- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
net çözüm boşver uğraşma ayrıl gitsin tövbe tövbeeeeben de şoktayım
Gerekirse boyun eğdikçe erkklr tepemize çıkıyor tavrı belli olsun kartı vermedi diye ayrılmayı göze alıyorsa o zatn adam değil ne ömür çürütücez.ayrılın mı
yani şimdi ne diyeceğimi bilemedim, tabiki boyun eğmeyelim, kendimizi ezdirmeyelim de buncacık şeyden de ayrılmayalım dimi? yada ayrılma kelimesini bukadar ufak şeylerde sarf edip evliliği zedelemeylim diye düşünüyorum. yanlışmıyım? evlilik bu ya 2 günlük sevgililikmi? hayret içindeyim şuan.Gerekirse boyun eğdikçe erkklr tepemize çıkıyor tavrı belli olsun kartı vermedi diye ayrılmayı göze alıyorsa o zatn adam değil ne ömür çürütücez.
Halen almaz diyorsun ya vermeyeceksin ,dik durun hemen fes etmeyin , bu zamanda para kazanmak kolay mı ?
Iyi peki adam ya kartı verirsin Yada terk edersin derse ? Ay kocacım olurmu al derse Ezik olmayacakmı ayrılımktan korkunca erkklr çok fena zayıf noktamızı biliyorlr.kendimden biliyrm artık Bende umursamıyrm ne hali varsa görsün. Bnmki de sorumsuzyani şimdi ne diyeceğimi bilemedim, tabiki boyun eğmeyelim, kendimizi ezdirmeyelim de buncacık şeyden de ayrılmayalım dimi? yada ayrılma kelimesini bukadar ufak şeylerde sarf edip evliliği zedelemeylim diye düşünüyorum. yanlışmıyım? evlilik bu ya 2 günlük sevgililikmi? hayret içindeyim şuan.
yani şimdi ne diyeceğimi bilemedim, tabiki boyun eğmeyelim, kendimizi ezdirmeyelim de buncacık şeyden de ayrılmayalım dimi? yada ayrılma kelimesini bukadar ufak şeylerde sarf edip evliliği zedelemeylim diye düşünüyorum. yanlışmıyım? evlilik bu ya 2 günlük sevgililikmi? hayret içindeyim şuan.
Iyi peki adam ya kartı verirsin Yada terk edersin derse ? Ay kocacım olurmu al derse Ezik olmayacakmı ayrılımktan korkunca erkklr çok fena zayıf noktamızı biliyorlr.kendimden biliyrm artık Bende umursamıyrm ne hali varsa görsün. Bnmki de sorumsuz
Verme bacim elin ayagin sana bagli sukur vermemek elinde birak istesin dursun
sizin eşiniz sorumsuz diye herkesmi öyle? konu sahibi kocam her zaman elimden paramı alıyor demiyor ki yada kocam beni çok eziyor da demiyor. ayrılma kelimesinin sarf edilceği bi durum yok ortada bence, heralde konu sahibide bukadar ileri gitmeyi düşünmediki kocamı terk edeyimmi diye sormuyor. hayret üstüne hayret yaşadım yorumlarda. şaka gibisiniz cidden.Iyi peki adam ya kartı verirsin Yada terk edersin derse ? Ay kocacım olurmu al derse Ezik olmayacakmı ayrılımktan korkunca erkklr çok fena zayıf noktamızı biliyorlr.kendimden biliyrm artık Bende umursamıyrm ne hali varsa görsün. Bnmki de sorumsuz
masaya oturun.Yahu kocam ne sorumsuz ne de kötü. Kimse de ezik değil, eziklikte yapmıyorum. Saçma sapan bir şey tartışma olayına dönmesin diye güzel bir şekilde kendime nasıl anlatayım diyorum... Ben nerde siz nerde..
Hmm hemen fikir vereyim o zaman tatlimCanım niyetim zaten vermek değilbu olaydan kırmadan anlaşmak sadece amacım. Yoksa verir miyim
masaya oturun.
maaşlarınızı toplayın. giderlerinizi toplayın.
2ye bölün. sorumlulukları bölüşün sen sunu öde ben bunu gibi.
geriye kalan diyelim 600 kaldı 300 siz harclık alın 300 eşiniz harclık alsın. isteyen harcasın isteyen bırıktırsın isteyen anasına versın harclıgını..
Hmm hemen fikir vereyim o zaman tatlim
Yuzune bak kocanin ve de ki gulerek "askim ben bunu hic duymadim sen de hic soylemedin tamam mi?"
Eeee dagina gore karhaha çok çılgınca
Yoo yasim 31 asla karti kocama vermemKarti kocasina vermeyi eziklik gorenlerin yaslari 25ten kucuk sanirim. Borclari kim oduyorsa kartlar onda durur. Harcamalar karttan yapilir. Harcliklar cekilir. Ne var bunda.
Ha şu var. Kartlari kocan alir , sana para vermez , cimrilik eder , her seyin hesabini sorar ,millete para yedirir. O zaman bi dur. boylesine kart vermicen. Hatta butun kartlari sen alacaksin. Butun harcamalari sen yapacaksin.