- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Yoo yasim 31 asla karti kocama vermem
Ne lazimsa para benden istesin ben vereyim ama karti niye ben eline vereyim ki?o bana kartini vermez ben para isterim gerekirse
maaş kartı birleşince mi evlilik oluyor? arkadas da demıs zaten bır ıhtıyac olunca bırbırımıze ceker para verırız ama kartımızı vermeyız dıye. ne farkı var kı?Ev arkadasi gibi ne oyle. Biz birbirimize veririz. Kime lazimsa. Evlilikte ayri gayri olmaz.
Valla evlilikte ayri gayri olur olmak da zorunda kimin kimden kazik yiyecegini bilemeyizEv arkadasi gibi ne oyle. Biz birbirimize veririz. Kime lazimsa. Evlilikte ayri gayri olmaz.
Para verince ev arkadasisin maas kartini verince evli oluyorsun iste ben bu yasta yeni bisey ogrendimmaaş kartı birleşince mi evlilik oluyor? arkadas da demıs zaten bır ıhtıyac olunca bırbırımıze ceker para verırız ama kartımızı vermeyız dıye. ne farkı var kı?
Valla evlilikte ayri gayri olur olmak da zorunda kimin kimden kazik yiyecegini bilemeyiz
Bu arada hangi ev arkadasi birbirine bedavadan para veriyormus bana bir gosterin de bizim eve alayim
Hmm simdi anlasildi kuyruk acisi varmis
yazma böyle.. maaş kartı ''elinden alınmıs'' hatunların zoruna gider sonra:)Benim yok da olanlari cok gordum temkini elden birakmamak lazim
Benim esim benim maasimi kartimi degil almak maasimin miktarini bile bilmez hic ilgilenmez bazen zorla para veririm al lazimdir esnaf adamsin diye
Karti kocasina vermeyi eziklik gorenlerin yaslari 25ten kucuk sanirim. Borclari kim oduyorsa kartlar onda durur. Harcamalar karttan yapilir. Harcliklar cekilir. Ne var bunda.
Ha şu var. Kartlari kocan alir , sana para vermez , cimrilik eder , her seyin hesabini sorar ,millete para yedirir. O zaman bi dur. boylesine kart vermicen. Hatta butun kartlari sen alacaksin. Butun harcamalari sen yapacaksin.
Bak zaten cok duzeyli konusan bazi arkadaslarimiz var kuyruk acin varmis falan diyorlaryazma böyle.. maaş kartı ''elinden alınmıs'' hatunların zoruna gider sonra:)
Sen karti verŞu an ücretsiz izindeyim çalışırken ben kredi kartını öderdim eşim kira artı tüm faturaları, tüm bunlar netten ödeniyor zaten, eşime niye kart vericem ya da o bana neden verecek, artan para benim hesabımda dururdu
Karti kocasina vermeyi eziklik gorenlerin yaslari 25ten kucuk sanirim. Borclari kim oduyorsa kartlar onda durur. Harcamalar karttan yapilir. Harcliklar cekilir. Ne var bunda.
Ha şu var. Kartlari kocan alir , sana para vermez , cimrilik eder , her seyin hesabini sorar ,millete para yedirir. O zaman bi dur. boylesine kart vermicen. Hatta butun kartlari sen alacaksin. Butun harcamalari sen yapacaksin.
Sen karti ver
Vermezsen ev arkadasin olur vallaha nikahin gecersiz senin benden soylemesi
Ben de benim kocayla ev arkadasi olsam ne guzel kendi camasirini utusunu kendi halletse valla cok makbule gececekev arkadaşlığı da uyar bana bebeğim
Harikasinbu arada ben de 30 yaşındayım
ne münasebet maaş kartı kişisel eşyadır bana göre ha cep telefonumu almış ha maaş kartımı,
parada sınırım yok gerekirse maaşın son kuruşuna kadar veririm ama o kart ben de durmalı