• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim. . lütfen bi bakın. .

Esimle birbirimizi çok severek evlendik.. ikimizde çalışıyoruz.. normalde bana karsi cok iyidir ev işleri vs. Herşey de yardımcı olur .. kötü huyu bencillik .. 3 yildir evliyiz henuz cocugumuz yok.. sorunlarımız ilk evlendigi mız gece başladı aslında. . Ben bakire olarak evlendim ve o gece nedense bi türlü kendimi hazır hissedemedim. Eşim anlayışla yaklaştı önce benim için küveti filan hazırladı ılık bi duş al filan dedi banyonun kapısını çekip çıktı. . Cok ayrıntıya girmeye yim biz denemeye çalışırken beni zorladı. . Ben yavaş olacak sanıyordum bi anda zorladı öyle oldu öyle bi bagirmisim ki birak diye tüm otel duymuştur eminim.. Neyse oldu bi şekilde ama ben hep canım yanacak zannettim o günden sonra. . Neden o gece acele ettin dediğimde bana cevabı o gece o olmalıydı o gecenin bi anlamı onemi var oldu.. birisi de ona zorlamazsan hiç yapamaz korkar demiş o yüzden öyle yapmış mis ..
Ona çok kırgınim . .
Aradan 3 yul geçti 3 yıldır 1 gün bile zerre zevk almadım doktora gittim fizyolojik olarak bişey yok sadece psikolojik dedi.. ben bunu o geceki olaya bağlıyorum bide babam hiç istemiyordu esimi.. beni hala oglum ile evlendirmek istedi ama ben evlenmek istiyorum dediğimde ne oldu çatladin mi erkeksizlikten dedi bilmiyorum belki de bu 2 yüzden zevk alamıyorum .. öpmek vs hoşuma gidiyor ama cinsellik sıfır. . Eşim e de 8 ay önce söyleyebildim hala utanıyorum ama onun da çok bir çabası olmadı maalesef dinledi hii doktora gidelim dedi o kadar.. eşim çok ince düşünceli değildir ben soylemesem fark etmez bile.. zaten en fazla 10 sn süren bi beraberlik erken bitmesi bile dusunun ona yetiyor..
Bunu söylediğimde ben Sana sarılsam o bile bana yeter demişti bu yuzden bi yandan da vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için. .
Ne yapmaliyim hiç bilmiyorum
Aslında derdim cinsellik te değil eşimin benim sorunumu aylardır görmezden gelmesi.. Buna dayanamıyorum . Hani bi şeyler yapsa cabalasa onu görsem yine yeter bana ama adam sadece kendi derdinde.. bencil işte. .
Beni böyle görmezden geldiği çok ta kafasına takma Digi için çocuk ta yapmadım . Çünkü 3 yıl boyunca sırf ben mutlu olayım diye öyle aman aman bir çabası olmadı ..
Yerimde olsaydınız ne yapardınız.
Tüm bunlara rağmen beni görmezden gelmesine çok ta umursamamasına rağmen
Eşimi seviyorum ..
Ben de evlendiğimiz gece bir hallüsinasyon gördüm canım. Gece uyandığımda yanımda bir yaratık yatıyor sandım, öyle gördüm yani, çığlığı bastım. Ben de o günden beri eşimi hiç arzulamıyorum. Orgazm sıkıntısı yok ama arzulamıyorum işte. Bunu açık açık söylemedim dolaylı yollardan anlattım. Bi de eşim de biraz çekingen. Anlayacağın hemen hemen aynı durumdayız. Bir kere söyledim ama onunda bi b.ktan çaktığı yok. Çok acemi malesef. Belk bundan dolayı da soğumuş olabilirsin. Birlikte olmak istemediğini söyle. Ben öyle yaptım. Sonra mutlaka çabalayacaktır seni şehvete getirmek için. Benim tek sorunum bu ilk gece sorunu değil çünkü...

