eşim meleğimi koltuğa attı :(

çok üzüldüm inan gözlerim doldu allahım eşine iyilikler versin o küçücük bebeğinizden bi daha çıkartmasın ne olur çok üzüldüm çok...

canım bu ne düşüncesizlik inan okurken çok sinirlendim bir insan canına bunu nasıl yapar nasıl babalık duygusu bu(((( gerçekten Allah korumuş bebeğini

emirhan cnm benim cok üzüldüm noldu böylle
öncedendemi böyleydi cnm sorunlarimi var acaba cözemedigi sana cikartiyor sinirini
yokmu yanina gidebilceginiz bi akrabaniz kizlar ya bi süreligine tek kafa dinlemek icin ...... onlari sinirlendirmeden biraz uzaklassaniz

offf ins. hersey düzelir

ama gercekten ohaa :S bunu nasıl yapar yaa onun cocgu canı acımadımı sonradan üzülmedimi hiç inanamıyorum yaa bebişşim yaa o daha kücücük aglıcak tabiki isteklerini ösekilde dile getiricek kıyamam

gurbetteyim gidipte dizlerine yatıp ağlayacağım kimsem yok...

gitmesende biraz yanına çağırsan ilişkinizi yakından görseler belki birilerinin elinden bişeyler gelir,eğitimle alakası yok demişsin enazından çalışıosan maddi olarakta korkmazsın bağımlı olmak zorunda kalmazsın,bi süre uzaklaşabilirsin yani,susmayabilirsin,sustukça daa kötü olmazmı sence hem çocuğunun ilerdeki psikolojisi açısınan hemde senin,belki şuan küçük boyutta bi şiddetten bahsediosun ve geçicektir die sesini çıkarmıyosundur ama ya dahada artarsa bu şiddet yinemi susucaksın eminim başına gelmeyen anlamaz diosundur ama inan burdaki herk.senin ve bebeğinin iiliği için konuşuo
herşeye rağmn sölenecek tek şey umarım herş yoluna girer bebeğinizle mutlu bi aile olursunuza.s.

kesinlikle doğru..kızım için yapmam gereken başlamam gereken yer burası ama nasıl yapıcam bilmiyorum ama inanıyorumki o olmasa eşim düzelicek..

[ canım nhereye gıdersen gıt o kadın bulur seni.. iflah olmaz..sehır değiştırsende bulur gelır.önemli olaneşinin değişmesi bence... evlilik terapistıne falan gıdermiki?eşin

HER KELIMESINE KATILIYORUM a.s.

off of herkes dertli herkes...
eşimle konuştum bursaya taşınma işini ama buda çare olmucakki dedi ve söyledikleri aynen şunlar : annemle aranızdaki gerginlik beni çok etkiliyo sıkıldım artık başından beri seni kötülüyo istemiyo hayır elif öyle biri değl dediğimde ise karını koruyosun diye kavga çıkarıyo susup cevap vermesem bak işte sen bile biliyosunun ne halt olduğunu diyo..
aramnızı düzeltmeye çalışmaktan yoruldum taşınsak bile nasıl iş bulcam evi satmamıza izin vermicek zaten tapu onun üzerine hadi rest çektik gittik aradan zaman geçti vs vs bu seferde gelip kalıcak uzak yol dönemem diycek al sana yine bi kavga gitmek çare değil bi şekilde çöz şu sorunu dedi..
bugün işten gelirken kızıma pembe bi bahçıvan çorap ayakkabı badi almış bayramda giyer diye sanırım hatasını telafi etmeye çalışıyo..
şu anki durum böyle kızlar..

canım benim ya başlığı okuduğumda mecazi anlamda bir başlıktır dedim inanamadım ya.ne kötü bişey insan kendi canına bunu yapar mı ya.elim ayağım titredi tatlım benim kıyamam ben ona

Elifçim canım çok üzüldüm okuyunca tatlım ama sanırım artık biraz daha iyisiniz
en azından eşin hatasını anlamış ve allahtan Gamzemizin sağlığı yerinde
gerçekten de en iyisi bir uzmandan yardım almak sanırım ama mutlaka eşini buna ikna etmen lazım
büyük ihtimalle eşine artık senin bir çocuğun var senin çekirdek ailen eşin ve çocuğun annenle aranızdaki mesafeyi sen belirleyeceksin der ve belki eşin biraz elini taşın altına koymaya niyetlenir
aranızda çözün diye aradan sıyrılmak olmaz

emirhan canım senin adına da çok üzüldüm canım eşinin de ciddi anlamda yardım almasıı gerek gerçi bir eğitimci olarak sana bunu söylememiz gereksiz ama ..
canın sıkıldığında bizlerle paylaş canım
dertler paylaştıkça hafifler daha rahatlarsın en azından
yalnız değilsin

offffff inanamadım gerçekten okuduğumda.ve inanılmaz çok üzüldüm altunhan.yani eşler boşanma aşamasına gelse dahi böyle bir saeviyesizlik yapmaması lazımdı eşinin.çok kötü.ama işin iyi tarafı eşinin hatasını anlamış olması.buda iyi bir gelişme sayılır.diğer arkadaşların dediğine aynen katılıyorum aile terapisti veya bir psikologdan yardım almalı canım eşin.beraber gidelim ikimizde yardım alalım şeklinde yaklaşırsan eşine kabul ettirebilirsin inşallah.çok üzüldüm yaa.lütfen gamzeme sıkı sıkı sarıl koklaya koklaya öp onu yerime ona sevildiğini hissettir olurmu..çok geçmiş olsun tekrar.

emirhan senin durumunada çok üzüldüm bitanem.allah ıslah etsin bu adamları ya ne biçim inasndır bunlar böyle?ama canım bu olay devam ediyorsa sürekli hayat böyle geçmez.bir çaresine bakmalısın.

ay kıyamam ben o bebişe.okuyunca şok oldum yaaa..
çok üzüldüm çok.içim ürperdi...
Allah korusun bebişini ...
ne diyim bilemedim...
boşan demesi kolay ama başka bir çarede gelmedi aklıma daha bebekken bunları yaşatıysa size neler yapmaz.mübarek günlerde dua et canım,bebişini al koynuna dua et.allah ıslah etsin,akıl fikir versin inşallah.sizlere zara veremesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…