Eşim maaş kartımı istiyor.

valla canım bizim kartlarımız ortak. paramızı birimizin hesabında birleştiryoruz bir miktar kenara koyuyoruz kalanı harcıyoruz. eşim üstüne para çekeceği zaman banada çeker koyar cüzdanıma. her hafta başı sorar kaç paran var para çekelim mi diye. böyle bir durum varsa sende ona söyle ozaman hesaplarımız ortak olsun diye.

Maaş kartını istiyorsa senin yerine de o çalışsın bari. Ne saçma ya insanın emeğiyle kazandığı maaşını kontrol edemeyecek olması. Sakın kanmayın erkeklik egoları harekete geçmiştir.

bence aile icinde maaslarin birlestirilip gerekli harcamalarin yapilmasi gerekiyor.artik sevgili degilsiniz ki senin paran benim param ayrimi yapilsin hem maaslar birlesince daha kisa surede biseylere sahip olabiliyorsunuz.7 senelik evliyim esimle ikimiz de muhendisiz o devlette ben ozelde calisiyorum ve esimden daha fazla kazaniyorum.yine de maas kartim esimdedir.7 yil gibi kisa surede evimizi aldik arabamizi aldik.kredi kartimla istedigimi alir giyer gezerim bugune kadar da esim gıkını cikarmadi.sonuc olarak biz bir aileyiz.

arkadaşım cok haklısın, bana kendi kazandığım helal parayı maaş kartını isteyen adamı ben bile boşarım , ayrılırım.
erkek biraz gururlu olmalı.
Yani.bazılarıda boşanma olmaz diyor şok olmuşlar gibisinden .asıl böyle kartı verirse ilerde şokları kendi yaşayabilir haberi yok.kötü değilmiş eşi şeytana uyabilr.gerekirse boşan tabi demi.tamah edyrsa ne olck eşi kartı ver yk diyeck ya ver yada defol derse ay aşkım al feda olsun havasındalar bazıları .yok eyvallahınız olmasın erkklr güçlü kadın istemez kartı alır sonra borcu vamış da fırını var koskoca bn önce ona hesap sorurum ne borcun var diye .

Evlilikten sonra değişiyor mu herkes ya :/ Eylülde ben de evlenicem tırsıyorumm ama ben kartı veririm nakit alırım daha iyi şaka bi yana kızlar bana birisi nasıl yeni konu açıldığını anlatabilir mi? Yeni üye olduğum için mi konu açma yerini bulamıyorum.

Bir derdim var yazan başlığa tıklayın listeli açılan konular başlıkları var sağ üst köşede yeni konu aç yazar ordan cnm

Bir derdim var yazan başlığa tıklayın listeli açılan konular başlıkları var sağ üst köşede yeni konu aç yazar ordan cnm

Sen eve bakmak zorunda değilsin ama o zorunda canım. Vermiyorum diye güzel bir kavga çıkarırsan alamaz kartı falan... Tavrını koy bence. Şımartma. 800 lira veriyormuşsun daha ne istiyor?

Çok teşekkür ederim, yaptım nihayet sayenizde :)
Bence verin kartınızı ama sizi kısıtlamasına izin vermeyin. Çünkü vermezseniz aranızda problem olacaktır. Verin ama net bir şekilde konuşun kendisiyle. Kartı kıskandığınızı düşünüp haklıyken haksız duruma düşürmesine izin vermeyin :)

Kartı verince kısıtlanmış olmuyor mu konu sahibi?

Para lafı olmaz evlilikte, peki öyle olsun. Peki olmayan para lafı neden adamın lehine işliyor?

Para lafı olmaz diye alın her şeyi adamın annesinin üzerine yapın o zaman. Hiçbir şey sizin üzerinize olmasın. Nasıl olsa para lafı olmaz, nasıl olsa kocanız asla sizden para esirgemez. Ne fark eder ki?

Bir de boşan yazanlara çocuğunu kes, akşam sofraya yemek olarak koy denmiş gibi yapılmasını anlamıyorum. Üye boşan dememiş, gerekirse (yani maddi anlamda sömürülürsen, kullanırsan) boşan demiş.

Herkes sömürülünce boşanmayıp fedakar anne rolünü oynamak zorunda değil. Gerekirse boşansın tabi konu sahibi.

Ama konu sahibi ''Boşan mıı!! Muhteşem kocamdan mı!!'' diye cevap verdiği için, olacakları ilk mesajdan tahmin etmek mümkün idi.

Söylediklerimin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Kaldı ki, konu sahibine kartınızı verin eşinizin olsun demedim. Kartını ondan sakınmayarak asıl gerekli doğru tavrı eşinin görmesini sağlamasını istedim. Konuyu saptırmayı istemediğim için mesajınızın içeriğine odaklanmayacağım. Konudan oldukça uzak kalmışsınız. Muhtemelen siz de bu fevri tavrınızla aslında benimle hemfikirsiniz.

Hayır, sizinle hemfikir veya fevri değilim. Konu sahibinin bütün konularına hakimim, size de tavsiye ederim.

Bence verin kartınızı ama sizi kısıtlamasına izin vermeyin.

Adam harcamalarını kısıtlamak ve egosunu tatmin etmek amacı ile kartı istiyor. Siz bunu yazıyorsunuz.

Kartı verince kısıtlanmaması ne şekilde mümkün? Adam zaten kısıtlamak amacı ile istiyor.

Konu sahibi kartı verince asıl doğru tavrı eşi görmüş olmayacak. Asıl doğru tavır herkesin parasına sahip çıkabileceğini göstermesidir, aksi takdirde para kazanmalarının herhangi bir anlamı kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…