- 14 Ocak 2021
- 121
- 225
- 34
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
ahaha fino köpeğiMesela Kahvaltıya gıttık, 2gun sonra aksam yemegını cagırıyo lar. Bana sormak yok. Annesı ogluna söyler. Oglu benı çanta gıbı gotururdu. Ama inat ettim. Bana kac kez annem cagırıyo yemege dedı ve gıtmedım. Hep kendım ısteyınce gıdıyorum. Ben eşime dedım ben senin aılenın gönlunu hos edecek fino köpegımıyım,çanta mıyım yanında tası yorsun dıyorum.Tek gönderıyorum eve gelıyor hemen. Gelme kal dıyorum. Aklım sende kalıyor dıyorum. İllaki kuyruk gıbı yanyana gıdecegız oraya
Bidaha desin bak neler neler dıycemEşinin manipülasyonlarına kanma sakın. Bencilce davrandığını da söylemelisin.öyşı
Insallah canım. Sinirlenince kendımı tutamıyorum. O da cevap vermiyor. Bıdaha desın bak neler dıycemahaha fino köpeğikahkaha attım valla. sonuna kadar haklısın hadi konuşta detayları anlat çok merak ediyorum inşallah aşarsınız bu problemi
Konustum o da ailesiyle konustuAynen benmde ailem var ama yok .. sanırım bu yuzden bize garip geliyor.. biz böyleyiz. Ben anne derim kv ama öyle arama sorma yok önemli bir şey olması lazım yani. Bir şey olduğunda görevimi yerine getiriyorum ama yani herkeste öyle yapılması gerekeni yaparım ama herkese öyle . Onun haricinde aramam sormam karışmam bana karışılmasına müsadee etmem. Benden istesinler ama ben istemem.. eşle çözmek gerekiyor sanırım bu durumu . Bence içten ne geçiyorsa karşına alıp konuşmakta..
Beni kıskırtıyor sürekli. Sürekli baskasının yaptiginı yiyince ne bıleyım midem almıyorEşinin manipülasyonlarına kanma sakın. Bencilce davrandığını da söylemelisin....
sen soğukkanlılığını koru canım sinirli olup öyle bi tavır gösterdiğinde haklı olsan bile haksız oluyorsun. sakinliğin ve soğukkanlılığınla kudurt onlarıInsallah canım. Sinirlenince kendımı tutamıyorum. O da cevap vermiyor. Bıdaha desın bak neler dıycem
Eşinin manipülasyonlarına kanma sakın. Bencilce davrandığını da söylemelisin....
Peki annesını sevmedigimi dusunuyor. Bunu nasıl çözerımsen soğukkanlılığını koru canım sinirli olup öyle bi tavır gösterdiğinde haklı olsan bile haksız oluyorsun. sakinliğin ve soğukkanlılığınla kudurt onları
O zaman da kafayı yerim. Mesela kahvaltıya gıttı benimle. 1gün sonra bıdaha arkadaşıyla annesıne kahvaltıya gıttı. Gene benı nıye getırmedıgını soruyorlar. Ayrı gidersek sorun mu var dıyorlar. Sankı hayatımda baska ınsan yokEşinle veya kv ile bu konuda konuşursan suçlu olursun, mesafeyi kendi kendine koymaya çalış bence. Haftada 4 gün nedir ya, aynı eve taşının olsun bitsin.
Arkadaşları ile annesine kahvaltıya gitmek? restorant mı orası? Tek çocuk filan mı? Filimlerde olur sanırdım böyle şeyler. arkadaşları ile kahvaltı yapmak istiyorsa kendi evine çağırır annesinin evinde arkadaşları ile kahvaltı nedir?O zaman da kafayı yerim. Mesela kahvaltıya gıttı benimle. 1gün sonra bıdaha arkadaşıyla annesıne kahvaltıya gıttı. Gene benı nıye getırmedıgını soruyorlar. Ayrı gidersek sorun mu var dıyorlar. Sankı hayatımda baska ınsan yok
Arkadasi anne babasını falan tanıyor. Demıs ki sızınkılere ugrayalım. Eşimde o zaman kahvaltıya gıdelım demıs. Öyle gittiler. Ama aılesı böyle kahvaltı falan cok severArkadaşları ile annesine kahvaltıya gitmek? restorant mı orası? Tek çocuk filan mı? Filimlerde olur sanırdım böyle şeyler. arkadaşları ile kahvaltı yapmak istiyorsa kendi evine çağırır annesinin evinde arkadaşları ile kahvaltı nedir?
