Eşim maaş kartımı istiyor.

kadiş bişey değişsin diye yazmıyorum ki ben, konu dine gelince ve siz bilmiyosunuz ben biliyorum tarzı bi had bildirmeye gelince yazdım
Yazmayım yazmayım diyorum ama yuh artık. Göz göre göre yalan söylüyorsun ya. Yorumlarından da haberin yok. Ben maaş kartını verme, erkek eve bakmak zorunda, kadın bakmak zorunda değil dedim. Sen gittin konuyu nereden nereye taşıdın. Ben konu sahibine yorum yaptım çıktım. Sen ardından kendince ataerkil düşünceden başladın konuyu sosyolojik boyuta taşıdın. Ben de düşüncemin temelini ve mantığını yazdım dinden geliyor diye. Sen bunun ardından 5 tane alıntı yaptın. İşine geldiği gibi davranıyorsun dinle alakası yok dedin, ben de onun üzerine var mı yok mu bak bakalım diye ayetlerle temellendirilmiş bir yazı paylaştım.
Şimdi gelmiş ne yazdığından haberin bile olmadan ısrarla sataşıyorsun. Benim görüşüm bu arkadaşım. İstediğimi düşünürüm. Bu da kimseyi ilgilendirmez. Ben durduk yere bişey paylaşmadım burada. Konu sahibine yorum yaptım çıktım. Sen gittin yorumuma yorum yapıp konuyu saptırdın.
Sen kim oluyorsun da benim düşüncemi eleştiriyorsun? Resmen kişisel haklarıma saldırıda bulunuyorsun. Bana göre erkek eve bakmak zorunda. Sigarayı şu an içmiyorum ama ister içerim ister içmem. Kimseye de hesap vermek zorunda değilim. Üstüne vazife olmayan şeye karışmasan, konu sahibine yorumunu yapıp çıksan ne olurdu? Benim yorumumda dinle ilgili bişey de yoktu. Erkek eve bakmak zorunda... Sadece bunu söyledim. Sen aldın konuyu nerden nereye taşıdın. Şimdi de gelmiş ayet paylaşana kadar bişey yoktu diyorsun. Ben durduk yere ayet paylaştım yani. Pes! Resmen işgüzarlık bu.
Benim düşünce yapım bu yani. Sen kendini parçalasan da bu değişmeyecek. Ve seni ilgilendiren bir durum da değil. Hal böyleyken sana ne oluyor anlayamıyorum kusura bakma. Buraya kopyalıyorum ki yaptığını gör diye. İkimizin ilk mesajları bunlar. Kim konuyu saptırmış görürsün belki.

Sen eve bakmak zorunda değilsin ama o zorunda canım. Vermiyorum diye güzel bir kavga çıkarırsan alamaz kartı falan... Tavrını koy bence. Şımartma. 800 lira veriyormuşsun daha ne istiyor?
o bakmak zorunda...çok ataerkil bi düşünce bu durumda sen temizlik vs içi eşinden yardım istemiyorsun çünkü o da senin görevin, ya da bayramda seyranda adam sana 3 gün ailemde 1 gün senin ailende kalıcaz dese bişey diyemezsin çünkü kafan ataerkil çalışıyo

biz kadınlar önce bi kendimize dürüst olalım işimize gelen şeyde kadın erkek eşit işimize gelmeyince o erkek o yapsın o baksın

fazla atar bünyeye zarar, iyi günler

fazla atar bünyeye zarar, iyi günler
Sizi tebrik ediyorum. Haksızlığınızı ispatlayınca konuyu atara kadar çekmeyi başardınız. Tavsiyelerinizi kendinize saklamalısınız bence. Üzerinize vazife olmayan işlere karışmamaktan başlayabilirsiniz mesela...

Eylül ayında evleniyorum ve sizi takdir ettim..sizin gibi yapacağımızdan şüphem yok..evlilik denen kavrama ters düşen arkadaşların evınde huzur olmayacağı kanaatindeyim. Umarım doğru yoldadır herkes kendi çapında. Sevgiler.

ha haksızlığımı ispatladın o da iyiymiş

bdv kurallarını her gün koyuyorum her gün dini konu ve yorum yasak diyorum. ama yinede bunu yapmaya devam ediliyor. lütfen buna artık dikkat edelim

Son düzenleme:
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

bdv kurallarını tekrar kopyaladım. üye arkadaşlar bu kurallara artık uymaya çalışın.

Son düzenleme:
kartını verirsen işten ayrılmakla tehdit etsen?
"madem elinden harçık alacak kadar düştüm neden çalışayım ki???" diye blöf yapardım yerinde olsaydım...

Ortak hesap ne oluyor.iyi bir şey mi.anladıgım gibiyse kimin ne kadar harcadığı belli olmaz ki ama.

Ben de Eylül gelini olmuştum... Rabbim tamamına erdirsin canım.. İnşallah sorunsuz sıkıntısız huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür olur eşinle sevdiklerinle...

Dini yorumlar yasak olmasına rağmen maşallah yazılıp durmuş, konuyu pek güzel katletmişsiniz.
Konu sahibesi size maaş kartıyla ilgili sorununu yazmış, Maaş kartını eşime vermem caiz mi değil mi dememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…