Esimle birbirimizi çok severek evlendik.. ikimizde çalışıyoruz.. normalde bana karsi cok iyidir ev işleri vs. Herşey de yardımcı olur .. kötü huyu bencillik .. 3 yildir evliyiz henuz cocugumuz yok.. sorunlarımız ilk evlendigi mız gece başladı aslında. . Ben bakire olarak evlendim ve o gece nedense bi türlü kendimi hazır hissedemedim. Eşim anlayışla yaklaştı önce benim için küveti filan hazırladı ılık bi duş al filan dedi banyonun kapısını çekip çıktı. . Cok ayrıntıya girmeye yim biz denemeye çalışırken beni zorladı. . Ben yavaş olacak sanıyordum bi anda zorladı öyle oldu öyle bi bagirmisim ki birak diye tüm otel duymuştur eminim.. Neyse oldu bi şekilde ama ben hep canım yanacak zannettim o günden sonra. . Neden o gece acele ettin dediğimde bana cevabı o gece o olmalıydı o gecenin bi anlamı onemi var oldu.. birisi de ona zorlamazsan hiç yapamaz korkar demiş o yüzden öyle yapmış mis ..
Ona çok kırgınim . .
Aradan 3 yul geçti 3 yıldır 1 gün bile zerre zevk almadım doktora gittim fizyolojik olarak bişey yok sadece psikolojik dedi.. ben bunu o geceki olaya bağlıyorum bide babam hiç istemiyordu esimi.. beni hala oglum ile evlendirmek istedi ama ben evlenmek istiyorum dediğimde ne oldu çatladin mi erkeksizlikten dedi bilmiyorum belki de bu 2 yüzden zevk alamıyorum .. öpmek vs hoşuma gidiyor ama cinsellik sıfır. . Eşim e de 8 ay önce söyleyebildim hala utanıyorum ama onun da çok bir çabası olmadı maalesef dinledi hii doktora gidelim dedi o kadar.. eşim çok ince düşünceli değildir ben soylemesem fark etmez bile.. zaten en fazla 10 sn süren bi beraberlik erken bitmesi bile dusunun ona yetiyor..
Bunu söylediğimde ben Sana sarılsam o bile bana yeter demişti bu yuzden bi yandan da vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için. .
Aslında derdim cinsellik te değil eşimin benim sorunumu aylardır görmezden gelmesi.. Buna dayanamıyorum . Hani bi şeyler yapsa cabalasa onu görsem yine yeter bana ama adam sadece kendi derdinde.. bencil işte. .
Beni böyle görmezden geldiği çok ta kafasına takma Digi için çocuk ta yapmadım . Çünkü 3 yıl boyunca sırf ben mutlu olayım diye öyle aman aman bir çabası olmadı ..
Eşimi seviyorum ..
Ona çok kırgınim . .
Eşimi seviyorum ..
Çok üzüldüm durumunuza..
3 yıl boyunca cinsellik yaşayıp zevk alamamak..
Eşiniz cidden bencilmiş.

cinsellik, mutlu/güzel bir cinsel hayat, kadın ve erkeği birbirine çok bağlar ve yaklaştırır. insanlara kuru kuru cinsellik bile yetmez fantezi değişiklik peşine düşerken evli bir kadın olarak bu sorununuz çok büyük aslında.. Libidoyla da alakalı olabilir yani hiç arzulamıyor musunuz çok ilginç :s

Bende bakire idim Evlendigi mde
Eşimde öyle idi
Iyıkıde öyle kalmışız ikimizde başka türlüsünu ne ben ne eşim kaldıramazdik. .
Bunun ahlaki boyutuna hiç girmeye yim
Biz çok sahiplenen insanlarız sevdiğimizi. .
Böyle de çok mutlu olduk..
Ben evlenmeden yaşamadım. Yaşamayan biriyle de evlendim..
Muhtemelen sende kendin gibi bir çok kizla yatmis biri ile evlenrsin..
Herkes kendi dengini bulduğu sürece sorun yok
Ama fikrimi sorarsan kesinlikle yanlış yoldasin.....

umutsuz321123, Pazar 15:33K.İ.B.

Aynen ya
Kınarlar hep kiskancligini gizlemeden..
Sanane kardes yaşamamis sonuçta senin yaşadığın kadarını neden çekemiyorsun. . Demek gelir içimden hep..

umutsuz321123, Pazar 15:35K.İ.B.

