın bahanesi var. Ögle molasında ugrar. Arabayla dagıtım isinde calısıyor eşim

Hafta da bire düşürdüm artık. İş olmadigi gunler kapatıyorum telefonu. Ama eşim bana annesının ögretmek ıcın karıstıgını söylüyor. Eşime dün dedim sınavdan sonra ben ailemde 3 4gun kalayım, sende kal dedım. Tamam dedı o da. Doymuyor onlara eşim.
Neyi öğretecek ki kadın? Sizi de bir anne yetiştirdi zaten. Bu yaşa kadar elalem yardımıyla gelmediniz sonuçta. Bilmediğiniz her şey için uzman TV var, her şeyi uzmanından öğrenebilirsiniz.

X