Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

Bugün de dıyor ki. Annem sana naptı sevmiyorsun annemı dıyor. Seviyorum saygı sevgi gösteriyorum dıyorum. Ama esım süreki gıdelım, sürekli konusalım ıstıyor. Ben nısanlıyken tamam arıyordum ama o zaman baskı yoktu. Suan karısıyor herseye. Bende aramayı kestim
Aynen benimkinin kafadanmis 🥺 böyleleri evlenmese keşke

Sen tabi ki haklısın. O senin anneni arıyor mu ki sen arayacaksın. Günde 1kez bile çok bana göre. Hayır ne konuscak sın o kadar. Senın annenle konusuyor mu görüntülü. Bence hıc kafana takma. Kendı kendıne tribe gırsın. Cıkar elbet o trıpten
Aramaz tabiki kandil de arar bişey olduysa arar ha kavga edersek büyük çaplı arar şikayet eder. Ama aramasin bunu bende annemde sorun etmiyoruz. Ben ozlediysem görüntülü ararim bazen oda keyfi yerindeyse konuşur yoksa kaçar içeri. Hayır o anasinda var dolduruyor bunu kesin zaten çoğu zaman eşimle konuşurken Beni sorar niye hiç aramiuo der. Yahu bi firsat bırakın bu salin beni de aramaya fırsatım olsun sanki haftalarca konuşmamış gidip kalmamısiz gibi niye aramiyo diye sevmiyorum ya soğuttu kendinden

Aramaz tabiki kandil de arar bişey olduysa arar ha kavga edersek büyük çaplı arar şikayet eder. Ama aramasin bunu bende annemde sorun etmiyoruz. Ben ozlediysem görüntülü ararim bazen oda keyfi yerindeyse konuşur yoksa kaçar içeri. Hayır o anasinda var dolduruyor bunu kesin zaten çoğu zaman eşimle konuşurken Beni sorar niye hiç aramiuo der. Yahu bi firsat bırakın bu salin beni de aramaya fırsatım olsun sanki haftalarca konuşmamış gidip kalmamısiz gibi niye aramiyo diye sevmiyorum ya soğuttu kendinden
Bi de ne konusulcak kı sürekli. Vala annemi de pek aramıyorum. Ben normalde arardım ama cok konusunca karısma oluyor ıster istemez. Yanı asırı soru sorması falan benı soguttu acikcasi

Kendi oğlunu simarta simarta büyütmüş zaten ayağına kadar herşeyi yapar hazırlar getirir. Şimdi üst katta oturuyorz tavanın boyası dökülmüş çatı akitiyo da daha umurunda değil ev tepemize yıkılsa biseye elini surmuyo el bebek gül bebek buyutuyolar sonrada evin hiçbir işinden nede tadilattan anlamıyorlar. Herşey ayağına

Kendi oğlunu simarta simarta büyütmüş zaten ayağına kadar herşeyi yapar hazırlar getirir. Şimdi üst katta oturuyorz tavanın boyası dökülmüş çatı akitiyo da daha umurunda değil ev tepemize yıkılsa biseye elini surmuyo el bebek gül bebek buyutuyolar sonrada evin hiçbir işinden nede tadilattan anlamıyorlar. Herşey ayağına
Orası öyle. Annelerde de suc var ogulları da da. Allahtan evler uzak

Bi de ne konusulcak kı sürekli. Vala annemi de pek aramıyorum. Ben normalde arardım ama cok konusunca karısma oluyor ıster istemez. Yanı asırı soru sorması falan benı soguttu acikcasi
Ya aynen öyle ben günde 1 kez ararim oda hastalanıyo bazen yaşlı sonuçta napiyo iyimi öğrenir kapatırım. Evimle ilgili kv ilgili hicbisey konusmayiz bile

Valla isteyen istediğini düşünsün. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Herkes sevgide özgür saygıda mecbur. Saygın bozmam ama sevmek zorunda değilim. Sanki o benimkilere bayılıyor mu herkesin ailesi kendine kıymetli sevsin otursun

Modern kaynana tiplemenizden sonra gerisine cevap vermeye gerek duymuyorum
Çok farklı kulvarlardaymışız meğer
Ama acaba siz o hayalinizdeki kaynanaya uygun musunuz?
Pek sanmıyorum
Belki ondan sizi bulmamıştır öylesi
Allah dağına göre kar veriyor sonuçta
valla senin gibilerde anca klavyede yazar iste benim gibi yapabilen babayigit göriyim kimseye hizmet edemem hele koca ailesine burda doktor ögretmen olup maas kartı kocalarında olan kadınlarla dolu burası

Valla isteyen istediğini düşünsün. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Herkes sevgide özgür saygıda mecbur. Saygın bozmam ama sevmek zorunda değilim. Sanki o benimkilere bayılıyor mu herkesin ailesi kendine kıymetli sevsin otursun
Ayyy sürekki böyle diyor. Bende ona dıyorum ki beni bu yüzden bosayacak mısın. Bi de ilk Evlendigınızde baya Mıc Mıctık bız. Sürekli cagırıyorlardı. Gitsek kalkamazdık.Eşimle kavga ederdik. İnan izin günümüzde gezelim derdım. 2saat sonra hadı annemlere gıdelım derdı. Hayır derdım kavga ederdik. Sonra yasaklar basladı. Telefon aramaları arttı. Evdeki perde yıkandı mı, soslarını şuraya koy, elektrikli battaniye kullandınız mı dün gece, maaş ne kadar yattı, avans kacında yatıyor, kardesın gelıyor mu falan. Bu gıbı sorular. En son annesı benı aradı. Arama sebebi şu. Ya çok merak ettim faturayı naptınız hangı pakete gectınız dedı. Bende bilmiyorum dedım. Eşim eve gelince annene söyle faturayı merak etmıs dedım. Eşime göre bu merak cok normal ha tamam dedı. Bende ne meraklı herseyı merak ediyor, napacak sanki dedim. Bundan sonra artık eşim söyledı annesıne. Bana cok soru sormamasını ve karısmamasını söyledı. Öyle bende aramıyorum. Eşim arayınca konusuyorum. Yoksa herseyı soruyor

