Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

Mesela Kahvaltıya gıttık, 2gun sonra aksam yemegını cagırıyo lar. Bana sormak yok. Annesı ogluna söyler. Oglu benı çanta gıbı gotururdu. Ama inat ettim. Bana kac kez annem cagırıyo yemege dedı ve gıtmedım. Hep kendım ısteyınce gıdıyorum. Ben eşime dedım ben senin aılenın gönlunu hos edecek fino köpegımıyım,çanta mıyım yanında tası yorsun dıyorum.Tek gönderıyorum eve gelıyor hemen. Gelme kal dıyorum. Aklım sende kalıyor dıyorum. İllaki kuyruk gıbı yanyana gıdecegız oraya
ahaha fino köpeği 😂 kahkaha attım valla. sonuna kadar haklısın hadi konuşta detayları anlat çok merak ediyorum inşallah aşarsınız bu problemi🙏🏼

Aynen benmde ailem var ama yok .. sanırım bu yuzden bize garip geliyor.. biz böyleyiz. Ben anne derim kv ama öyle arama sorma yok önemli bir şey olması lazım yani. Bir şey olduğunda görevimi yerine getiriyorum ama yani herkeste öyle yapılması gerekeni yaparım ama herkese öyle . Onun haricinde aramam sormam karışmam bana karışılmasına müsadee etmem. Benden istesinler ama ben istemem.. eşle çözmek gerekiyor sanırım bu durumu . Bence içten ne geçiyorsa karşına alıp konuşmakta..
Konustum o da ailesiyle konustu
Bıraz soguk davrandılar sanki o konusma dan sonra. Benı de kendı cocukları odadan cıkmaz. Ondan ılgı beklesınler, benden ılgı beklenıyor

Eşinin manipülasyonlarına kanma sakın. Bencilce davrandığını da söylemelisin....

sen soğukkanlılığını koru canım sinirli olup öyle bi tavır gösterdiğinde haklı olsan bile haksız oluyorsun. sakinliğin ve soğukkanlılığınla kudurt onları😂
Peki annesını sevmedigimi dusunuyor. Bunu nasıl çözerım

Eşinle veya kv ile bu konuda konuşursan suçlu olursun, mesafeyi kendi kendine koymaya çalış bence. Haftada 4 gün nedir ya, aynı eve taşının olsun bitsin.

Eşinle veya kv ile bu konuda konuşursan suçlu olursun, mesafeyi kendi kendine koymaya çalış bence. Haftada 4 gün nedir ya, aynı eve taşının olsun bitsin.
O zaman da kafayı yerim. Mesela kahvaltıya gıttı benimle. 1gün sonra bıdaha arkadaşıyla annesıne kahvaltıya gıttı. Gene benı nıye getırmedıgını soruyorlar. Ayrı gidersek sorun mu var dıyorlar. Sankı hayatımda baska ınsan yok

O zaman da kafayı yerim. Mesela kahvaltıya gıttı benimle. 1gün sonra bıdaha arkadaşıyla annesıne kahvaltıya gıttı. Gene benı nıye getırmedıgını soruyorlar. Ayrı gidersek sorun mu var dıyorlar. Sankı hayatımda baska ınsan yok
Arkadaşları ile annesine kahvaltıya gitmek? restorant mı orası? Tek çocuk filan mı? Filimlerde olur sanırdım böyle şeyler. arkadaşları ile kahvaltı yapmak istiyorsa kendi evine çağırır annesinin evinde arkadaşları ile kahvaltı nedir?

Arkadaşları ile annesine kahvaltıya gitmek? restorant mı orası? Tek çocuk filan mı? Filimlerde olur sanırdım böyle şeyler. arkadaşları ile kahvaltı yapmak istiyorsa kendi evine çağırır annesinin evinde arkadaşları ile kahvaltı nedir?
Arkadasi anne babasını falan tanıyor. Demıs ki sızınkılere ugrayalım. Eşimde o zaman kahvaltıya gıdelım demıs. Öyle gittiler. Ama aılesı böyle kahvaltı falan cok sever

Arkadasi anne babasını falan tanıyor. Demıs ki sızınkılere ugrayalım. Eşimde o zaman kahvaltıya gıdelım demıs. Öyle gittiler. Ama aılesı böyle kahvaltı falan cok sever
Kendi evim varken annemin evine misafir ağırlamak bana göre bir durum değil. Erkek arkadaşı ise gitmemeniz de normal bunda abes bir durum yok bence.

Peki annesını sevmedigimi dusunuyor. Bunu nasıl çözerım

dürüstçe evet diyerek

annesini neden sevesiniz ki

yani siz seçmediniz ille de sevme sorunluluğunuz yok

insan kendi ana babasını da seçmez ama onlara alışkın olur

yani şimdi sen kendi babanı sevmiyorsun ki mesela onun annesini neden sevesin

kv yi sevmem olağan bir ortamda kendisine günahımı bile vermem

ama eşimin annesidir ikimiz de durmamız gereken yeri bildikçe sorun çıkmaz

eşim annemi sevmiyorsun derse sevmiyorum derim ya da sanki o beni çok seviyor derim gülerim

buna neden cevap vermiyorsun mesela

ailem, eşim ve ben

olursa ileride çocuklarım diye

kv yi eğleme görevi yok kimsenin, büyük aile olmak dediği de bir ihtiyaç anında bir arada olmaktır

her an mıç mıç yaşamak mıdır diye cevap ver
Haklısın. Bunu bıdaha desin söylıycem. Bı kez ben ve esım aileyiz dedım. Susup kalmıs tı. Onlara göre aıle olmak maasına kadar bilip her an Mıc Mıc olmaktır. Aynı mahallede olsak suan bosanma asamasındaydık biz. Cunku kadın oglumun evi kafasında

dürüstçe evet diyerek

annesini neden sevesiniz ki

yani siz seçmediniz ille de sevme sorunluluğunuz yok

insan kendi ana babasını da seçmez ama onlara alışkın olur

yani şimdi sen kendi babanı sevmiyorsun ki mesela onun annesini neden sevesin

kv yi sevmem olağan bir ortamda kendisine günahımı bile vermem

ama eşimin annesidir ikimiz de durmamız gereken yeri bildikçe sorun çıkmaz

eşim annemi sevmiyorsun derse sevmiyorum derim ya da sanki o beni çok seviyor derim gülerim
Eşime göre annesı melek gıbı ve sevilecek bir insan. Kadın Allah ıcın ıyı bırı ama aile ılıskılerımız uymuyor. Onlar ıc ıce olalım ıstıyor. Eşime dedım annenle gıt 2saat otur dedım. Sıkılırım dıyor. Ama beni saatlerce yalnız bırakıyor.

buna neden cevap vermiyorsun mesela

ailem, eşim ve ben

olursa ileride çocuklarım diye

kv yi eğleme görevi yok kimsenin, büyük aile olmak dediği de bir ihtiyaç anında bir arada olmaktır

her an mıç mıç yaşamak mıdır diye cevap ver
Onlara göre kız aldılar. Ben ailelerinin ıcıne gırdım. Benım aılem önemsiz. Kız tarafı sonucta. Kafa yapıları bu

X