• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim. . lütfen bi bakın. .

Pat dıye yataga gıtmeyın arkadss.klasık olmayıverın..hıc mı gormedınız fılmlerde elın gavurundan...ısıkları sondur mum yak...muzık ac...sohbet edın..vsvs

bende evlendiğimde kafam gardrob ile kravatlığın arasına girmişti o günü hatırlattın bana 13 yıl sonra:KK70:

neyse konuna gelirsek eşinin çabalaması lazım. yani ilişki öncesini uzun tutmak fln anlatabildimmi

O nasl oldu canm ya :KK70::KK70: ay ne güldüm :KK70::KK70::KK70::rolleyes:

Canim sen sekiz ay gene iyi soylemissin..ben bes sene sonra soyledim zevk almadigimi.

Yerinde olsam iliskiye felan girmwzdim artik.
Taki kendini dusunmekten vazgecene kadar ..

Terapiye gidiyorum...herkesin cinsel hazzi, zevki ,sorunlari farklidir..benim problemlerim seninkinden cok farkli..benim tahminimce esimi degistirmeden bu problemim degismeyecek..cunku arzulayamiyorum onu

Pat dıye yataga gıtmeyın arkadss.klasık olmayıverın..hıc mı gormedınız fılmlerde elın gavurundan...ısıkları sondur mum yak...muzık ac...sohbet edın..vsvs
iyi de ipekcim, hep kadınlar mı harekete geçicek
seksi gecelik giysin, mumları ayarlasın, ses açsın v.s. v.s.
kadın arzulanmayı hissetmek ister
erkeğin kendisi için çabaladığını görmek ister
burada adamda erken boşalma sorunu var ki genel bir sorun bu
adam sorundan kaçtığı için üzerine gitmiyor
halbuki alsın hanımını karşısına konuşsun
beklentisini öğrenmeye çabalasın
kadın zaten bu konuda ataerkil aileden geldiği için çekingen,
erkek ön ayak olacak onun kendini açmasına
araştırsın nasıl üstesinden gelirim erken boşalmanın
cinsel isteği olmayan/az olan adama niye kadına kocana keçi boynuzu pekmezi içir onu yedir bunu yedir deniyor
bunu adamın düşünüp araştırıp gerekmez mi?
bu konuda kadını da hareketsizleştiren erkektir diye düşünüyorum

ilk gece zorlaması gerek biraz zaten bence onda incinicek bişey yok.zor oluyo çünkü.ikinizinde ayrı ayrı terapiste yada doktora gitmeniz lazım bence.3 yıl uzun geldi.

Esimle birbirimizi çok severek evlendik.. ikimizde çalışıyoruz.. normalde bana karsi cok iyidir ev işleri vs. Herşey de yardımcı olur .. kötü huyu bencillik .. 3 yildir evliyiz henuz cocugumuz yok.. sorunlarımız ilk evlendigi mız gece başladı aslında. . Ben bakire olarak evlendim ve o gece nedense bi türlü kendimi hazır hissedemedim. Eşim anlayışla yaklaştı önce benim için küveti filan hazırladı ılık bi duş al filan dedi banyonun kapısını çekip çıktı. . Cok ayrıntıya girmeye yim biz denemeye çalışırken beni zorladı. . Ben yavaş olacak sanıyordum bi anda zorladı öyle oldu öyle bi bagirmisim ki birak diye tüm otel duymuştur eminim.. Neyse oldu bi şekilde ama ben hep canım yanacak zannettim o günden sonra. . Neden o gece acele ettin dediğimde bana cevabı o gece o olmalıydı o gecenin bi anlamı onemi var oldu.. birisi de ona zorlamazsan hiç yapamaz korkar demiş o yüzden öyle yapmış mis ..
Ona çok kırgınim . .
Aradan 3 yul geçti 3 yıldır 1 gün bile zerre zevk almadım doktora gittim fizyolojik olarak bişey yok sadece psikolojik dedi.. ben bunu o geceki olaya bağlıyorum bide babam hiç istemiyordu esimi.. beni hala oglum ile evlendirmek istedi ama ben evlenmek istiyorum dediğimde ne oldu çatladin mi erkeksizlikten dedi bilmiyorum belki de bu 2 yüzden zevk alamıyorum .. öpmek vs hoşuma gidiyor ama cinsellik sıfır. . Eşim e de 8 ay önce söyleyebildim hala utanıyorum ama onun da çok bir çabası olmadı maalesef dinledi hii doktora gidelim dedi o kadar.. eşim çok ince düşünceli değildir ben soylemesem fark etmez bile.. zaten en fazla 10 sn süren bi beraberlik erken bitmesi bile dusunun ona yetiyor..
Bunu söylediğimde ben Sana sarılsam o bile bana yeter demişti bu yuzden bi yandan da vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için. .
Ne yapmaliyim hiç bilmiyorum
Aslında derdim cinsellik te değil eşimin benim sorunumu aylardır görmezden gelmesi.. Buna dayanamıyorum . Hani bi şeyler yapsa cabalasa onu görsem yine yeter bana ama adam sadece kendi derdinde.. bencil işte. .
Beni böyle görmezden geldiği çok ta kafasına takma Digi için çocuk ta yapmadım . Çünkü 3 yıl boyunca sırf ben mutlu olayım diye öyle aman aman bir çabası olmadı ..
Yerimde olsaydınız ne yapardınız.
Tüm bunlara rağmen beni görmezden gelmesine çok ta umursamamasına rağmen
Eşimi seviyorum ..
Bu insanı nasıl sevebildiniz hala çözemedim, sakince bir kere ve son kere konuştuğunuzu söyleyip içinizden gelenleri tane tane anlatın tıpkı küçük bir çocuğa bir şey öğretmeye çalışır gibi :KK20::KK20::KK20:

