Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

Onlara göre kız aldılar. Ben ailelerinin ıcıne gırdım. Benım aılem önemsiz. Kız tarafı sonucta. Kafa yapıları bu

evet senin ailen de önemsiz

onlar kız aldıkalırnı sanabilir

eşin ve sen biz ayrı aileyiz demelisiniz

yani senin ailen benim ailem tartışmasına gerek yok

herkes kendi ailesinin esasen huyunu da bilir

eşin kendisi 2 saatte sıkılır ama ona göre gelin kaynana oturunca sıkılmaz

ama sen o profilde bir gelin değilsin bunu net olarak söylemek lazım

aslında kv de sıkılıyor da işte gelini aldı, ailesine göre şekillendirecek, kendine göre eğitecek vs kafasında

bu konunun uzaması da ilginç

ders çalışacağım ben annene ayıracak o kadar zamanım yok çok zamanım olsa sana ayırırım başbaşa zaman geçirmek isterim diyeceksin

yani annesine haftada 3 gün ikişer saatten gideceğinize iki film izlersiniz, biraz gezersiniz, yatak odasında takılırsınız vs vs

aslında kv de sıkılıyor da işte gelini aldı, ailesine göre şekillendirecek, kendine göre eğitecek vs kafasında

ders çalışacağım ben annene ayıracak o kadar zamanım yok çok zamanım olsa sana ayırırım başbaşa zaman geçirmek isterim diyeceksin

yani annesine haftada 3 gün ikişer saatten gideceğinize iki film izlersiniz, biraz gezersiniz, yatak odasında takılırsınız vs vs
Öyle zaten. Düşürdüm gitmeleri zaten. Gıdınce kalkalım deyınce kalk dıyorum. Yoksa kavga edıyoruz gene. Öyle bana dıyorlar ki degısık yemekleri var. Böyle mercımegın ıcınde hamur kesmişler. Hamurlar yüzüyor. Mıdem kaldırmadı yiyemedim. Eşim sever dıye yapmam lazımmıs. Tabıkı yapmıycam. Annesıne dedım ben sıkılıyorum dıye. Açık açık dedım.hak verıyor o da bana

Ünlü bir psikologun kitabını alacagım. Kök aılelerle ılgılı vercem esıme okusun.

Öyle zaten. Düşürdüm gitmeleri zaten. Gıdınce kalkalım deyınce kalk dıyorum. Yoksa kavga edıyoruz gene. Öyle bana dıyorlar ki degısık yemekleri var. Böyle mercımegın ıcınde hamur kesmişler. Hamurlar yüzüyor. Mıdem kaldırmadı yiyemedim. Eşim sever dıye yapmam lazımmıs. Tabıkı yapmıycam. Annesıne dedım ben sıkılıyorum dıye. Açık açık dedım.hak verıyor o da bana

mesela bu tabii ki yapmayacağım inatlaşmasına da gerek yok

ben bilmiyorum X severse yapar birlikte yeriz der geçersin

hayatımda hiç kıymalı dolma, sarma bilmem

eşimin ailesi öyle yapar

bana ağır geliyor vs

ama oğlum okulda da öyle yapıyorlar güzel oluyor dedi

artık kıymalı sarma, dolma yapıyorum ama benim yaptığım onlarınki gibi ağır olmuyor

eşim de benimkini tercih ediyor

ayrıca o dediğin kesme hamurlu yeşil mercimek ise çok da leziz olur iyi yapıldığında, sen alışık olmayınca garip gelmiş olabilir

annem onun çakmasını arpa şehriye ile yapar :)))

hem protein içerir, hem yapması kolay, hem doyurucu

pişir bir tencere yesin eşin sen de yanına kendi sevdiğin ama onun yemediği bir şey yap oldu bitti

yani kv ye gideceğime oturur evde onun sevdiği şeyleri yaparım ki o da onu yemeye bunu yemeye annesine gitmesin

