eşim. . lütfen bi bakın. .

Bu kadar kısa sürede hiç bir derdiniz olmasa bile zevk almanız imkansız zaten. Öncelikle eşiniz tedavi olmalı bana kalırsa. Ciddi cinsel problemleri var gibi.

4 sn., 10 sn. ile cinsellik yaşandığını düşünmemelisin.. problemin büyüğü eşinizde buna göre dr. gitmelisiniz...

Umutsuzcum, durumun o kadar da umutsuz değil bence. .ASlında adamın gerdek gecesi, diğer arzulu davranışı vs. bunlar çok da anormal değil. Yani şu açıdan biz erkeklerin bu dürtüsünü anlayamayız. Bence internette erkeklerin bu durumunu önce biraz araştır ki, gerdek gecesini daha farklı yorumlayabil..
İkincisi babanın söylediği çok çirkin ama sanmam ki senin düşündüğün manada söylesin. Eğer gerçekten çaresi kalmış, seni bu adamla evlenmemeye ikna etmek istiyor da son çözümü bu kalmışsa o yüzden söylemiş olabilir..
Üçüncüsü; Bence sen bu sorunu biraz kendinde ara..Adamın erken boşalma sorunu olabilir ama senin kendini değersiz hissetmene başka bir şey sebep bence..Mesela küçüklükten annen ile babanın bu manadaki ilişkilerine, duayrak,veya hissederek bir şekilde şahit olmuş olabilirsin. Küçükken baban annene çok değersiz davranmışsa, o mevzu olunca güzel davranmışsa bu rahatsız etmiş olabilir. Aklının bir köşesinde kalmış olabilir... bunu düşün derim uzun uzun..
Ayrıca başka bir sebep; eşinin manken gibi olduğunu yazmışsın. Peki sen nasıl bir hatunsun. Yani boyun, kilon, giyimin kuşamın. Onun beğendiği kadın profilinde misin? Belki de kendine bazı eksikler buluyorsun ama kendine bile söyleyemeiyorsun.. Bunu da kendinde check etmelisin..
Dieğr bir sebep; kocan sana sanki bir kadın, yani karısı gibi değil de çocuğu, kardeşi gibi davanıyor.. Yani korumacı duruşu biraz bana fazla geldi.. Sen kendini artık kadın gibi hissetmek istiyor olabilirsin..
Sebep bunlardan biriyse ondan sonra çözümü bulmak çok daha kolay olacaktır.
Ve sana şunu söyleyeyim kocan siz birlikte olurken senin hissettiğin şeylerin farkındadır. Ama işin içinden çıkamıyordur..
Erkeklerin o zaman diliminde aklı başından gidiyor.. Tahmin edemeyiz ama anlamamız lazım..İradeyle filan da ifade etmek çok zor..
VE son olarak seninle birlikte oluyor, seni arzuluyor bu güzel bir şey. Emin ol seninle beraber olmasa çok daha kötü durumda olacaktın..Acaba beni istemiyor mu, beğenmiyor mu, sevmiyor mu, yoksa başkası mı var....
Lütfen bunları düşün.. Sorunun sebebini bulursan çözebilirsin..Ve sorun sadece kocanda değil...

O kadar güzel yazmışsınız ki..
Teşekkürler öncelikle. .
Evet çocukken annemle babamın ilişkisine maalesef şahit oldum.. hepimiz aynı odada kalırdık maalesef Lojmanları sobali idi ve hepimiz aynı odada yatardik bazı geceler seslerini duyup uykudan uyandığım olurdu çocuktum o zaman.. anladım yine de.. sesimi çıkarmamaya çalışır utanirdim...
Eşim hep iyidir bana karşı genelde.. ama dedigim gibi..
Dış görünüş olarak bende 176 boyunda 67 kılo civarı sarı saçlı yeşil gözlü bi bayanim.. esimin beni beğendiğini düşünüyorum..
Giyimim de hoş bulunur o konuda bi sorun yok.. bi de ben esimden 4 yaş küçüğüm zaten .
Akşam sakin kafa ile düşünecek im yine de yazdiklarinizi

bende evlendiğimde kafam gardrob ile kravatlığın arasına girmişti o günü hatırlattın bana 13 yıl sonra

neyse konuna gelirsek eşinin çabalaması lazım. yani ilişki öncesini uzun tutmak fln anlatabildimmi

nasıl yani bunca sene hiç zevk almadınmı? hiç birşekilde ?