valla senin gibilerde anca klavyede yazar iste benim gibi yapabilen babayigit göriyim kimseye hizmet edemem hele koca ailesine burda doktor ögretmen olup maas kartı kocalarında olan kadınlarla dolu burası
Bende aşırı hizmet etmem ama çay katma falan onları yaparım. Ama öyle bayramda yok gıdeyım Kvnin evını temızlıyeyım falan gıtmem banane. Oglu gıtsın yapsın

Ayyy sürekki böyle diyor. Bende ona dıyorum ki beni bu yüzden bosayacak mısın. Bi de ilk Evlendigınızde baya Mıc Mıctık bız. Sürekli cagırıyorlardı. Gitsek kalkamazdık.Eşimle kavga ederdik. İnan izin günümüzde gezelim derdım. 2saat sonra hadı annemlere gıdelım derdı. Hayır derdım kavga ederdik. Sonra yasaklar basladı. Telefon aramaları arttı. Evdeki perde yıkandı mı, soslarını şuraya koy, elektrikli battaniye kullandınız mı dün gece, maaş ne kadar yattı, avans kacında yatıyor, kardesın gelıyor mu falan. Bu gıbı sorular. En son annesı benı aradı. Arama sebebi şu. Ya çok merak ettim faturayı naptınız hangı pakete gectınız dedı. Bende bilmiyorum dedım. Eşim eve gelince annene söyle faturayı merak etmıs dedım. Eşime göre bu merak cok normal ha tamam dedı. Bende ne meraklı herseyı merak ediyor, napacak sanki dedim. Bundan sonra artık eşim söyledı annesıne. Bana cok soru sormamasını ve karısmamasını söyledı. Öyle bende aramıyorum. Eşim arayınca konusuyorum. Yoksa herseyı soruyor
Sizin kv gercekten fazla abartmış . Kibar bir dille uyarın sorular sorduğunda . Bu günleri de atlatırız inşallah 🤲🏼 bizimki günlük naptigi abarta abarta anlatır elalem in dedikodusunu anlatır. Bi ev supurse sanki dünyayı kurtarmış gibi anlatır şöyle yaptım şunu yaptım çok yoruldum da bilmem ne banane benden yüz bulsa bana yaptirir ama kusura bakmasın anamın evinde yapmadığını 25 yaşımda hayatıma giren insanlara yapamam. Görümcem yapardı her gittiğinde şimdi oda yeni hamile bakalm nolcak bu yüzden de çok kavgalar çıkacak gibi hissediyorum hadi hayırlısı. Eli tutuyo ayağı tutuyo bı yere gidilecek olsa biz yada görümcem herkesin peşine takılmaya bayılır gezme deyince Allah canını alıyor. Pasagini da temizlesin bizahmet sorsan çok titiz

Hala matah bi şey yaptığınızı sanmanız da takdire şayan
Sizin gibi olmak zaten istemezdim
O yüzden bi yapamama durumu söz konusu değil yani
Yapmak istemem
Ailemden aldığım terbiyem müsade etmez

Ee kesınlıkle. Ama aılesı beklıyor istiyor. Balık yaptım gelın, oglumun sevdıgı yemegi yaptım gelın, kahvaltıya gelın. Yanı ne kahvaltılar bıtıyor ne yemekler.
Bende iyilik olsun diye giderdim ama baktım rahat bırakmıyorlar yiyip yiyip kalktık yiyip yiyip kalktık sonra kendi bacağına sıktı aşçımıyım ben dedi haklı olaraktan artık çağırdığında gitmeyelim annen aşçı olarak görmesn kendini dicem güzel taktikti tavsiye ederm 😂

Yabancilarin yaslilari ulke ulke gezer,hobilerine, kurslarina zaman ayirir, bizimkiler yokluktan iyice cocuklara sariyor sanirim.
Full time evdeler. Sanırım bu yüzden. Geçen kv ye gittik. Eşime dedım ki hadı evde cok bunaldım. Gezelim az dedım. Kv gezdıklerıne say ne gezmesi oturun işte dedı. Çok sasırdım. İlk kez böyle tepki verdi. Gezmemızi falan degıl dıbınde oturmamızi ıstıyorlar

Full time evdeler. Sanırım bu yüzden. Geçen kv ye gittik. Eşime dedım ki hadı evde cok bunaldım. Gezelim az dedım. Kv gezdıklerıne say ne gezmesi oturun işte dedı. Çok sasırdım. İlk kez böyle tepki verdi. Gezmemızi falan degıl dıbınde oturmamızi ıstıyorlar
İlgi bağımlısı egoist kv ler ogullarının ve gelinlerinin “beraber” gezmesine illet olurlar genelde.. onlar da olucak illa, ama öyle bir dünya yok.
Benimki de kırk yılın bi başı kısa bir tatile gittik diye kapı duvar etmişti bizi, ne hoşgeldin ne baska bisey. Direkt mutfaga kaçtı. Türünün son örnekleri..

X