Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

İlgi bağımlısı egoist kv ler ogullarının ve gelinlerinin “beraber” gezmesine illet olurlar genelde.. onlar da olucak illa, ama öyle bir dünya yok.
Benimki de kırk yılın bi başı kısa bir tatile gittik diye kapı duvar etmişti bizi, ne hoşgeldin ne baska bisey. Direkt mutfaga kaçtı. Türünün son örnekleri..
Hayır Nisanlıyken gezin falan derdi. Şimdi hep onlarla olalım ıstıyorlar. Sürekli onlara kahvaltıya yemege gıdelım ıstıyorlar. Ama evden eve gitmek gezmek degıl benım ıcın. Ben kendı evım dısında rahat edemiyorum kı

İlgi bağımlısı egoist kv ler ogullarının ve gelinlerinin “beraber” gezmesine illet olurlar genelde.. onlar da olucak illa, ama öyle bir dünya yok.
Benimki de kırk yılın bi başı kısa bir tatile gittik diye kapı duvar etmişti bizi, ne hoşgeldin ne baska bisey. Direkt mutfaga kaçtı. Türünün son örnekleri..
Hayatlarının tek odak noktası evlatları oldugu ıcın evlatlarını gelinlerinden bıle kıskanıyorlar

Hayır Nisanlıyken gezin falan derdi. Şimdi hep onlarla olalım ıstıyorlar. Sürekli onlara kahvaltıya yemege gıdelım ıstıyorlar. Ama evden eve gitmek gezmek degıl benım ıcın. Ben kendı evım dısında rahat edemiyorum kı
Sana katılıyorum arada olsa neyse, ama alışkanlık ve rutine binince can sıkıcı oluyor. İyi yapmışsın mesafe koyarak.
Kaldı ki kvler hep alınıcak bişeyler bulur. Karakterden ödün vermemek lazım✋🏻

Sana katılıyorum arada olsa neyse, ama alışkanlık ve rutine binince can sıkıcı oluyor. İyi yapmışsın mesafe koyarak.
Kaldı ki kvler hep alınıcak bişeyler bulur. Karakterden ödün vermemek lazım✋🏻
İzin gününde falan rahat bırakmıyorlar, eşimde gıtmek ıstıyor. Evet normalde nısanlıyken kafama göre ben ısteyınce gıdersın ve ben ısteyınce kalkardık.ama evlendikten sonra süreklı gıdıyoruz ve gıdınce kalkmak ıstıyorum kalkamıyoruz. Eşimde kalkmıyor. Bu yüzden gıtmek işkence gibi gelıyo. Ben tüm günü baskasının evınde gecırmek ıstemıyorum

Ayyy sürekki böyle diyor. Bende ona dıyorum ki beni bu yüzden bosayacak mısın. Bi de ilk Evlendigınızde baya Mıc Mıctık bız. Sürekli cagırıyorlardı. Gitsek kalkamazdık.Eşimle kavga ederdik. İnan izin günümüzde gezelim derdım. 2saat sonra hadı annemlere gıdelım derdı. Hayır derdım kavga ederdik. Sonra yasaklar basladı. Telefon aramaları arttı. Evdeki perde yıkandı mı, soslarını şuraya koy, elektrikli battaniye kullandınız mı dün gece, maaş ne kadar yattı, avans kacında yatıyor, kardesın gelıyor mu falan. Bu gıbı sorular. En son annesı benı aradı. Arama sebebi şu. Ya çok merak ettim faturayı naptınız hangı pakete gectınız dedı. Bende bilmiyorum dedım. Eşim eve gelince annene söyle faturayı merak etmıs dedım. Eşime göre bu merak cok normal ha tamam dedı. Bende ne meraklı herseyı merak ediyor, napacak sanki dedim. Bundan sonra artık eşim söyledı annesıne. Bana cok soru sormamasını ve karısmamasını söyledı. Öyle bende aramıyorum. Eşim arayınca konusuyorum. Yoksa herseyı soruyor
Ya başka işi gücü yok mu bu kadının kendine yazık bu kadar şeyi nasıl takip ediyor. Ben kendi paketinin bile hangisi olduğunu bilmiyorum.