soruma yanıtın evet ise ; kocan kapıyı hep aynı ayarda calmasın arada tekme atsın arada yavas calsın arada ard ardarda calsın
kapıda iş bitmiyor
zili basınızın önemli

haha kaça kaça dolaba girdin demek.
cnm kolay olsun diye yere yatak yaptıkeşim ittirdikçe ben kaçtım. bir baktım benim kafa gide gide nerelere
gitmiş

anam tarife gel
soruma yanıtın evet ise ; kocan kapıyı hep aynı ayarda calmasın arada tekme atsın arada yavas calsın arada ard ardarda calsın
kapıda iş bitmiyor
zili basınızın önemli

eşinizle konuşmaktan başka çözüm yolu yok. biz her ilişkiden sonra puanlama veririz mesela 10 numaraydı yada eh işe bu seferki 6 daha uzun sürebilrdi gibi böylece aslında karşılıklı beklentilerimizide anlıyoruz. eşine durumu daha da uzatmasını birleşmenin biraz geç olması gerektiğini söylemelisin. hazır olmadan ilişki yaşadığın için zevk alamıyosun bence..

bizim kendi aramızda filmdi yada fragmandı diye geçer bu muhabbetler erkeğe büyük görev düşüyor mesela adam olabilmeyi becermek gibi.

Ben konusunu açmaz sam asla konuyu açmıyor
Ben açınca beraber asacagiz filan diyör ama o laf orada kalıyor
Ben bişey demedigim sürece bişey dediği yok
Çok yoruldum biliyorum çok değersiz im

sende yasama cinselligi, madem senin hoslanman icin hicbir ugrasi yok. 10 sn icinde nasil oluyor o is o da garip geldi yani.

ikinci defa yapin, o zaman daha uzun surer. Senin de cinsel olarak kendini taniman, ve nelerden hoslandigini bilmen lazim. Onu yonlendirmelisin. Bu isler hemen pat diye olamayabiliyor, hele de yanlis basladiysa. Zaten uc sene, isi kangren etmissiniz.

Birisi zorla demis yoksa korkar hic yapamaz demis oyle mi yuh arkadas karisinin orasini burasini milletle konusmaya utanmamis mi?
Kim acaba o birisi cok merak ettim.
Ben uc ay boyunca kendimi hazir hissetmedim, hazir hissetmeden cinsel iliski zevkten cok eziyettir zaten.
Esin yanlis yolda, ama sen de nelerden hoslaniyorsan esine soyle. Ben utanirim konusamam deme. Cinsellik konusarak zevkli hale gelir. Sen neleri sevdigini esine soylemezsen o da ben nasil olsa bu kadini memnun ediyorum der, hic caresine bakmaz.​

Konunu okuyunca bi an benden bahsediyorsun zannettim.Bende 3 yıllk evliyim.senin yaşadklarının aynısını yaşadm.eşim ilk gce çok zorladı canımı çok yaktı.fazla detaya girmek istemiyorum ama kızlğmı bozmak için o gceyi harap etti bana.ve bende senin gibi 3 yıldr zevk alamıyorum.doğum yaptm.hala da zevk almıyorum.doktora bile gitmedm.mutlu olmus gbi rol yapıyorum.ne acı dimi..

Bence kendı doktorun kendın ol.flort edın esınle.karı koca gıbı degıl sevgılı gıbı.guzel.mekanlara gıdın guzelce gıyın once sen kendını seksı bul,bırbırınız ıcın ozel zamanlar yaratın.evde romantızm yapın,bıt hafta sonu gecesını luks bır otelde gecırın fılm ızleyın.terapıste verecegın tonlarca parayo aklını.kullaanarak cok guzel degerlendırebılırsın.hem ask tazelemıs olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…