- 14 Haziran 2014
- 2.080
- 2.023
- 158
- Konu Sahibi umutsuz321123
-
O zaman terapi şart gibi görünüyor, problem esinizdeBazen 4 saniye.
50 kere söyledim
Ona da cevabı şu :
(MALUM korunma yontemi)
kullaninca uzun oluyor diyor
Ama o zaman da benim canım yanıyor lateks yüzünden
Bi de kendini o derece yavaş latiyor ki
Hicbisey hissetmiyorum
Sonra da sorun bende oluyor
Bazen ondan nefret ediyorum yaa
eşinde ne ters teper neyi kaldıramaz bilirsin,Haklısın ama nasıl konuşmaliyim
Boşanmayi dusunuyorum filan diye tehdit edemem hemen yanlış anlar
Ve yetiştiği kültür kadının ezilDigi hor görüldüğü bi kültür
Nasıl konusmaliyim
Evet onunda ilk ilişkisiniBabaniz mi size dedi catladin mi erkeksizlikten diye....Kim dediyse artik orasini ram Anlamadim ama, bu onun terbiyesizligi, ben olsambunu 3 sene kafama takip yatak odamdaki mutlulugumu bu lafla bozmazdim.esinize gelince
o da ilk kez gerdek gecesi yasamis, cehaletle yapmis oyle, sudan cikmis balik gibi cikmis Demek ki, nasildavranacagini bilmemis, kendini sartlamis bu gece bu is olmali diye, acaba ilk cinsel deneyimi miydi gerdek..sagdic da belki gaza getirdi onu.. e zaten on saniyeyetiyor ona idiyorsunuz.. Yani esinizde erken bosalma sorunu var.. sizi Nasil farming etmeye calissin, tedavi olmali erken bosalma konusunda, cunku bu kadar Kisa bir surede siz ne ara zevk alacaksiniz..ozguveni Cok zedelenmistir onun zaten cunku erken bosaliyormus, erkekler bundan Cok utanirmis ama kendine konduramazlarmis..o nedenle size diyor sarilsam yeter diye.. tedaviye yanasmamak icin, planks idare ederim anlamina geliyor bu..geciktirici falan arastirin derim.. bencillik ediyor mu derseniz, evet ediyor, ama bence o da birsey anlamiyor yaptiginiz sexten.. baslamasi ile bitmesi bir oluyor cunku..
Bana normalde çok düşkün eşimBence başka sorunlarınız da vardır muhakkak,konuşamama iletişimsizlik,ilgisizlik,bencillik vb.... Yani sorunlar olmasa siz böyle olmazdınız.Evet ilk gece yaşadığınız olay da var ama tek o değil sanki.
***4 sn olayını yeni okudum, eşiniz Dr.a gitmeli
Bak, hem diyorsun erken oldugunu kabul etmiyor ki ozguveni zedelenmis olsun, hem diyorsun geciktirici kullanayim dedi diyorsun, esin kabul ediyor aslinda erken bosaldigini.. bunun gayet Iyi farkinda ama gururuna yedirip dillendirmiyor. Artik utanmayi falan bi tarafa atip doktora falan danisin geciktirici konusunu. Eczaneye ya da,, bilemiyorum.. Demek ki vucutla alakasi Yok canim, carelerine bakin .. babani hic sallama ya ben olsam umrumda olmazdi.. kendisi kadinsizliktan patlamis mi da evlenmis oyleyse, seni leylekler mi getirmis yoksa!.. biraksin bu isleri baban.. umursama.. elalemin kizlari kocaya kaciyor Yine de bu lafi etmiyor babalari.. babanin dusuncesizligi o.. umrunda bile olmamali..Evet onunda ilk ilişkisini
Kim gaza getirdiyse artık
Evet babam söylemişti o sözü ve cok utandim sanki hakkım kısıtlandi ki babam zaten hep bişeyler kısıtladı benden hala çıkamadım etkisinden
O em azından rahatlıyor ama ben umrunda değilim
Erken olduğunu kabul etmiyor ki özgüveni zedelenmis olsun adam kabul etmiyor Bile
Halbuki vücut olarak çok çekici bir erkek manken ölçülerinden bile iyi vucudu var diyebilirim eşim icin ama gel gör ki odunun bencil in öküz un teki ..
Geciktirici yi o da söyledi ama ben sağlığına zararı olabilir diye kabul etmedim
Esimle birbirimizi çok severek evlendik.. ikimizde çalışıyoruz.. normalde bana karsi cok iyidir ev işleri vs. Herşey de yardımcı olur .. kötü huyu bencillik .. 3 yildir evliyiz henuz cocugumuz yok.. sorunlarımız ilk evlendigi mız gece başladı aslında. . Ben bakire olarak evlendim ve o gece nedense bi türlü kendimi hazır hissedemedim. Eşim anlayışla yaklaştı önce benim için küveti filan hazırladı ılık bi duş al filan dedi banyonun kapısını çekip çıktı. . Cok ayrıntıya girmeye yim biz denemeye çalışırken beni zorladı. . Ben yavaş olacak sanıyordum bi anda zorladı öyle oldu öyle bi bagirmisim ki birak diye tüm otel duymuştur eminim.. Neyse oldu bi şekilde ama ben hep canım yanacak zannettim o günden sonra. . Neden o gece acele ettin dediğimde bana cevabı o gece o olmalıydı o gecenin bi anlamı onemi var oldu.. birisi de ona zorlamazsan hiç yapamaz korkar demiş o yüzden öyle yapmış mis ..
