Eşim maaş kartımı istiyor.

Tabiki verme öyle saçmalık mi olur ya isteyince çok ağır konuş bir daha cesaret edip istemesin

Bizde kazanılan para eve getirilir birleştirilir . Faturalar giderler hesaplanır kalan para ikiye bölünür ve istediğimiz gibi harcarız o parayı. Evlilikte para ayrımı yapmak bana mantıklı gelmiyor.

bence eşin senin maaşına göz koymuş..senin yaptığın ufak harcamaları deve yapıp paranı elinden alacak..ben olsam ayyyynen böyle yapardım eşime..

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşinizin kartıysa nasıl kapattılar anlamadım ?
GÜVENLIK NEDENIYLE 3 SAHIS BILDIRIMDEN KAPATMAK ZORUNDA KART GUVENLIGI ICIN BAZI BANKALAR ARIYOLAR KART SAHIBINI ISTE ESNIZDEYMIS,COCGUNUZDAYMIS BIZI ARADI KAYBETMISLER KARTTI KAPATTIK BILGINIZ VARDIR DIOLAR BAZILARIDA ARAMIYO

GÜVENLIK NEDENIYLE 3 SAHIS BILDIRIMDEN KAPATMAK ZORUNDA KART GUVENLIGI ICIN BAZI BANKALAR ARIYOLAR KART SAHIBINI ISTE ESNIZDEYMIS,COCGUNUZDAYMIS BIZI ARADI KAYBETMISLER KARTTI KAPATTIK BILGINIZ VARDIR DIOLAR BAZILARIDA ARAMIYO

Çok şaşırdım. Bana böyle birşey yapılsa dava açardım onlara. Benim iznim olmadan nasıl kartım kapanır! Madur etme hakları yok.

Kadınlar da çakal olmuş artık. Ne yapsınlar bu dilden anlıyor erkekler.

yahu adam parama göz dikmiyor. fazla harcama yaptığımı düşünerek sınır koymaya çalışıyo kendince

Kartınızı vermeyin, ama bir birikim hesabı açıp maaşınızın büyük bir kısmını oraya aktarmayı teklif edin. Altın hesabı vs. de olabilir.
Gerçekten savurgan biri misiniz bu arada ??

Ne münasebet neden vereceksiniz kartınızı. Ben paramı çektirmek için bile vermem kimseye. Kartı vermemek senin paran benim param muhabbetine girmez ki. Kart şahsi bir şeydir nasıl ki telefonuma dokunulduğunda delirirsem kartıma da dokundurtmam. Hem ilk defa bu kadar harcama yapmışsınız. Nedenleri de belli. Tatlı bir dille anlatırsınız. Ama hesap sorar gibi olursa durum ben de çok sakin kalamam doğrusu.

Bir yoruma kadar gayet mantıklı ilerliyordu konu ama bosanin yorumundan sonra koptum ben

Maaş kartına nasıl bir anlam yükleniyor ise artık olay bosanin kıvamına gelmiş

Konu sahibi maaş senin kart senin vermek istemiyorum dersin olur biter esin de olay çıkarmaz bence.

Gerekirse boyun eğdikçe erkklr tepemize çıkıyor tavrı belli olsun kartı vermedi diye ayrılmayı göze alıyorsa o zatn adam değil ne ömür çürütücez.
arkadaşım cok haklısın, bana kendi kazandığım helal parayı maaş kartını isteyen adamı ben bile boşarım , ayrılırım.
erkek biraz gururlu olmalı.

bizzat şahit olduğum bir olay var. adam kadından maaş kartını alıyor. kadının haberi olmadan üç beş kenara atıyor (kadının haberı yok tabi kadının parasından koyuyor kenara)
5 sene içinde boşandılar , duyduk ki adam tırtıkladıkları ile ev almış kendisine :)

bir adam maaş kartını isteyecek kadar aciz, çıkarlı, gurursuz olmamalı. eğer adam ise......

Çok şaşırdım. Bana böyle birşey yapılsa dava açardım onlara. Benim iznim olmadan nasıl kartım kapanır! Madur etme hakları yok.
Magdurluk degıl mecburı hızmet her gun bınlerce kısı kartını kaybedıyo baska kısıler arayıp kapatıyo

Magdurluk degıl mecburı hızmet her gun bınlerce kısı kartını kaybedıyo baska kısıler arayıp kapatıyo

Ben kaybediyosam ben ararım 3.kişi dedi diye nasıl kapatırlar gıcıklığına bile yapar millet bunu, sinir olduğun birinin bankasını ara kartını kapattır

Ben kaybediyosam ben ararım 3.kişi dedi diye nasıl kapatırlar gıcıklığına bile yapar millet bunu, sinir olduğun birinin bankasını ara kartını kapattır
Ne ınsanlar var kartını kaybettıgınden haberı yok kontörü yok arayamıyo var gıcıklıgına kapatan ama onunlada ılgılı prosedürler var eğer gıcıklıgına yaparsan banka dava acabılıyor sana kı kart sahıbıde acar kı acıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…