-
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
yalnız değilsin ama bu öfke bebeğme değil bana.....
gurbetteyim gidipte dizlerine yatıp ağlayacağım kimsem yok...
tekrar buralardan taşına konusunu açıcam eşim gece 1 de gelicek yarın konuşuruz artık..
evet kaynanamın doldurduğundan eminim dün akşam aradı cepten eşimi yarım saat konuştular arkasındanda bu olay oldu işte dediyse belkide ondan eşim böyle bi tepki verdi tabiki vermemesi gerekiyo ama bilmiyorum yaa..
bişey yapıp o kadından uzakl durmamız gerekiyo çünkü ne huzurum ne mutluluğum kalmadı
kesinlikle doğru..kızım için yapmam gereken başlamam gereken yer burası ama nasıl yapıcam bilmiyorum ama inanıyorumki o olmasa eşim düzelicek..
gitmesende biraz yanına çağırsan ilişkinizi yakından görseler belki birilerinin elinden bişeyler gelir,eğitimle alakası yok demişsin enazından çalışıosan maddi olarakta korkmazsın bağımlı olmak zorunda kalmazsın,bi süre uzaklaşabilirsin yani,susmayabilirsin,sustukça daa kötü olmazmı sence hem çocuğunun ilerdeki psikolojisi açısınan hemde senin,belki şuan küçük boyutta bi şiddetten bahsediosun ve geçicektir die sesini çıkarmıyosundur ama ya dahada artarsa bu şiddet yinemi susucaksın eminim başına gelmeyen anlamaz diosundur ama inan burdaki herk.senin ve bebeğinin iiliği için konuşuo
herşeye rağmn sölenecek tek şey umarım herş yoluna girer bebeğinizle mutlu bi aile olursunuza.s.