Benim işime bu şekilde geliyor canım. Benim eşim eve bakmak zorunda. Ben değilim. İstersem çalışırım, istemezsem çalışmam. İstersem yemek yaparım, istemezsem eşim yapar. Camları eşim siler. Yerleri de eşim süpürür siler. Eşyalarımı da ortalara saçarım, istersem toplarım, istemezsem toplamam. Ben onca sene maaş kartımı eşim alsın diye okumadım. Maaş kartımı eşime verecek olsam gider 18 yaşımda evlenirdim. Ataerkil düşünüyorsun diyerek de yanlış düşünmüşsün hakkımda... Az çok yorumlarıma denk geldiysen, eşime her türlü lafımı geçiririm. Her daim de annemde kalırım. Eşim kendi sıkılıyor annesinin evinde, bizim eve gitmek istiyor, ben neden kalayım? Hatta doğumdan sonra kayın validemde kalacağım, sebebi de anneme yük olmak istemeyişimden. Kayın validemde yan gelip yatacağım o da geleni gideni ağırlayacak. Bu arada kadın erkek eşitliğine de inanmıyorum.
Ben işin dini boyutu açısından söyledim bunu. Dinen erkek eşine ve evine bakmak zorunda. Ama kadın değil. Dinen kadın ev temizliği ya da yemek yapmak zorunda da değil. Ayrıca dinimizde kadın helal dairede çalışabilir. Ben işin islam dini boyutu açısından konuştum. Türk gelenek ve görenekleri üzerinden değil... İnsanların ne demeye çalıştığını anlamadan yorumlara yorum yapmayalım lütfen. Herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil.