Eşim libidom düşük diyor

İnşallah bende alışırım ama eşim alıştırmayı bilmiyoki ongalçva dokunmayı bilmiyır uyaramıyo beni

Onun softundanda biley hşssetmiyorum duyguyu geremiyo bende mi sorun onda mı bilmiyorum
Siz yönlendirin deneyin yani bir sizin istediğiniz gibi olsun bir onun istediği gibi böylece ikinizinde gönlü olur. Ama hard sevmeyen de nebileyim bilemedim :)

penis boyu ile alakalı bi durum mu acaba bende cok seviyorum ama penis boyu ile akalı sorun yaşadığımı düşünüyorum
Çok uzunsa rahim agzina baski yapiyor olabilir. Kısa ise çıkıp anala girme riski var ya da içinizde hissetmeme. Klitoris uyarisi da olmadığı için daha keyifsiz olabilir. Klitoris uyarısı ekleyin bir de. Belki değişir.

bizimki kısa olmasından kaynaklı sorun oluyor hissetmeme değilde çıkma olayı cok fazla oluyor

Aslında o da gitti doktorlara. Artık ne yapacağını bilmiyor. Ben de düşünüyorum acaba yeterince çabalamıyor mu diye yoksa çaba gösterdi mi? Çok kararsızım. Yine de benim kadar çabalamadığına çok eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…