eşim. . lütfen bi bakın. .

Babaniz mi size dedi catladin mi erkeksizlikten diye....Kim dediyse artik orasini ram Anlamadim ama, bu onun terbiyesizligi, ben olsambunu 3 sene kafama takip yatak odamdaki mutlulugumu bu lafla bozmazdim.esinize gelince
o da ilk kez gerdek gecesi yasamis, cehaletle yapmis oyle, sudan cikmis balik gibi cikmis Demek ki, nasildavranacagini bilmemis, kendini sartlamis bu gece bu is olmali diye, acaba ilk cinsel deneyimi miydi gerdek..sagdic da belki gaza getirdi onu.. e zaten on saniyeyetiyor ona idiyorsunuz.. Yani esinizde erken bosalma sorunu var.. sizi Nasil farming etmeye calissin, tedavi olmali erken bosalma konusunda, cunku bu kadar Kisa bir surede siz ne ara zevk alacaksiniz..ozguveni Cok zedelenmistir onun zaten cunku erken bosaliyormus, erkekler bundan Cok utanirmis ama kendine konduramazlarmis..o nedenle size diyor sarilsam yeter diye.. tedaviye yanasmamak icin, planks idare ederim anlamina geliyor bu..geciktirici falan arastirin derim.. bencillik ediyor mu derseniz, evet ediyor, ama bence o da birsey anlamiyor yaptiginiz sexten.. baslamasi ile bitmesi bir oluyor cunku..

O zaman terapi şart gibi görünüyor, problem esinizde
Kendiniz için gideceğinizi onunda desteğini istediğinizi söyleyip terapiye götürün
Başka birşey gelmedi aklıma

Haklısın ama nasıl konuşmaliyim
Boşanmayi dusunuyorum filan diye tehdit edemem hemen yanlış anlar
Ve yetiştiği kültür kadının ezilDigi hor görüldüğü bi kültür
Nasıl konusmaliyim
eşinde ne ters teper neyi kaldıramaz bilirsin,
ben olsam ne bencil erkeksin mi demezdim
insan hanımının cinsellikten alacağı zevki nasıl önemsemez öyle erkek mi olur mu demezdim
ben de artık senin zevkini önemsemiycem falan onun da etkileneceğini bileceği şekilde konuşurdum
cinsellik tek taraflı yaşanmıyor ki tek taraflı düşünülsün
boşanmayı dile getirmemelisin. çabalar yeterli gelmeyip iki taraf içinde yıpratıcı olmaya başlarsa boşanma dile gelmeli. tehdit unsuru olmamalı

Bence başka sorunlarınız da vardır muhakkak,konuşamama iletişimsizlik,ilgisizlik,bencillik vb.... Yani sorunlar olmasa siz böyle olmazdınız.Evet ilk gece yaşadığınız olay da var ama tek o değil sanki.

***4 sn olayını yeni okudum, eşiniz Dr.a gitmeli

Evet onunda ilk ilişkisini
Kim gaza getirdiyse artık
Evet babam söylemişti o sözü ve cok utandim sanki hakkım kısıtlandi ki babam zaten hep bişeyler kısıtladı benden hala çıkamadım etkisinden
O em azından rahatlıyor ama ben umrunda değilim
Erken olduğunu kabul etmiyor ki özgüveni zedelenmis olsun adam kabul etmiyor Bile
Halbuki vücut olarak çok çekici bir erkek manken ölçülerinden bile iyi vucudu var diyebilirim eşim icin ama gel gör ki odunun bencil in öküz un teki ..
Geciktirici yi o da söyledi ama ben sağlığına zararı olabilir diye kabul etmedim

