eşim. . lütfen bi bakın. .

umutsuz321123

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
40
18
13
39
Esimle birbirimizi çok severek evlendik.. ikimizde çalışıyoruz.. normalde bana karsi cok iyidir ev işleri vs. Herşey de yardımcı olur .. kötü huyu bencillik .. 3 yildir evliyiz henuz cocugumuz yok.. sorunlarımız ilk evlendigi mız gece başladı aslında. . Ben bakire olarak evlendim ve o gece nedense bi türlü kendimi hazır hissedemedim. Eşim anlayışla yaklaştı önce benim için küveti filan hazırladı ılık bi duş al filan dedi banyonun kapısını çekip çıktı. . Cok ayrıntıya girmeye yim biz denemeye çalışırken beni zorladı. . Ben yavaş olacak sanıyordum bi anda zorladı öyle oldu öyle bi bagirmisim ki birak diye tüm otel duymuştur eminim.. Neyse oldu bi şekilde ama ben hep canım yanacak zannettim o günden sonra. . Neden o gece acele ettin dediğimde bana cevabı o gece o olmalıydı o gecenin bi anlamı onemi var oldu.. birisi de ona zorlamazsan hiç yapamaz korkar demiş o yüzden öyle yapmış mis ..
Ona çok kırgınim . .
Aradan 3 yul geçti 3 yıldır 1 gün bile zerre zevk almadım doktora gittim fizyolojik olarak bişey yok sadece psikolojik dedi.. ben bunu o geceki olaya bağlıyorum bide babam hiç istemiyordu esimi.. beni hala oglum ile evlendirmek istedi ama ben evlenmek istiyorum dediğimde ne oldu çatladin mi erkeksizlikten dedi bilmiyorum belki de bu 2 yüzden zevk alamıyorum .. öpmek vs hoşuma gidiyor ama cinsellik sıfır. . Eşim e de 8 ay önce söyleyebildim hala utanıyorum ama onun da çok bir çabası olmadı maalesef dinledi hii doktora gidelim dedi o kadar.. eşim çok ince düşünceli değildir ben soylemesem fark etmez bile.. zaten en fazla 10 sn süren bi beraberlik erken bitmesi bile dusunun ona yetiyor..
Bunu söylediğimde ben Sana sarılsam o bile bana yeter demişti bu yuzden bi yandan da vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için. .
Ne yapmaliyim hiç bilmiyorum
Aslında derdim cinsellik te değil eşimin benim sorunumu aylardır görmezden gelmesi.. Buna dayanamıyorum . Hani bi şeyler yapsa cabalasa onu görsem yine yeter bana ama adam sadece kendi derdinde.. bencil işte. .
Beni böyle görmezden geldiği çok ta kafasına takma Digi için çocuk ta yapmadım . Çünkü 3 yıl boyunca sırf ben mutlu olayım diye öyle aman aman bir çabası olmadı ..
Yerimde olsaydınız ne yapardınız.
Tüm bunlara rağmen beni görmezden gelmesine çok ta umursamamasına rağmen
Eşimi seviyorum ..

Son düzenleme:
Çok zor bir durum. Ben olsam o beni mutlu etmeden onu mutlu etmezdim. Ama tabi bekara karı boşamak kolay

Eşinizden beklemeyip tedavi konusunun üstüne siz düşün bence ..
Zaten terapilere eşinizde katılmak zorunda aranızdaki problemlere çözüm olur ..
Bencillik konusuna gelinirse yetiştiriliş tarzı maalesef değişmez sadece size bir sınırı olur bencillikte ..
İlk gece kötü olmuş haklısınız ve bununla ilgili bir an önce tedavi olun siz genç bir kadınsınız ve sizinde hakkınız
bu tarz zevkleri hissetmek bu kadının görevi değil sadece ..

