- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 34
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
bence eşin senin maaşına göz koymuş..senin yaptığın ufak harcamaları deve yapıp paranı elinden alacak..ben olsam ayyyynen böyle yapardım eşime..Herkese iyi günler..
Az önce telefonla eşimle konuşuyorduk. Günlük konuşmamaızı yaptık. kapatacakken bana sende ne kadar para var, kredi kartının borcu geldi dedi. 800 lira var vereyim dedim. Birden köpürdü bu 1000 tl nereye gitti diye (ki normalde paramın hesabını yapmaz) anlattım aklıma gelenleri ıvır zıvıra gidiyor biliyorsun dedim. Artık maaş kartını ben alacağım, ben çekeceğim parayı sen sıcak parayı seversin durmuyo sende dedi. Ben de alamazsın parama karışamazsın ben sana hesap soruyor muyum falan dedim. Biraz kızdırdık birbirmizi.
Eve gidince kartı isteyecek nasıl ikna edip vermeyebilirim yardımcı olur musunuz?
GÜVENLIK NEDENIYLE 3 SAHIS BILDIRIMDEN KAPATMAK ZORUNDA KART GUVENLIGI ICIN BAZI BANKALAR ARIYOLAR KART SAHIBINI ISTE ESNIZDEYMIS,COCGUNUZDAYMIS BIZI ARADI KAYBETMISLER KARTTI KAPATTIK BILGINIZ VARDIR DIOLAR BAZILARIDA ARAMIYOEşinizin kartıysa nasıl kapattılar anlamadım ?
GÜVENLIK NEDENIYLE 3 SAHIS BILDIRIMDEN KAPATMAK ZORUNDA KART GUVENLIGI ICIN BAZI BANKALAR ARIYOLAR KART SAHIBINI ISTE ESNIZDEYMIS,COCGUNUZDAYMIS BIZI ARADI KAYBETMISLER KARTTI KAPATTIK BILGINIZ VARDIR DIOLAR BAZILARIDA ARAMIYO
Saçmalık alınca ara bankayı kartı kayıptan kapattır canım:) bankacıyım bılıyorum cok zekı kadınlarımız var adam arayıp bılgı alamıyor yenı kart gelır hadı gecmıs olsun sakın verme
yahu adam parama göz dikmiyor. fazla harcama yaptığımı düşünerek sınır koymaya çalışıyo kendince
Kartınızı vermeyin, ama bir birikim hesabı açıp maaşınızın büyük bir kısmını oraya aktarmayı teklif edin. Altın hesabı vs. de olabilir.
Gerçekten savurgan biri misiniz bu arada ??
arkadaşım cok haklısın, bana kendi kazandığım helal parayı maaş kartını isteyen adamı ben bile boşarım , ayrılırım.Gerekirse boyun eğdikçe erkklr tepemize çıkıyor tavrı belli olsun kartı vermedi diye ayrılmayı göze alıyorsa o zatn adam değil ne ömür çürütücez.
Magdurluk degıl mecburı hızmet her gun bınlerce kısı kartını kaybedıyo baska kısıler arayıp kapatıyoÇok şaşırdım. Bana böyle birşey yapılsa dava açardım onlara. Benim iznim olmadan nasıl kartım kapanır! Madur etme hakları yok.
bugün maaş kartını alır yarın başkasına yedirir. açın gözünüzü!
Magdurluk degıl mecburı hızmet her gun bınlerce kısı kartını kaybedıyo baska kısıler arayıp kapatıyo
Ne ınsanlar var kartını kaybettıgınden haberı yok kontörü yok arayamıyo var gıcıklıgına kapatan ama onunlada ılgılı prosedürler var eğer gıcıklıgına yaparsan banka dava acabılıyor sana kı kart sahıbıde acar kı acıyolarBen kaybediyosam ben ararım 3.kişi dedi diye nasıl kapatırlar gıcıklığına bile yapar millet bunu, sinir olduğun birinin bankasını ara kartını kapattır