- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
- Konu Sahibi umutsuz321123
-
Bu kadar kısa sürede hiç bir derdiniz olmasa bile zevk almanız imkansız zaten. Öncelikle eşiniz tedavi olmalı bana kalırsa. Ciddi cinsel problemleri var gibi.Esimle birbirimizi çok severek evlendik.. ikimizde çalışıyoruz.. normalde bana karsi cok iyidir ev işleri vs. Herşey de yardımcı olur .. kötü huyu bencillik .. 3 yildir evliyiz henuz cocugumuz yok.. sorunlarımız ilk evlendigi mız gece başladı aslında. . Ben bakire olarak evlendim ve o gece nedense bi türlü kendimi hazır hissedemedim. Eşim anlayışla yaklaştı önce benim için küveti filan hazırladı ılık bi duş al filan dedi banyonun kapısını çekip çıktı. . Cok ayrıntıya girmeye yim biz denemeye çalışırken beni zorladı. . Ben yavaş olacak sanıyordum bi anda zorladı öyle oldu öyle bi bagirmisim ki birak diye tüm otel duymuştur eminim.. Neyse oldu bi şekilde ama ben hep canım yanacak zannettim o günden sonra. . Neden o gece acele ettin dediğimde bana cevabı o gece o olmalıydı o gecenin bi anlamı onemi var oldu.. birisi de ona zorlamazsan hiç yapamaz korkar demiş o yüzden öyle yapmış mis ..
Ona çok kırgınim . .
Aradan 3 yul geçti 3 yıldır 1 gün bile zerre zevk almadım doktora gittim fizyolojik olarak bişey yok sadece psikolojik dedi.. ben bunu o geceki olaya bağlıyorum bide babam hiç istemiyordu esimi.. beni hala oglum ile evlendirmek istedi ama ben evlenmek istiyorum dediğimde ne oldu çatladin mi erkeksizlikten dedi bilmiyorum belki de bu 2 yüzden zevk alamıyorum .. öpmek vs hoşuma gidiyor ama cinsellik sıfır. . Eşim e de 8 ay önce söyleyebildim hala utanıyorum ama onun da çok bir çabası olmadı maalesef dinledi hii doktora gidelim dedi o kadar.. eşim çok ince düşünceli değildir ben soylemesem fark etmez bile.. zaten en fazla 10 sn süren bi beraberlik erken bitmesi bile dusunun ona yetiyor..
Bunu söylediğimde ben Sana sarılsam o bile bana yeter demişti bu yuzden bi yandan da vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için. .
Ne yapmaliyim hiç bilmiyorum
Aslında derdim cinsellik te değil eşimin benim sorunumu aylardır görmezden gelmesi.. Buna dayanamıyorum . Hani bi şeyler yapsa cabalasa onu görsem yine yeter bana ama adam sadece kendi derdinde.. bencil işte. .
Beni böyle görmezden geldiği çok ta kafasına takma Digi için çocuk ta yapmadım . Çünkü 3 yıl boyunca sırf ben mutlu olayım diye öyle aman aman bir çabası olmadı ..
Yerimde olsaydınız ne yapardınız.
Tüm bunlara rağmen beni görmezden gelmesine çok ta umursamamasına rağmen
Eşimi seviyorum ..
Esimle birbirimizi çok severek evlendik.. ikimizde çalışıyoruz.. normalde bana karsi cok iyidir ev işleri vs. Herşey de yardımcı olur .. kötü huyu bencillik .. 3 yildir evliyiz henuz cocugumuz yok.. sorunlarımız ilk evlendigi mız gece başladı aslında. . Ben bakire olarak evlendim ve o gece nedense bi türlü kendimi hazır hissedemedim. Eşim anlayışla yaklaştı önce benim için küveti filan hazırladı ılık bi duş al filan dedi banyonun kapısını çekip çıktı. . Cok ayrıntıya girmeye yim biz denemeye çalışırken beni zorladı. . Ben yavaş olacak sanıyordum bi anda zorladı öyle oldu öyle bi bagirmisim ki birak diye tüm otel duymuştur eminim.. Neyse oldu bi şekilde ama ben hep canım yanacak zannettim o günden sonra. . Neden o gece acele ettin dediğimde bana cevabı o gece o olmalıydı o gecenin bi anlamı onemi var oldu.. birisi de ona zorlamazsan hiç yapamaz korkar demiş o yüzden öyle yapmış mis ..
Ona çok kırgınim . .
Aradan 3 yul geçti 3 yıldır 1 gün bile zerre zevk almadım doktora gittim fizyolojik olarak bişey yok sadece psikolojik dedi.. ben bunu o geceki olaya bağlıyorum bide babam hiç istemiyordu esimi.. beni hala oglum ile evlendirmek istedi ama ben evlenmek istiyorum dediğimde ne oldu çatladin mi erkeksizlikten dedi bilmiyorum belki de bu 2 yüzden zevk alamıyorum .. öpmek vs hoşuma gidiyor ama cinsellik sıfır. . Eşim e de 8 ay önce söyleyebildim hala utanıyorum ama onun da çok bir çabası olmadı maalesef dinledi hii doktora gidelim dedi o kadar.. eşim çok ince düşünceli değildir ben soylemesem fark etmez bile.. zaten en fazla 10 sn süren bi beraberlik erken bitmesi bile dusunun ona yetiyor..
Bunu söylediğimde ben Sana sarılsam o bile bana yeter demişti bu yuzden bi yandan da vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için. .
Aslında derdim cinsellik te değil eşimin benim sorunumu aylardır görmezden gelmesi.. Buna dayanamıyorum . Hani bi şeyler yapsa cabalasa onu görsem yine yeter bana ama adam sadece kendi derdinde.. bencil işte. .