Başlarda eşimin ailesi ile çok içli dışlıydık. Kv kendi kvden çok çekmiş gelinime çektirmek diyor. Aile olarak çok içli dışlı olalım, sürekli kahvaltılar, akşam yemekleri, izin gününde birlikte olalım istiyorlar. Ama bu kadar iç içe olmaktan mutlu degilim. Ben aramazsam da kv sürekli arar. Aşırı meraklı. Sürekli yanyanayken ya da telefonda şunu şöyle yap bunu böyle yap diyor.Bende artık çok sıkıldım. Eşimde annesıne bana cok soru sormamasını ve karışmamasını, bundan hoşlanmadığımı söylemiş. O da aramam bidaha demiş. Neyse bende kendim aradım ve sıkıldığımı sorulardan söyledim.Şuan beni kv aramıyor. Ben haftada bir kez arıyorum. Şuan mesafeliyiz. Eşim benim mesafeli olmam konusunda şikayetçi. Bende hep diyorum annen çok meraklı ve karışıyor diye. Sana ögretiyor diyor. Ama yap dedigi şeyler ögretmekle alakalı degil. Bu arada eşim annemi hiç aramaz, benimle gider sadece. Bu hafta 4kez gitti eşim. 2kez kahvaltıya gitti ve birinde birlikte gittik. Ama hep birlikte gidelim istiyorlar. Sizce bu kadar mesafeli olmakla iyi yapıyor muyum? Ve eşiniz sizin annenizi aramasa, annenize böyle herşeyi anlatmasa ama kendi annesi için aynını istese naparsınız?
açıkcası biz eşimin ailesinin evine 15 20 dk mesafedeyiz ben samimi olmadığım için gitmiyorum aramam sormam çok nadir. tabi biz birşeyler yaşadık ve ben uzak duruyorum bu yüzden kv de sürekli eşime şikayet ediyormuş aramıyor gelmiyor vs diye. eşim beni hiç sıkmıyor bu konuda çünkü bende ona baskı yapmam bizimkileri ara sor gidelim diye.biz eşimle arkadaş gibiyiz aynı zamanda bana ne dediklerini ne konuştuklarını anlatır :)) bende ona o şekilde anlatırım. her zaman söylerim mesafeli olmak iyidir saygınız olsun sonuçta eşinizin annesi ama samimi olmanıza gerek yok. şu lafa çok inanırım nerde çokluk orada b.... :

Kv mi annen gibi görmemi istiyor. Ama olmuyor yanı benım annem gıbı degıl. Saygımı koruyorum her zaman. Ama sürekli bırlıkte olalım istiyorlar. Benim huyum böyle. Cok Mıc Mıc olunca daralıyorum ben. Eşime göre ben bılmıyorum annesı bana ögretmek amacı karısıyor.
bu arada yaşın kaç sana neden bir şeyler öğretmeye çalışıyor ki? ay bende bunalırdım sürekli biri bana böyle davransa :KK43:

açıkcası biz eşimin ailesinin evine 15 20 dk mesafedeyiz ben samimi olmadığım için gitmiyorum aramam sormam çok nadir. tabi biz birşeyler yaşadık ve ben uzak duruyorum bu yüzden kv de sürekli eşime şikayet ediyormuş aramıyor gelmiyor vs diye. eşim beni hiç sıkmıyor bu konuda çünkü bende ona baskı yapmam bizimkileri ara sor gidelim diye.biz eşimle arkadaş gibiyiz aynı zamanda bana ne dediklerini ne konuştuklarını anlatır :)) bende ona o şekilde anlatırım. her zaman söylerim mesafeli olmak iyidir saygınız olsun sonuçta eşinizin annesi ama samimi olmanıza gerek yok. şu lafa çok inanırım nerde çokluk orada b.... :
Ben başta samimi oldum. Sürekli beni arardı kv. Ama zamanla herseye karısır oldu. Herseyı bılır oldu. İnan kim geldı kım gıttı ne kadar maas yattı. O gün markete mı gıttın naptın. En son fatura paketimizi naptın dıye merak edip, bunun ıcın benı arayınca eşime patladım. Napacak merak ediyor dedım. O da annesıne karısılmasını falan sevmedigimi söyledı. O günden beri atamalar azaldı. Bende haftada 1arıyorum.pek müsait olamıyoruz ıs yuzunden. Sık gidemiyoruz. Ben yakın olunca karısma falan oluyor dıye mesafelıyım

