Eşim maaş kartımı istiyor.

Genelde sizin maaşınıza dokunmuyormuşsunuz ve bugüne kadar istememiş kartınızı. Belliki fuzuli harcamalarınızı görmüş ve sıkışmış.
" Benim parama karışamazsın " şeklinde değilde hesap yaparak anlatabilirsiniz derdinizi, anlayacağını düşünüyorum.

Ev arkadasi gibi ne oyle. Biz birbirimize veririz. Kime lazimsa. Evlilikte ayri gayri olmaz.
Valla evlilikte ayri gayri olur olmak da zorunda kimin kimden kazik yiyecegini bilemeyiz
Bu arada hangi ev arkadasi birbirine bedavadan para veriyormus bana bir gosterin de bizim eve alayim

Benim yok da olanlari cok gordum temkini elden birakmamak lazim
Benim esim benim maasimi kartimi degil almak maasimin miktarini bile bilmez hic ilgilenmez bazen zorla para veririm al lazimdir esnaf adamsin diye
yazma böyle.. maaş kartı ''elinden alınmıs'' hatunların zoruna gider sonra:)

kadın da pekala borç ödeyebilir ki hersey zaten netten ödeniyo

Şu an ücretsiz izindeyim çalışırken ben kredi kartını öderdim eşim kira artı tüm faturaları, tüm bunlar netten ödeniyor zaten, eşime niye kart vericem ya da o bana neden verecek, artan para benim hesabımda dururdu

Sen karti ver
Vermezsen ev arkadasin olur vallaha nikahin gecersiz senin benden soylemesi

Ben 4 ay sonra 30 olucam, evet eziklik ben paramı idare edemiyorum sen et demek bu

amaç borç ödemekse kadın öder, giderleri paylaşırlar, ben kredi kartına 900 1000 gibi bi miktar öderdim kira artı faturalar eşime aitti ki onlarda 1000 lira falan ediyordu nakit ayırırdık cüzdanlara, kalanı birikim hesabina

vermeyin bence
ben vermedim istemedi de çünkü en baştan konuşmuştum herşeyi en ince ayrıntısıyla ikinci evlilik olunca tecrübelerden dolayı, para lazım olunca ben ona veriyorum o da bana,para çekilecekse onun hesapta yoksa kartı veriyorum çekip getiriyor ve kartımı eve gelir gelmez geri veriyor
sorarım hatta bazen kartımı almayı istemek gibi bi düşüncen var mı diye kesinlikle hayır ne olur ne olmaz aniden paraya ihtiyacın olsa kalacak mısın öyle ortada ben de yanında yoksam diyor,hatta alan arkadaşlarına kızar.
hatta şu an onun maaşı komple borca gidiyor hep benimkini kullanıyoruz hiç de gocunmuyoruz para aldım para verdim diye
siz de vermeyin gereksiz harcama yapmadığınızı ispatlamaya çalışın,biraz da net durun karşısında ikna etme yollarına bile başvuracak cesareti kalmasın kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…