Beni böyle görmezden geldiği çok ta kafasına takma Digi için çocuk ta yapmadım . Çünkü 3 yıl boyunca sırf ben mutlu olayım diye öyle aman aman bir çabası olmadı ..
Eşimi seviyorum ..
O kadar güzel yazmışsınız ki..Umutsuzcum, durumun o kadar da umutsuz değil bence. .ASlında adamın gerdek gecesi, diğer arzulu davranışı vs. bunlar çok da anormal değil. Yani şu açıdan biz erkeklerin bu dürtüsünü anlayamayız. Bence internette erkeklerin bu durumunu önce biraz araştır ki, gerdek gecesini daha farklı yorumlayabil..
İkincisi babanın söylediği çok çirkin ama sanmam ki senin düşündüğün manada söylesin. Eğer gerçekten çaresi kalmış, seni bu adamla evlenmemeye ikna etmek istiyor da son çözümü bu kalmışsa o yüzden söylemiş olabilir..
Üçüncüsü; Bence sen bu sorunu biraz kendinde ara..Adamın erken boşalma sorunu olabilir ama senin kendini değersiz hissetmene başka bir şey sebep bence..Mesela küçüklükten annen ile babanın bu manadaki ilişkilerine, duayrak,veya hissederek bir şekilde şahit olmuş olabilirsin. Küçükken baban annene çok değersiz davranmışsa, o mevzu olunca güzel davranmışsa bu rahatsız etmiş olabilir. Aklının bir köşesinde kalmış olabilir... bunu düşün derim uzun uzun..
Ayrıca başka bir sebep; eşinin manken gibi olduğunu yazmışsın. Peki sen nasıl bir hatunsun. Yani boyun, kilon, giyimin kuşamın. Onun beğendiği kadın profilinde misin? Belki de kendine bazı eksikler buluyorsun ama kendine bile söyleyemeiyorsun.. Bunu da kendinde check etmelisin..
Dieğr bir sebep; kocan sana sanki bir kadın, yani karısı gibi değil de çocuğu, kardeşi gibi davanıyor.. Yani korumacı duruşu biraz bana fazla geldi.. Sen kendini artık kadın gibi hissetmek istiyor olabilirsin..
Sebep bunlardan biriyse ondan sonra çözümü bulmak çok daha kolay olacaktır.
Ve sana şunu söyleyeyim kocan siz birlikte olurken senin hissettiğin şeylerin farkındadır. Ama işin içinden çıkamıyordur..
Erkeklerin o zaman diliminde aklı başından gidiyor.. Tahmin edemeyiz ama anlamamız lazım..İradeyle filan da ifade etmek çok zor..
VE son olarak seninle birlikte oluyor, seni arzuluyor bu güzel bir şey. Emin ol seninle beraber olmasa çok daha kötü durumda olacaktın..Acaba beni istemiyor mu, beğenmiyor mu, sevmiyor mu, yoksa başkası mı var....
Lütfen bunları düşün.. Sorunun sebebini bulursan çözebilirsin..Ve sorun sadece kocanda değil...
Esimle birbirimizi çok severek evlendik.. ikimizde çalışıyoruz.. normalde bana karsi cok iyidir ev işleri vs. Herşey de yardımcı olur .. kötü huyu bencillik .. 3 yildir evliyiz henuz cocugumuz yok.. sorunlarımız ilk evlendigi mız gece başladı aslında. . Ben bakire olarak evlendim ve o gece nedense bi türlü kendimi hazır hissedemedim. Eşim anlayışla yaklaştı önce benim için küveti filan hazırladı ılık bi duş al filan dedi banyonun kapısını çekip çıktı. . Cok ayrıntıya girmeye yim biz denemeye çalışırken beni zorladı. . Ben yavaş olacak sanıyordum bi anda zorladı öyle oldu öyle bi bagirmisim ki birak diye tüm otel duymuştur eminim.. Neyse oldu bi şekilde ama ben hep canım yanacak zannettim o günden sonra. . Neden o gece acele ettin dediğimde bana cevabı o gece o olmalıydı o gecenin bi anlamı onemi var oldu.. birisi de ona zorlamazsan hiç yapamaz korkar demiş o yüzden öyle yapmış mis ..
Ona çok kırgınim . .
Eşimi seviyorum ..
bende evlendiğimde kafam gardrob ile kravatlığın arasına girmişti o günü hatırlattın bana 13 yıl sonra
neyse konuna gelirsek eşinin çabalaması lazım. yani ilişki öncesini uzun tutmak fln anlatabildimmi
bacım nası becerdin onu
cnm kolay olsun diye yere yatak yaptıkeşim ittirdikçe ben kaçtım. bir baktım benim kafa gide gide nerelere
gitmiş
soruma yanıtın evet ise ; kocan kapıyı hep aynı ayarda calmasın arada tekme atsın arada yavas calsın arada ard ardarda calsın
kapıda iş bitmiyor
zili basınızın önemli
haha kaça kaça dolaba girdin demek.
anam tarife gel
Ben konusunu açmaz sam asla konuyu açmıyor
Ben açınca beraber asacagiz filan diyör ama o laf orada kalıyor
Ben bişey demedigim sürece bişey dediği yok
Çok yoruldum biliyorum çok değersiz im
Bazen 4 saniye.
50 kere söyledim
Ona da cevabı şu :
(MALUM korunma yontemi)
kullaninca uzun oluyor diyor
Ama o zaman da benim canım yanıyor lateks yüzünden
Bi de kendini o derece yavaş latiyor ki
Hicbisey hissetmiyorum
Sonra da sorun bende oluyor
Bazen ondan nefret ediyorum yaa
Ona çok kırgınim . .
Eşimi seviyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?