bu arada yaşın kaç sana neden bir şeyler öğretmeye çalışıyor ki? ay bende bunalırdım sürekli biri bana böyle davransa :KK43:
29 yasındayım. Ya sukur 5aydır evı cekıp cevırıyorum.yemek tatlı herseyı yapıyorum. Ben ona sormuyorum bu böyle mı dıye. Kendı söyluyor. Şunu şöyle yap bunu böyle yap. Ben gene kafama göre yapıyorum. Zaten dıycem bı gun sen böyle dıyon ama ben bildigimi yapıyorum dıye

Ben başta samimi oldum. Sürekli beni arardı kv. Ama zamanla herseye karısır oldu. Herseyı bılır oldu. İnan kim geldı kım gıttı ne kadar maas yattı. O gün markete mı gıttın naptın. En son fatura paketimizi naptın dıye merak edip, bunun ıcın benı arayınca eşime patladım. Napacak merak ediyor dedım. O da annesıne karısılmasını falan sevmedigimi söyledı. O günden beri atamalar azaldı. Bende haftada 1arıyorum.pek müsait olamıyoruz ıs yuzunden. Sık gidemiyoruz. Ben yakın olunca karısma falan oluyor dıye mesafelıyım
başta bende çok samimiydim hatta evlenmeden son 6 ayımızda dışarıda para harcamayalım diye kv evine giderdim sürekli aileyle beraberdik yavaş yavaş karışmaya başlayınca dur orada dedim ve tepkimi gösterdim.ama ben anne baba ayrı büyüdüm biraz asiydim yani saygısızlık etmedim ama kendime de laf ettirmedim:KK43: sizinki saçma sapan herşeye karışıyormuş insan yaşayamaz ki böyle... eşiniz de aslında hata etmiş eşiniz şunu demeliydi; anne bu kadar çok karışma daralıyorum vs gibi yani kendisinin sıkıldığını söylemeliydi. ama o sizin rahatsız olduğunuzu söyleyincede kv doğal olarak size tavır almış. ayrıca sizin bir yuvanız var eviniz ayrı kapınızı kapatınca içeride sadece siz varsınız bu insanların sınırlarını bilmemesi beni delirtiyor🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

29 yasındayım. Ya sukur 5aydır evı cekıp cevırıyorum.yemek tatlı herseyı yapıyorum. Ben ona sormuyorum bu böyle mı dıye. Kendı söyluyor. Şunu şöyle yap bunu böyle yap. Ben gene kafama göre yapıyorum. Zaten dıycem bı gun sen böyle dıyon ama ben bildigimi yapıyorum dıye
ahahah son cümlene çok güldüm valla kızarıp bozarır böyle cevaba bu kv :))) hiç sevmem başkasının işine karışan insanları allah yardımcın olsun ama söylediğim gibi iş eşinde bitiyor çünkü onun annesi :/

başta bende çok samimiydim hatta evlenmeden son 6 ayımızda dışarıda para harcamayalım diye kv evine giderdim sürekli aileyle beraberdik yavaş yavaş karışmaya başlayınca dur orada dedim ve tepkimi gösterdim.ama ben anne baba ayrı büyüdüm biraz asiydim yani saygısızlık etmedim ama kendime de laf ettirmedim:KK43: sizinki saçma sapan herşeye karışıyormuş insan yaşayamaz ki böyle... eşiniz de aslında hata etmiş eşiniz şunu demeliydi; anne bu kadar çok karışma daralıyorum vs gibi yani kendisinin sıkıldığını söylemeliydi. ama o sizin rahatsız olduğunuzu söyleyincede kv doğal olarak size tavır almış. ayrıca sizin bir yuvanız var eviniz ayrı kapınızı kapatınca içeride sadece siz varsınız bu insanların sınırlarını bilmemesi beni delirtiyor🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Onlara göre normal. En son bu konusma dan sonra gıttık. Bıraz sogukluk hissettim. Bozulmuslar yanı. Ama ben sıkılıyorum soru sorulmasından dedım. Ogluna sorsun yanı. Eşime göre de normal. Bızı dusunuyor lar dıyor

