- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Verirsen bi daha alamazsin almaya hakkı yok ki. Sende maaş kartını bana ver o zaman de. Olur mu öyle sey
parama karışmazsın dediğinize göre senin paran, benim param, senin giderin, benim giderim diye mi yapıyorsunuz ev ekonominizi? tabiki alamaz, almamalı maaş kartınızı, fuzuli harcama yapmadığınızı gösterseniz, ısrar etmeyecektir. bide elinizden geldiği kadar ortak hesap kullanın derim.
Verirsen alamazsin bidaha. Sanki almak icin numara yapmis gibime geliyor
tabiki vermemelisin, ama sen benim parama karışmazsın tarzında tavırla gidersen geri tepebilir, bence açıkla şunu şunu harcadım ne var bunda diye, bugüne kadar istemediyse ikna olur herhalde.Senin paran benim param yapmıyorum istedi vericem dedim farkettiysen arkadaşım. Ortak hesapla hiiiç yapamayız kim ne harcadı yine belli değil. Paramızı alınca giderleri ayarlıyoruz. genelde benim maaşıma dokunmuyoruz. Bu arada 2 kuzenim falan evlendi harcadım evet ama kartımı veremem ya
Evlenmekten korkar oldum bu örneklerle.
ayrılın mıOlurmu ne ayıp söyle farzet bn çalışmıyorum kredi kartı borcunu bnmi. Yaptım de.ayağını yorganına göre harcasın sakın verme veremiyrm de zorlamı Benimde ihtiyaclarım giderim var de niye borçlanıyormuşda senden alıyr önce onun hesabını versin sana üste çıkıyor bide hasbam. Böyle erkklr deli eder adamı boyun eğmeyin ayrılın gerekirse bu ne ya
tabiki vermemelisin, ama sen benim parama karışmazsın tarzında tavırla gidersen geri tepebilir, bence açıkla şunu şunu harcadım ne var bunda diye, bugüne kadar istemediyse ikna olur herhalde.
yani daha önce böyle bi baskısı anlaşırsınız heralde. belkide sizde 1800 var diye hesap yaptı sizde yok deyince sinirle söylemiş olabilir.İsteyince sinirlendim, öyle söyledim tabii. İnşallah anlaşırız da almaz
İsteyince sinirlendim, öyle söyledim tabii. İnşallah anlaşırız da almaz