- 28 Kasım 2010
- 41.658
- 137.975
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Haklisin canim hem fuzuli masraf da kisiye gore degisir benim esim mesela sigara iciyor onun sigara masrafi kendisine gore temel harcama ama bana gore fuzuli masrafEvle ilgilenecek bir durum yok ki. En başta dedik zaten eşimin maaşı harcamalara benimki birikime. bu ay düğünlerimiz üst üste geldi ve harcama yaptım tabiki. eşimde gün içinde arkadaşlarıyla gidiyor geziyor yiyor içiyor. hiç demedim ona parayı ne yaptın diye.
her ne kadar çok harcama diye almak istese de yanlış. oturup güzelce konuşun. aylık gelir gider hesabı yapın ona göre harca sen de.Herkese iyi günler..
Az önce telefonla eşimle konuşuyorduk. Günlük konuşmamaızı yaptık. kapatacakken bana sende ne kadar para var, kredi kartının borcu geldi dedi. 800 lira var vereyim dedim. Birden köpürdü bu 1000 tl nereye gitti diye (ki normalde paramın hesabını yapmaz) anlattım aklıma gelenleri ıvır zıvıra gidiyor biliyorsun dedim. Artık maaş kartını ben alacağım, ben çekeceğim parayı sen sıcak parayı seversin durmuyo sende dedi. Ben de alamazsın parama karışamazsın ben sana hesap soruyor muyum falan dedim. Biraz kızdırdık birbirmizi.
Eve gidince kartı isteyecek nasıl ikna edip vermeyebilirim yardımcı olur musunuz?
Ama biz o kadar muhabbet ediyoruz dalga geciyorum kendimle onla da ilgilenmen lazimgerçekten samimi cevaplara ve sorularla ilgileniyorum canım
bence gayet de parana göz dikiyo.. seni düşünüyomuş gibi yapıp maaşına el koycak.. yine de sen bilirsin..
Peki eşin niye durduk yere sorun çikariyor?Ben 1 senedir çalışıyorum. en başta kredi borcumuz vardı onu kapattık. Şimdi onun maaşı tüm giderlere benimki de az da olsa birikim ve kendimize harcamamız için canım. bu hep böyleydi
Peki eşin niye durduk yere sorun çikariyor?
Sadece 200 tl harcadiğin için mi?
Herkese iyi günler..
Az önce telefonla eşimle konuşuyorduk. Günlük konuşmamaızı yaptık. kapatacakken bana sende ne kadar para var, kredi kartının borcu geldi dedi. 800 lira var vereyim dedim. Birden köpürdü bu 1000 tl nereye gitti diye (ki normalde paramın hesabını yapmaz) anlattım aklıma gelenleri ıvır zıvıra gidiyor biliyorsun dedim. Artık maaş kartını ben alacağım, ben çekeceğim parayı sen sıcak parayı seversin durmuyo sende dedi. Ben de alamazsın parama karışamazsın ben sana hesap soruyor muyum falan dedim. Biraz kızdırdık birbirmizi.
Eve gidince kartı isteyecek nasıl ikna edip vermeyebilirim yardımcı olur musunuz?
ailen arkanda ise boyle evlik olmaz deBahsettiğiniz örnekler zaten bana göre evlilik bile değil. Eşim benden harçlik alacaksin mantiğiyla yaklaşsa bana yada parama el koymaya kalksa evlilik zaten bitmiştir benim için.
onu bırak aklıma ne geldı bı gun esım benı cıleden çıkardı sınırlendırdı para konusunda o günde ek görev verdıler bılıyorum eve gec gelecek her zamankı gıbı asla yanına para çekmez 1 tl bıle olsa banka kartı ıle pos cihazından gecırır sınır olurum neyse bu göreve ben ıse gıttım kavgaya devam tabı aradım bunun bankasını esımın banka kartı bende kaybettım hemen kapattın dedım mecbur kapatmak zorundalar guvenlık nedeniyle kapattılar bulursak ararız dedım tamam dedı kız neyse bu çekmeye calısmıs para olmamış atm kartı gerı verıyormus pos cıhazıda olumsuz cevap vermıs:) benıde arayamıyor param yok ortada kaldım dıe:) rezıl olmuş bes parasız arkadaslarındanda ısteyememıs bankayı aramak aklına gelmez :) esnek hesaptan cekecektı kesın banka ıptal ettı dıe dusunmus gece 2 de soyledım :))))) ıyı oldu
sen de az degilmişsin amma güldümonu bırak aklıma ne geldı bı gun esım benı cıleden çıkardı sınırlendırdı para konusunda o günde ek görev verdıler bılıyorum eve gec gelecek her zamankı gıbı asla yanına para çekmez 1 tl bıle olsa banka kartı ıle pos cihazından gecırır sınır olurum neyse bu göreve ben ıse gıttım kavgaya devam tabı aradım bunun bankasını esımın banka kartı bende kaybettım hemen kapattın dedım mecbur kapatmak zorundalar guvenlık nedeniyle kapattılar bulursak ararız dedım tamam dedı kız neyse bu çekmeye calısmıs para olmamış atm kartı gerı verıyormus pos cıhazıda olumsuz cevap vermıs:) benıde arayamıyor param yok ortada kaldım dıe:) rezıl olmuş bes parasız arkadaslarındanda ısteyememıs bankayı aramak aklına gelmez :) esnek hesaptan cekecektı kesın banka ıptal ettı dıe dusunmus gece 2 de soyledım :))))) ıyı oldu
erkek milletine güven olmaz zorla da alabilirİkna etmek için ugrasmayacaksin bu kadar basit..Zorla alacak değil ya..Deli oluyorum boyle mevzulara..Ağırlığını koy biraz saygı göstersin..
onu bırak aklıma ne geldı bı gun esım benı cıleden çıkardı sınırlendırdı para konusunda o günde ek görev verdıler bılıyorum eve gec gelecek her zamankı gıbı asla yanına para çekmez 1 tl bıle olsa banka kartı ıle pos cihazından gecırır sınır olurum neyse bu göreve ben ıse gıttım kavgaya devam tabı aradım bunun bankasını esımın banka kartı bende kaybettım hemen kapattın dedım mecbur kapatmak zorundalar guvenlık nedeniyle kapattılar bulursak ararız dedım tamam dedı kız neyse bu çekmeye calısmıs para olmamış atm kartı gerı verıyormus pos cıhazıda olumsuz cevap vermıs:) benıde arayamıyor param yok ortada kaldım dıe:) rezıl olmuş bes parasız arkadaslarındanda ısteyememıs bankayı aramak aklına gelmez :) esnek hesaptan cekecektı kesın banka ıptal ettı dıe dusunmus gece 2 de soyledım :))))) ıyı oldu