Eşim maaş kartımı istiyor.

parayı çek yanına al. kartı da iş yerinde bırak.
istediği miktarı ver .
sonra ister bagırsın ister cagırsın duymazdan gel. ''sımdıye kadar nasıl yaptıysak öyle devam edecek'' de ve umursama.

ayrıca inşallah almaz ne demek cocuk musunuz siz?

Gerekirse boyun eğdikçe erkklr tepemize çıkıyor tavrı belli olsun kartı vermedi diye ayrılmayı göze alıyorsa o zatn adam değil ne ömür çürütücez.
yani şimdi ne diyeceğimi bilemedim, tabiki boyun eğmeyelim, kendimizi ezdirmeyelim de buncacık şeyden de ayrılmayalım dimi? yada ayrılma kelimesini bukadar ufak şeylerde sarf edip evliliği zedelemeylim diye düşünüyorum. yanlışmıyım? evlilik bu ya 2 günlük sevgililikmi? hayret içindeyim şuan.

Halen almaz diyorsun ya vermeyeceksin ,dik durun hemen fes etmeyin , bu zamanda para kazanmak kolay mı ?

İnatlaştığım zaman kötü olmak da istemiyorum. Güzel bir dille anlatıp vezgeçirmekten bahsediyorum. Hemen bu tavırlara gerek yok kesinlikle

yani şimdi ne diyeceğimi bilemedim, tabiki boyun eğmeyelim, kendimizi ezdirmeyelim de buncacık şeyden de ayrılmayalım dimi? yada ayrılma kelimesini bukadar ufak şeylerde sarf edip evliliği zedelemeylim diye düşünüyorum. yanlışmıyım? evlilik bu ya 2 günlük sevgililikmi? hayret içindeyim şuan.
Iyi peki adam ya kartı verirsin Yada terk edersin derse ? Ay kocacım olurmu al derse Ezik olmayacakmı ayrılımktan korkunca erkklr çok fena zayıf noktamızı biliyorlr.kendimden biliyrm artık Bende umursamıyrm ne hali varsa görsün. Bnmki de sorumsuz

Ben de hayret içerisindeyim.Ben yanlış bir şey mi dedim canım? herkes alışmış bırakın ayrılın demeye. Alakalı yada alakasız :KK70:

Verme bacim elin ayagin sana bagli sukur vermemek elinde birak istesin dursun

Iyi peki adam ya kartı verirsin Yada terk edersin derse ? Ay kocacım olurmu al derse Ezik olmayacakmı ayrılımktan korkunca erkklr çok fena zayıf noktamızı biliyorlr.kendimden biliyrm artık Bende umursamıyrm ne hali varsa görsün. Bnmki de sorumsuz

Yahu kocam ne sorumsuz ne de kötü. Kimse de ezik değil, eziklikte yapmıyorum. Saçma sapan bir şey tartışma olayına dönmesin diye güzel bir şekilde kendime nasıl anlatayım diyorum... Ben nerde siz nerde..

sizin eşiniz sorumsuz diye herkesmi öyle? konu sahibi kocam her zaman elimden paramı alıyor demiyor ki yada kocam beni çok eziyor da demiyor. ayrılma kelimesinin sarf edilceği bi durum yok ortada bence, heralde konu sahibide bukadar ileri gitmeyi düşünmediki kocamı terk edeyimmi diye sormuyor. hayret üstüne hayret yaşadım yorumlarda. şaka gibisiniz cidden.

Yahu kocam ne sorumsuz ne de kötü. Kimse de ezik değil, eziklikte yapmıyorum. Saçma sapan bir şey tartışma olayına dönmesin diye güzel bir şekilde kendime nasıl anlatayım diyorum... Ben nerde siz nerde..
masaya oturun.
maaşlarınızı toplayın. giderlerinizi toplayın.
2ye bölün. sorumlulukları bölüşün sen sunu öde ben bunu gibi.
geriye kalan diyelim 600 kaldı 300 siz harclık alın 300 eşiniz harclık alsın. isteyen harcasın isteyen bırıktırsın isteyen anasına versın harclıgını..

masaya oturun.
maaşlarınızı toplayın. giderlerinizi toplayın.
2ye bölün. sorumlulukları bölüşün sen sunu öde ben bunu gibi.
geriye kalan diyelim 600 kaldı 300 siz harclık alın 300 eşiniz harclık alsın. isteyen harcasın isteyen bırıktırsın isteyen anasına versın harclıgını..

Doğru diyorsun. parayı ortaya koyup ayarlamak.

Karti kocasina vermeyi eziklik gorenlerin yaslari 25ten kucuk sanirim. Borclari kim oduyorsa kartlar onda durur. Harcamalar karttan yapilir. Harcliklar cekilir. Ne var bunda.

Ha şu var. Kartlari kocan alir , sana para vermez , cimrilik eder , her seyin hesabini sorar ,millete para yedirir. O zaman bi dur. boylesine kart vermicen. Hatta butun kartlari sen alacaksin. Butun harcamalari sen yapacaksin.

Karti kocasina vermeyi eziklik gorenlerin yaslari 25ten kucuk sanirim. Borclari kim oduyorsa kartlar onda durur. Harcamalar karttan yapilir. Harcliklar cekilir. Ne var bunda.

Ha şu var. Kartlari kocan alir , sana para vermez , cimrilik eder , her seyin hesabini sorar ,millete para yedirir. O zaman bi dur. boylesine kart vermicen. Hatta butun kartlari sen alacaksin. Butun harcamalari sen yapacaksin.
Yoo yasim 31 asla karti kocama vermem
Ne lazimsa para benden istesin ben vereyim ama karti niye ben eline vereyim ki?o bana kartini vermez ben para isterim gerekirse

X