Onun yikti gi şeye bi dönüp baktığı bile yok çok zoruma gidiyor
Bana cesaret te vermiyor buna o neden oldu ama insan kumdan kaleyi yıksa bile bi dönüp bakar dimi
Kendimi çok değersiz hissediyorum bazen
Bu da o anlardan biri o su an evde uyuyor bense is yerinde kendi kendimi yiyorum ne olacak bu işin sonu diye
Eşimin yetiştiği kültürde kadının bi değeri yok maalesef ; (

eşiniz kusura bakmayında safi bencil ve kendini düşünen bir odunmuş. bilemem ne yapacağınızı ama sadece kendini düşünenlerdewn nefret ederim
Ben konusunu açmaz sam asla konuyu açmıyor
Ben açınca beraber asacagiz filan diyör ama o laf orada kalıyor
Ben bişey demedigim sürece bişey dediği yok
Çok yoruldum biliyorum çok değersiz im

Eşiniz hata o gün ki olayın bir hata olduğunun farkında bile değil bence ..
Ayrıca sizi sizden başka düşünecek erkeklerin sayısı o kadar az ki ..
Eşinizde o azınlıkta değil maalesef siz kendinizi önemsemezseniz o hiç önemsemez ..
Siz bir terapist buluın bence ve görüşmelere başlayın .. Siz harekete geçmediğinz müddetçe sızlanan taraf
olacaksınız onun gözünde .

Çok küçük bi yerde yaşıyorum
Terapi almayi isterim hatta keske evlilik danışmanı na falan gidebilşek ama Nerede ..

İlk gece için zorladığı iyi olmuş bi taraftan. Çünkü yeni evliler 'ay aman acıcak dur hazır değilim' falan diye vaji. oluyorlar bence..
Ama senin zevk almamanın başka bir sebebi var. Ten uyumu mu acaba? 3 yıl da olmuş çok uzun bir süre yani hiç zevk alarak birlikte olmadınız mı gerçekten?

Çok küçük bi yerde yaşıyorum
Terapi almayi isterim hatta keske evlilik danışmanı na falan gidebilşek ama Nerede ..

Bir ilçe de yaşıyorsanız eğer bu tarz şeyleri zaten Bağlı bulunduğunuz İlde halletmelisiniz ya da yakınınızda bir şehirde .
Siz gerçekten isterseniz bir yol bulursunuz ama önce istemelisiniz ...

Bir ilçe de yaşıyorsanız eğer bu tarz şeyleri zaten Bağlı bulunduğunuz İlde halletmelisiniz ya da yakınınızda bir şehirde .
Siz gerçekten isterseniz bir yol bulursunuz ama önce istemelisiniz ...
Bi şeyler ixin ben ugrastim hep
Eşim hep oluruna bıraktı
Ve cok yoruldum
Artık bende oluru na bırakmak istiyorum. .
Biraz da o uğraşşin istiyorum. .
Sadece benim çabam ve uğrasMAM ile nereye kadar gidebilir bir evlilik..
BAna karşı içinde en ufak bi sevgi varsa uğraşır ..

eşinin biraz sarsılması lazım
nasılsa sen ses çıkarmıyorsun o da problemin üzerine gitmiyor, çabalamıyor gerek görmüyor
biraz sivri dille konuş.

eşinin biraz sarsılması lazım
nasılsa sen ses çıkarmıyorsun o da problemin üzerine gitmiyor, çabalamıyor gerek görmüyor
biraz sivri dille konuş.
Haklısın ama nasıl konuşmaliyim
Boşanmayi dusunuyorum filan diye tehdit edemem hemen yanlış anlar
Ve yetiştiği kültür kadının ezilDigi hor görüldüğü bi kültür
Nasıl konusmaliyim

Yanlis anlamadiysam cinsel birlikteliginiz var vajinismus degilsiniz ama siz zevk almiyorsunuz..10 snye suruyor demissiniz bilmiyorum ama 10 snyede bir kadin rahatlayamaz zaten eger boyle bir durum varsa esinizinde destek almasi gerekiyor ama yoksa o sorun bendede vardi hickimseye soylemedim sormadim esim biliyordu tabi 6 yillik evliyim ve daha yeni basladim zamanla vucudunuzu tanidikca sorun bitiyor benim kadar bekleyebilirmisiniz bilmiyorum ama destekle bu kadar beklemenize gerek kalmaz.

İlişkideki tek sorun sizde değil ki
10 sn de zevk alamamanız kadar normal birşey yok
Bazen 4 saniye.
50 kere söyledim
Ona da cevabı şu :
(MALUM korunma yontemi)
kullaninca uzun oluyor diyor
Ama o zaman da benim canım yanıyor lateks yüzünden
Bi de kendini o derece yavaş latiyor ki
Hicbisey hissetmiyorum
Sonra da sorun bende oluyor
Bazen ondan nefret ediyorum yaa

İyi de canım adama bir etkisi yok ki uğraşsın kendi ağzınla söylüyorsun eşin kendini düşünür hep bencildir diye ..
Bu durumda uğraşmasını beklemek boş gibi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…