Kendi evim varken annemin evine misafir ağırlamak bana göre bir durum değil. Erkek arkadaşı ise gitmemeniz de normal bunda abes bir durum yok bence.Arkadasi anne babasını falan tanıyor. Demıs ki sızınkılere ugrayalım. Eşimde o zaman kahvaltıya gıdelım demıs. Öyle gittiler. Ama aılesı böyle kahvaltı falan cok sever
Ama aılesı neden getirmedin dıyor. Bende tanıyorum arkadasını ama hep bekliyorlar bızıKendi evim varken annemin evine misafir ağırlamak bana göre bir durum değil. Erkek arkadaşı ise gitmemeniz de normal bunda abes bir durum yok bence.
Senin tanıdığın birisini annen alıp sana kahvaltıya getirse hoşuna gider mi? Benim hiç gitmez, git kendi evinde yemek ver derim... bunu mazeret edebilirsin aslında.Ama aılesı neden getirmedin dıyor. Bende tanıyorum arkadasını ama hep bekliyorlar bızı
Peki annesını sevmedigimi dusunuyor. Bunu nasıl çözerım
Annesı de bu aıle olmak dıyor.
Ama annesı bu durumdan memnun. Cok seviyorlar böyle yemekler kahvaltıları falanSenin tanıdığın birisini annen alıp sana kahvaltıya getirse hoşuna gider mi? Benim hiç gitmez, git kendi evinde yemek ver derim... bunu mazeret edebilirsin aslında.
Haklısın. Bunu bıdaha desin söylıycem. Bı kez ben ve esım aileyiz dedım. Susup kalmıs tı. Onlara göre aıle olmak maasına kadar bilip her an Mıc Mıc olmaktır. Aynı mahallede olsak suan bosanma asamasındaydık biz. Cunku kadın oglumun evi kafasındabuna neden cevap vermiyorsun mesela
ailem, eşim ve ben
olursa ileride çocuklarım diye
kv yi eğleme görevi yok kimsenin, büyük aile olmak dediği de bir ihtiyaç anında bir arada olmaktır
her an mıç mıç yaşamak mıdır diye cevap ver
Eşime göre annesı melek gıbı ve sevilecek bir insan. Kadın Allah ıcın ıyı bırı ama aile ılıskılerımız uymuyor. Onlar ıc ıce olalım ıstıyor. Eşime dedım annenle gıt 2saat otur dedım. Sıkılırım dıyor. Ama beni saatlerce yalnız bırakıyor.dürüstçe evet diyerek
annesini neden sevesiniz ki
yani siz seçmediniz ille de sevme sorunluluğunuz yok
insan kendi ana babasını da seçmez ama onlara alışkın olur
yani şimdi sen kendi babanı sevmiyorsun ki mesela onun annesini neden sevesin
kv yi sevmem olağan bir ortamda kendisine günahımı bile vermem
ama eşimin annesidir ikimiz de durmamız gereken yeri bildikçe sorun çıkmaz
eşim annemi sevmiyorsun derse sevmiyorum derim ya da sanki o beni çok seviyor derim gülerim
Onlara göre kız aldılar. Ben ailelerinin ıcıne gırdım. Benım aılem önemsiz. Kız tarafı sonucta. Kafa yapıları bubuna neden cevap vermiyorsun mesela
ailem, eşim ve ben
olursa ileride çocuklarım diye
kv yi eğleme görevi yok kimsenin, büyük aile olmak dediği de bir ihtiyaç anında bir arada olmaktır
her an mıç mıç yaşamak mıdır diye cevap ver