Ona çok kırgınim . .
Aradan 3 yul geçti 3 yıldır 1 gün bile zerre zevk almadım doktora gittim fizyolojik olarak bişey yok sadece psikolojik dedi.. ben bunu o geceki olaya bağlıyorum bide babam hiç istemiyordu esimi.. beni hala oglum ile evlendirmek istedi ama ben evlenmek istiyorum dediğimde ne oldu çatladin mi erkeksizlikten dedi bilmiyorum belki de bu 2 yüzden zevk alamıyorum .. öpmek vs hoşuma gidiyor ama cinsellik sıfır. . Eşim e de 8 ay önce söyleyebildim hala utanıyorum ama onun da çok bir çabası olmadı maalesef dinledi hii doktora gidelim dedi o kadar.. eşim çok ince düşünceli değildir ben soylemesem fark etmez bile.. zaten en fazla 10 sn süren bi beraberlik erken bitmesi bile dusunun ona yetiyor..
Bunu söylediğimde ben Sana sarılsam o bile bana yeter demişti bu yuzden bi yandan da vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için. .
Ne yapmaliyim hiç bilmiyorum
Aslında derdim cinsellik te değil eşimin benim sorunumu aylardır görmezden gelmesi.. Buna dayanamıyorum . Hani bi şeyler yapsa cabalasa onu görsem yine yeter bana ama adam sadece kendi derdinde.. bencil işte. .
Beni böyle görmezden geldiği çok ta kafasına takma Digi için çocuk ta yapmadım . Çünkü 3 yıl boyunca sırf ben mutlu olayım diye öyle aman aman bir çabası olmadı ..
Yerimde olsaydınız ne yapardınız.
Tüm bunlara rağmen beni görmezden gelmesine çok ta umursamamasına rağmen
Eşimi seviyorum ..
Onlar sadece isteği artırır diye biliyorum canimcanım Allah yardımcın olsun
eşinde erken boşalma problemi var
sende öyle bir psikoloji olmuş ki
zevk almıyorum suç bende diye
tek sende değil canım
eşin de erken boşalıyor
psikolojik de olabilir ama
bir de bitkisel şeyler denesen
çok var internette tarifler
kişniş v.s.
Onun yikti gi şeye bi dönüp baktığı bile yok çok zoruma gidiyor
Bana cesaret te vermiyor buna o neden oldu ama insan kumdan kaleyi yıksa bile bi dönüp bakar dimi
Kendimi çok değersiz hissediyorum bazen
Bu da o anlardan biri o su an evde uyuyor bense is yerinde kendi kendimi yiyorum ne olacak bu işin sonu diye
Eşimin yetiştiği kültürde kadının bi değeri yok maalesef ; (
zipzip şimdi bayılaazammYaslariniz kac canim?
Komik mi olduğunu sanıyorsun sen yaYaslariniz kac canim?
insanı kanser eder senin bu sorun cıvıtma benceYaslariniz kac canim?
bu saydıklarınızdan sonra eşinizin bencil olduğunu sanmıyorum. haksızlık etmeyin. sadece cinsellikten yana problemler var ama üstüne almaya çekiniyor. sakin ve tatlı dille bir uzmana götürün sorunlarınızdan birlikte kurtulun. böyle bir adama bencil demeyin. ben bencilliğin alasını yaşıyorum inanın.Bana normalde çok düşkün eşim
Hayatta asla kimseye laf söyletmez ne annesi ne başka biri. Ben hata bile yapsam ailesinden kimse bana laf söyle yemez .. hadi söyledi diyelim eşim kıyameti koparır.. irtibatı keser .. Görümcem bi kere arkamdan konuşmuştu onu duymuş .
Bagira cagira ne terbiyesizligini ne kiskancligini birakti kizin
. Aglamaktan Mahvetti kızı .. yapma dedim dinletemedim. . . BAna karşı çok korumacidir..
Sürekli aç misin yemek yedin. Mi hasta olma kalın giy vs. Is yerinde iken de sürekli arar .. ilgilidir aslında hakkını yıyemem
Ama düşünmez fazla adamın yapısı o.
Fazla konusmaz . Odun. Romantizm sıfır.
Ağır abi ler olur ya onlara benzer az. .
Ben ne dersem onu yapar para konusu veya başka konularda..
Bunlar iyi yanları ydi. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?