mesela bu tabii ki yapmayacağım inatlaşmasına da gerek yok

ben bilmiyorum X severse yapar birlikte yeriz der geçersin

hayatımda hiç kıymalı dolma, sarma bilmem

eşimin ailesi öyle yapar

bana ağır geliyor vs

ama oğlum okulda da öyle yapıyorlar güzel oluyor dedi

artık kıymalı sarma, dolma yapıyorum ama benim yaptığım onlarınki gibi ağır olmuyor

eşim de benimkini tercih ediyor

ayrıca o dediğin kesme hamurlu yeşil mercimek ise çok da leziz olur iyi yapıldığında, sen alışık olmayınca garip gelmiş olabilir

annem onun çakmasını arpa şehriye ile yapar :)))

hem protein içerir, hem yapması kolay, hem doyurucu

pişir bir tencere yesin eşin sen de yanına kendi sevdiğin ama onun yemediği bir şey yap oldu bitti

yani kv ye gideceğime oturur evde onun sevdiği şeyleri yaparım ki o da onu yemeye bunu yemeye annesine gitmesin
Annesi zaten gel sevdigim yemegı yaptım diyor. Esım arabayla gıdıyor alıyor. Ama gecen verdı yemek. Az yedi esım ve hep döküldü.

Annesi zaten gel sevdigim yemegı yaptım diyor. Esım arabayla gıdıyor alıyor. Ama gecen verdı yemek. Az yedi esım ve hep döküldü.

işte bu göbek bağının kopmamasının bir sebebi

aman gerek yok demiyor

başka zaman alırım demiyor

birlikte yapın o sana öğretsin

maksat yemek yapmak, onu öğrenmek, onun damak zevkine uymak vs değil

annemin yemeği, annemin mahalledeki X şey hissini törpülemek

hem birlikte zaman geçirilir hem de her şeye annesine koşmaz

işte bu göbek bağının kopmamasının bir sebebi

aman gerek yok demiyor

başka zaman alırım demiyor

birlikte yapın o sana öğretsin

maksat yemek yapmak, onu öğrenmek, onun damak zevkine uymak vs değil

annemin yemeği, annemin mahalledeki X şey hissini törpülemek

hem birlikte zaman geçirilir hem de her şeye annesine koşmaz
Bırlıkte zaten bı ton yemek yapıyoruz. Tatlı falan herseyı yapıyorum. Ama annesı cagırır sa hayır diyemiyor asla

Zaten başlarda çok görüştük. Hem telefonla hem yüz yüze. E gıdıyoruz eve göndermiyorlar.Hep onlarla oturalım, gezmeyelim istiyorlar. Bi kez gezdıklerıne say otur burda dedı annesı şok oldum. Ve 3 4 kez en az sizin aileniz kopuk dedı. Sözde çok iyi insan böyle der mi. Üzüldüm böyle demesine. İşte çok görüşünce bu sefer herseye karıstı, bende sıkıldım. Şuan mesafelıyım. Kafam rahat. Eşim mutlu degıl bu durumdan ama

Eşiniz iyi halinin farkında değil.
Zorla samimi yapmak kavgaya sebep verir, ucundan dönmüşsünüz.
Saygılı mesafeye devam

Saygılı mesafeye devam
Zaten bunu da söyleyeceğim. Şimdi annesinde herseye karısma potansiyeli var. Bızı samımı yaparsa annesıyle kavga edersek daha kötü olur. Böyle iyi bak sonra daha kötü olacak dıycem.