Bİrşey sorucam ama yanlış anlamayın, mastürbasyon deneyiminiz var mı? Yoksa bence deneyimlemelisiniz, siz kendinizi tanımıyor, nelerden zevk aldığınızı bilmiyorken, eşiniz de kendi kendine bilemez bana göre bunu.

Benim babam annemi 1 ay beklemis..
İste bir erkek var bir de öküz..kusura bakmayın sizin esiniz 2. siymis..

Ayrıca 10 saniye nedir? Hic saglıklı bir cinsel hayatınız yok ve sorun tamamen esinizde..isini görüyor o kadar..esiniz sizi kesfetse emin olun o isteksizliginiz biter..

Bilemiyorum ama bir evliligin %90 ını cinsel uyumun olusturdugunu dusunuyorum ve hic saglıklı gelmedi bana..

SOrun katiyen sizde degil..

sorununuz konusunda haklısınız bir şey diyemem ama sizin yazınızda da ben o bencilliği gördüm. o suçlu, o yaptı, o umursamadı, benim sorunum var, benle ilgilenmedi... hep siz...bu kadar ben ben diyen bir tantana bir erkek için çok fazla.. bir doktorla görüşmek her zaman iyi bir şeydir ama sürekli sizin şikayetleriniz üzerine gidilecekse eşiniz bir süre sonra ondanda sıkılacaktır.

Anladım ama acaba bunu nasıl yenebilir iz ikimizde . Sana psikiyatr ne diyor mesela
Canim doktorum psikiyatri degi psikolog..terapiye gidiyorum her hafta. Cinsellikten daha onemli sorunlarim var.daha cinsellik konusuna gelemedik.gelince yazarim sana

Cinsellik konusunda sadece kendisini düşünen bir erkek gerçekten insanın kendisini aşağılaması için yeterli.
Tedavi olun kesinlikle.
Eşiniz de bunun için ne fedakarlık gerekiyorsa yapsın.

sorununuz konusunda haklısınız bir şey diyemem ama sizin yazınızda da ben o bencilliği gördüm. o suçlu, o yaptı, o umursamadı, benim sorunum var, benle ilgilenmedi... hep siz...bu kadar ben ben diyen bir tantana bir erkek için çok fazla.. bir doktorla görüşmek her zaman iyi bir şeydir ama sürekli sizin şikayetleriniz üzerine gidilecekse eşiniz bir süre sonra ondanda sıkılacaktır.
Haklısın galiba. . :(
Genelde hep benim üzerime düşüyor bu cinsellik konusu hariç. . Bende çok alıştım galiba buna..

Back