ahahah son cümlene çok güldüm valla kızarıp bozarır böyle cevaba bu kv :))) hiç sevmem başkasının işine karışan insanları allah yardımcın olsun ama söylediğim gibi iş eşinde bitiyor çünkü onun annesi :/
Eşim aşiri annecı. Ama bende bazen kendımı tutamıyorum cevap verıyorum. Kızarsın. Bosuna kendını yormasın. Cunku hep bunu yapıyor. 5aydır ev batmadı herseyı yapıyorum. Arayip bu böyle mı dıye de sormuyorum. Netten arastırıyorum. Nasıhattan nefret edıyorum. Sanırım full evdeler ondan bıze sarıyorlar

Onlara göre normal. En son bu konusma dan sonra gıttık. Bıraz sogukluk hissettim. Bozulmuslar yanı. Ama ben sıkılıyorum soru sorulmasından dedım. Ogluna sorsun yanı. Eşime göre de normal. Bızı dusunuyor lar dıyor
ay artık evlenmiş barklanmışsınız bir zahmet bu kadar çok düşünüp sizi sıkmasınlar ya :KK43: ne diyeyim bilemedim

ay artık evlenmiş barklanmışsınız bir zahmet bu kadar çok düşünüp sizi sıkmasınlar ya :KK43: ne diyeyim bilemedim
Eşim halinden memnun ama ben cok sıkılıyorum. Ama aramayı kesti annesı. Bende kestim. Haftada 1arıyorum.1kez de o arıyor. Arada eşimle konusurken bende konusuyorum. O kadar. Tabı eşim sürekli annemı sevmiyorsun diye söylenıyor

eşinizin size bu tavrıda yanlış bence. sizin aileniz onu sürekli arasa ve sürekli yönlendirmeye çalışsa nasihat verse acaba eşiniz daralır mı? yoksa onuda mı normal karşılar çok merak ettim

“Annenmiş gibi davran” denince annesine “senden nefret ediyorummm” diye ağlayan ergenler geliyor aklıma, buyrun onlar da annesine anne gibi davranıyor onları mı örnek alalım? 😂

Yahu samimiyet demek kavga demektir, annesiyle atışmayan küslük yaşamayan var mı? Sonra öpüşülür anlaşılır çünkü anne annedir.

Kvye anne gibi davranılsa bir haftada ilişkiler kopar. Kvnin hassas noktası nedir huyu suyu nedir bilmiyorsunuz ki. Samimi davranıyım derken illa ki kavga çıkacaktır.

Mesafeli saygılı ilişkinizi sürdürün.

Normal şartlarda eşimin ailesinin evi bize yakınsa eşimin ne kadar oraya gittiği ile ilgilenmem.
kendimden yola çıkıyorum hergün evimi aksatmayacak şekilde 1 saat bile olsa giderim :))
Aileme gidip gelmeme kimse karışamaz..

eşim ailemi ister arar,ister gider kendi bilir oda beni hiç ilgilendirmez. Benim onun ailesine nasıl olduğumda onu ilgilendirmez.
hepimizin arasında mecbur olduğumuz tek şey saygıdır. Saygı duymak zorundayız.

eşim hergün annemin aramasını,sürekli gitmeyi zannetmiyorum mutlu olsun koşa koşa gitsin.
Herkesin bi benliği var,istekleri,duyguları şunlara bi saygı duymayı öğrensek herşey güzel olacak ta işte ..

ve en iyi bildiğim şeylerden birini de söyleyip tamamlayayım;
Evde kocasına yemek yapmış bekleyen kadın olmayın.
eve günü güçlü bitirmiş,emek vermiş,hayatı için bi şeyler yapan bir kadın olarak akşam o evin anahtarını açın.
(Geçmişteki aptal birinin tecrübeleri bunlar) :)

X