Eşim maaş kartımı istiyor.

Haklisin canim hem fuzuli masraf da kisiye gore degisir benim esim mesela sigara iciyor onun sigara masrafi kendisine gore temel harcama ama bana gore fuzuli masraf ben saygi gosteriyorum ayda 300lira niye sigaraya veriyorsun demiyorum benim de kuafore gitmem bana gore temel harcama ama esime gore fuzuli hic hesap sormamistir niye kuafore bu parayi veriyorsun diye

her ne kadar çok harcama diye almak istese de yanlış. oturup güzelce konuşun. aylık gelir gider hesabı yapın ona göre harca sen de.
biz öyle yapıyoruz. mesela bu ay 100 lira vermişim kıyafete. bu aylık limitin doldu dedi. öbür aya kadar kendini tut dedi. öyle güzellikle anlaşıyoruz. birbirinizi tamamlayın. ben tutamıyorum parayı pek eşim kontrol ediyor.

Eve gelen doğalgaz ft.nı da bilmem, elektrik fft.nı da. Hatta benim telefon ft.mı da eşim öder netten. Eşim başta dedi, ben zaten kafamı yoruyorum para işlerine bir de sen yorma. Maaş kartım bende. Maaş yatınca bir kısmını eşime havale yaparım. Kalan para benim yemek, kuaför vs. harcamam olur.

Ben 1 senedir çalışıyorum. en başta kredi borcumuz vardı onu kapattık. Şimdi onun maaşı tüm giderlere benimki de az da olsa birikim ve kendimize harcamamız için canım. bu hep böyleydi
Peki eşin niye durduk yere sorun çikariyor?
Sadece 200 tl harcadiğin için mi?

Verirsen bir daha alamazsın.bence gerekirse sen ona çek parandan ver.yoksa gitti gider maaşın.baştan belirle her şeyi.nasıl başlarsa öyle gider.tecrübeyle sabittir.

yumusak bir dille anlat canım...200 lira nelere gtmıorkı yani.para harcamasanda durmuyor kı ınsanda.muhakkak kendını harcatıyor yani...

Saçmalık alınca ara bankayı kartı kayıptan kapattır canım:) bankacıyım bılıyorum cok zekı kadınlarımız var adam arayıp bılgı alamıyor yenı kart gelır hadı gecmıs olsun sakın verme

onu bırak aklıma ne geldı bı gun esım benı cıleden çıkardı sınırlendırdı para konusunda o günde ek görev verdıler bılıyorum eve gec gelecek her zamankı gıbı asla yanına para çekmez 1 tl bıle olsa banka kartı ıle pos cihazından gecırır sınır olurum neyse bu göreve ben ıse gıttım kavgaya devam tabı aradım bunun bankasını esımın banka kartı bende kaybettım hemen kapattın dedım mecbur kapatmak zorundalar guvenlık nedeniyle kapattılar bulursak ararız dedım tamam dedı kız neyse bu çekmeye calısmıs para olmamış atm kartı gerı verıyormus pos cıhazıda olumsuz cevap vermıs:) benıde arayamıyor param yok ortada kaldım dıe:) rezıl olmuş bes parasız arkadaslarındanda ısteyememıs bankayı aramak aklına gelmez :) esnek hesaptan cekecektı kesın banka ıptal ettı dıe dusunmus gece 2 de soyledım :))))) ıyı oldu

haha çektirmizşiniz adama

artık çalışmayacagım de bakalım ne yapacak bide senin paran verme tabi ama senin paran benim param tehlikeli hareketler bunlar zaten bence bi kadın öğretmen dr avukat vs. gibi meslege sahip degilse çalışmamalı çünkü şimdiki zamanın erkekleri malesef parayı görünce kuduruyor erkegiz demeyi biliyorlar çalışsın baksın canım

sen de az degilmişsin amma güldüm

evlilikte bazen alttan almak lazım bu kadını ezik yapmaz

Eşinizin kartıysa nasıl kapattılar anlamadım ?

Ortak hayati paylasip kartimi paylasamiyoruz :) gercekten komik ya birazdan hemen bosanin diyen grup dolusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…