Bana normalde çok düşkün eşim
Hayatta asla kimseye laf söyletmez ne annesi ne başka biri. Ben hata bile yapsam ailesinden kimse bana laf söyle yemez .. hadi söyledi diyelim eşim kıyameti koparır.. irtibatı keser .. Görümcem bi kere arkamdan konuşmuştu onu duymuş .
Bagira cagira ne terbiyesizligini ne kiskancligini birakti kizin
. Aglamaktan Mahvetti kızı .. yapma dedim dinletemedim. . . BAna karşı çok korumacidir..
Sürekli aç misin yemek yedin. Mi hasta olma kalın giy vs. Is yerinde iken de sürekli arar .. ilgilidir aslında hakkını yıyemem
Ama düşünmez fazla adamın yapısı o.
Fazla konusmaz . Odun. Romantizm sıfır.
Ağır abi ler olur ya onlara benzer az. .
Ben ne dersem onu yapar para konusu veya başka konularda..
Bunlar iyi yanları ydi. .

Bak, hem diyorsun erken oldugunu kabul etmiyor ki ozguveni zedelenmis olsun, hem diyorsun geciktirici kullanayim dedi diyorsun, esin kabul ediyor aslinda erken bosaldigini.. bunun gayet Iyi farkinda ama gururuna yedirip dillendirmiyor. Artik utanmayi falan bi tarafa atip doktora falan danisin geciktirici konusunu. Eczaneye ya da,, bilemiyorum.. Demek ki vucutla alakasi Yok canim, carelerine bakin .. babani hic sallama ya ben olsam umrumda olmazdi.. kendisi kadinsizliktan patlamis mi da evlenmis oyleyse, seni leylekler mi getirmis yoksa!.. biraksin bu isleri baban.. umursama.. elalemin kizlari kocaya kaciyor Yine de bu lafi etmiyor babalari.. babanin dusuncesizligi o.. umrunda bile olmamali..

tavsiyeler ortada. yapabiliyorsanız eşinizle beraber bir cinsel terapi.
eşinizin erken boşalma problemi var gibi görünüyor. buna da bir tedavi şart.
son tavsiyemde biraz kendi vucudunuzu tanıyın. kendi kendinize takılın biraz ilişkinizi de biraz renklendirin, ön seansı uzun tutun, hemen oldu da bitti ye gelmesin.

merhaba cnm benim eşimde aynı şekilde hep kendini düşünür bnm için çabalamaz ama ben ona herşeyi verebilirim ama o kıymet değer bilmez bana çektirmediği kalmadı ama bn genede çokk seviyorum seninle bir nevi aynı durumdayız cnm

canım Allah yardımcın olsun
eşinde erken boşalma problemi var
sende öyle bir psikoloji olmuş ki
zevk almıyorum suç bende diye
tek sende değil canım
eşin de erken boşalıyor
psikolojik de olabilir ama
bir de bitkisel şeyler denesen
çok var internette tarifler
kişniş v.s.

Onlar sadece isteği artırır diye biliyorum canim
O zaman daha fena

bence eşini ikna et ve beraber bir psikoloğa gidin
çünkü anladığıma göre sorunun psikolojik
ama sn bunu tek başına çözemezsin
bir uzmanın karşısında birbirinize beklentilerinizi söyleyin
belki eşin o zaman daha iyi anlar sorunalrını

Yaslariniz kac canim?

''..Bunu söylediğimde ben Sana sarılsam o bile bana yeter demişti bu yuzden bi yandan da vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için...''

Eşinizin bu söylediği su katılmamış bir yalan. Madem öyle siz zerre zevk almıyorken sizle birlikte olmasın sadece sarılsın size bu ona yetsin. Sizin tatmin olup olmamanız onun umurunda değil sadece bu kadarını söyleyebilirim.

bu saydıklarınızdan sonra eşinizin bencil olduğunu sanmıyorum. haksızlık etmeyin. sadece cinsellikten yana problemler var ama üstüne almaya çekiniyor. sakin ve tatlı dille bir uzmana götürün sorunlarınızdan birlikte kurtulun. böyle bir adama bencil demeyin. ben bencilliğin alasını yaşıyorum inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…