Eşim meğerse yalanlarla kandırmış beni .......

offf yıne bir eş vakası daha..
yahu adam senı evlenmeden once elinde yalanlarala oynatmıs yok o ev benım su araba benım dıye..
yalan soyleme kcıddı bır rahatsızlıktır hele hele bu yalanada kendın ınanmak daha da kotu arkadasım...
ama sen esını sevıyorsun anladıgım kadarıyla yalancılık dısında (ki bu cok kotu bır davranıs) baska sorunun yok.
ne dıyelım allah hakkınızda hayırlısını versın.
ama dıkkat et arkadasım ılerde daha buyuk yalanlarla karsılasıp sok olmazssın ıns..

Bunca yalandan sonra kocam çok iyidir demen çok tuhaf. Bir de sana gösterdiği eve evlenirken niey orada oturmuyoruz demedin mi? Nişan, isteme falan bu süreçte ailesinin yanında yalanlarını öğrenmedin mi?

sanırım bu mitomani denen illet sizin eşinizde de var benim erkek arkadaşımda da.. ve araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla tedavi edilmesi şart... bence eşinizle tedavi olmasını sağlayacak şekilde ama rencide etmeden konuşmalısınız ben de bunu deneyeceğim =/ allah sabır versin yazdıklarınızda kendimi gördüm... gelişmelerinizi paylaşırsanız sevinirim. ben de erkek arkadaşıma bu konuda yardım etmek istiyorum çünkü yoksa bitecek..

Eşin olmasını istediği şeyleri olmuş gibi anlatmış.
Ona kızma çünkü o da sana bu ev benim,bu araba benim derken kendisinin olduğunu sanıyordu.
Attığı yalana kendisi de inandığı için hiç şüphelenmedin bile.
Psikolojik bir rahatsızlık tabi tedaviye ihtiyacı var.

Yazını okuduğum da aklıma çok yakından bildiğim bir olay geldi..
Ablam diyebileceğim bir kişi de bu tarz şeyler yaşadı. Eşinin, kendi hayatıyla alakalı herşeyi yalan yanlış anlatmış olduğunu öğrendi!. İlk evlendikleri yıllar da savcı olduğunu, daha sonra bir fabrikaya ortak olduğunu, ailesinde ninesinden başka kimsenin yaşamadığını falan söylemiş. 10-12 yıl sonra nereden ortaya çıktığını hatırlayamadığım bir kaç olay patlak veriyor ve savcı lık yapıyorum dediği zamanların, silivri de askerlik yaptığını ve evcil iznine diye her akşam eve geldiğini. Boya fabrikasının ortağı değil sadece muhabesecisi olduğunu fln fln öğreniyorlar ve birlikte psikoloğa gidiyorlar. Teşhiş 'Kişilik Bozukluğu' tedavisi zor bir durummuş.
Öyle böyle derken trafik kazası sonucu kaybediyoruz rahmetliyi ve asıl bombalar daha sonra patlıyor ninem dediği kişinin annesi olduğunu, kardeşlerinin olduğunu falan öğreniyor ablam Yani neleerrrrrr neleeerrrrrr..
Umarım aynı şey değildir ama okuduğum da aklıma direk bu geldi, yazmak istedim.
Sevgiyle

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun bir doktor yardımı alın derim

Yok artık Daha eşeleseniz neleri çıkar kimbilir rahmetlinin.

arkadaşım sen harbi uyumuşsun. 3 yıllık geçmişiniz olmuş hiç mi anlamadın bunları. sonuçta aileler bir araya gelir nerde oturacakları konuşulur, gidiş gelişler olur illa anlaşılır ya mümkün değil anlaşılmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…