Saygılı mesafeye devam
Az önce iş yerinde bi arkadaşımla az konustuk. Öyle kendi hemen konuyu açtı. Kv si yüzünden gözüne kan oturmus, saclarıbda beyaz cıkmıs. Bende kafaya takıp böyle olmak ıstemıyorum. Ben dısarı gösteriyorum tepkimi Allahtan. Bu kv lerin yatacak yeri yok

Gidiyorum geliyorum
Günler haftalar aylar geçiyor
Senin konular hep buralarda 🤦‍♀️
Bu kadar sürekli gündemde sorunlar olan bi hayat yaşasam ben erken ölürüm valla

seviyor musunki? ben yalan söyleyemem sevmiyorum ve söylüyorumda çünkü sevilcek bir tarafı yok. eğer sen seviyorsan zaten bunu belli edersin( sürekli görüşmek sevmek anlamına gelmez)
Eh işte seviyorum. Ama görmesem özlemem. Kv iyi biri hediye alır falan. Hep bizi düşünür. Ama ben ilgiden falan sıkılıyorum. Bi de sürekli git gel birbirini ara olunca evin her detayını biliyorlar. Allah a şükür ettıgım tek şey iyi ki aynı semtte oturmuyoruz.Hergün kavga ederdik eminim

Eh işte seviyorum. Ama görmesem özlemem. Kv iyi biri hediye alır falan. Hep bizi düşünür. Ama ben ilgiden falan sıkılıyorum. Bi de sürekli git gel birbirini ara olunca evin her detayını biliyorlar. Allah a şükür ettıgım tek şey iyi ki aynı semtte oturmuyoruz.Hergün kavga ederdik eminim
kesinlikle böyle kv ile aynı semtte otursan yanmıştın vallahi😂

Gidiyorum geliyorum
Günler haftalar aylar geçiyor
Senin konular hep buralarda 🤦‍♀️
Bu kadar sürekli gündemde sorunlar olan bi hayat yaşasam ben erken ölürüm valla
Konularının arası o kadere sık ki.
Bir diyor kayinvalidem sürekli arıyor, sonra eşim konuştu artık aramıyor ve hafta da bie arıyorum. Halbuki diğer konunun üzerinden bir hafta geçmemiş bile ne ara böyle yapmaya başladin? Diye sormak istiyorum ama biliyorum cevap gelmeyecek.

Konularının arası o kadere sık ki.
Bir diyor kayinvalidem sürekli arıyor, sonra eşim konuştu artık aramıyor ve hafta da bie arıyorum. Halbuki diğer konunun üzerinden bir hafta geçmemiş bile ne ara böyle yapmaya başladin? Diye sormak istiyorum ama biliyorum cevap gelmeyecek.
O yüzden diyorum ya
Dizi gibi sürekli dertli heyecanlı konu var gündeminde
Biri bitmeden diğeri başlıyor (belki de aslında hiç başlamıyor 🤷‍♀️)
Konu sahibinden de küçükmüşüm ama
Benden geçmiş sanırım
Böyle yaşasam çok gitmez hastalanır ölürüm ben 😂

kesinlikle böyle kv ile aynı semtte otursan yanmıştın vallahi😂
Cok istiyorlardı. Her aksam bırlıkte yemek yeriz diyorlardı. İyiki ıstemedım. Zaten eşime dedım evı oraya tasırsan telefonu kapatır, zılı sökerim dedım. Sımdı gel tasinalim oraya desem istemez. Huyumu bılıyor🤣

Cok istiyorlardı. Her aksam bırlıkte yemek yeriz diyorlardı. İyiki ıstemedım. Zaten eşime dedım evı oraya tasırsan telefonu kapatır, zılı sökerim dedım. Sımdı gel tasinalim oraya desem istemez. Huyumu bılıyor🤣
ayy asla asla önermem yakın olmanı bu durumdaysanız zaten:/ biz yakınız ama çok sık görüşmeyiz

ayy asla asla önermem yakın olmanı bu durumdaysanız zaten:/ biz yakınız ama çok sık görüşmeyiz
Ne güzel ya. Ben belki yakına tutardım evi. Tüm akrabalar babam falan yakın tut, faydası olur dedi. Benim kız arkadaşım kv ıle yan binada oturuyordu. 2 kez boşanma aşamasına geldi. Onu gördukten sonra asla dıyorum

X