Size ne. Bakire olmayan herkes saygı istiyor sizde bakire olanlara saygı duyun o zaman ama Yoook içiniz almaz kiskançlk evet anlıyorum. .
Bana göre de sen ve senin gibi düşünenler çok aciz ve değersiz. .......
Ha ahmet ha mehmet çok da fark etmiyor sizin gibilere maalesef .. hoşlanın yeterli..
Benim de midemi bulandirıyor sizin gibi tipler..

umutsuz321123, Pazar 16:27K.İ.B

bekaret ile ilgili konuda verdiğiniz cevaplar... yalnız bu açtığınız konuda iddia ettiğiniz gibi mutlu bir tablo değil, daha çok hazin bir tablo gördüm ben. evlilik yaşamınızın dediğiniz gibi hiç de kıskanılacak veya çekilemeyecek bir yanı yokmuş sanki. 3 yıldır ilişkiye ısınamamak çok ciddi ve üzücü bir durum.
yine o konudaki insanlara neden ateş püskürüp hakaret ettiğinizi şimdi anladım. cinselliğini özgürce yaşayabilen, bundan haz duyabilen kadınlara olan nefret ve kıskançlığın dışa vurumu, bakire olarak evlenme ile övüncünüz de teselli yöntemi olmuş belki de.
benim nezdimde evlenmeden önce ilişkiye girmek ama problemsiz olmak, üç yıl boyunca cinselliğe ısınamamak ve muhtemelen ısınamayacak olmaktan çok daha iyi bir durum.

şimdi benim bu iki durumu karıştırdığımı söyleyecek veya sinirlenecek insanlar çıkabilir.
demek istediğim, her bakire insanın bu arkadaşın problemlerini yaşayacağı veya evlilik öncesi cinselliğe sıcak bakmayan tüm insanların kıskanç olduğu değil. bunların hepsi ayrı birer görüş ve bakış açısıdır.

konu sahibinin bu durumuna gerçekten üzüldüm.
yalnız gerçek şu ki; herhangi bir konuda problemli olmak, başkalarına çirkin ithamlarda bulunarak hakaret etme yoluyla kendini teselli etmeyi aklamaz.

Onun yikti gi şeye bi dönüp baktığı bile yok çok zoruma gidiyor :KK43:
Bana cesaret te vermiyor buna o neden oldu ama insan kumdan kaleyi yıksa bile bi dönüp bakar dimi :KK43:
Kendimi çok değersiz hissediyorum bazen :KK43:
Bu da o anlardan biri o su an evde uyuyor bense is yerinde kendi kendimi yiyorum ne olacak bu işin sonu diye :KK43:
Eşimin yetiştiği kültürde kadının bi değeri yok maalesef ; (

Esin nereli Allah askina trabzonlu deme ayni benim esim gibi hep bende sorun oldu yedim kendimi aylarca doktor doktor gezdim capada vajinusmus bolumleri vs . Hepsi sorun yok diyor ama ilk gece yasadigim olay beni korkuttu iliskidrn bunu asla saklamam ..esimin iliskideki sinrlari vs . Bende ona karsilim bencil davranmistim kendimi tatmin ediyordum opuserek ve tam o hazir olunca yarida birakiyordum onu bunu dene ise yarar emin ol . Erken bosalma icinde kendine emla krem suruyormus gibi yap ve ona sur o gec bosalmasini ssaglar ama biraz uyusuk gibi hissedebilir

yalnız ben on saniyeye takıldım. zevk alamamanın sebebi bu olabilir mi acaba? sen kendini suçluyorsun ama sorunu olan eşin de olabilir.

Malesef ki bakire olarak evlendim diye ovunmeniz cinsel sorunlarınizi asmaniza yetmemiş:KK59:

Esinizle konuşun ve zevk almadığınız bir şeyi yapmayın. sizde bencil olun:KK59:

Niyetim kırmak değil ama kendi frijitliğinizi başkalarının üstüne attıkça çözemezsiniz diye düşünüyorum. Önce kendiniz, kendinizi tanıyın. Siz bile sizi neyin mutlu edeceğini bilmiyorken adam ne yapsın. Hiç arzulamıyorduysanız evlenmeseydiniz. Cinsel uyum problemleri bu yüzden evlenmeden önce çözülmeli. Evlilik yeterince zor zaten.

Back