- 26 Aralık 2022
- 208
- 87
-
- Konu Sahibi purpleflower35
Evet giyiyorum bakımlıyımda ten uyumsuzluğumu var acabasexy kıyafetler falan giyiyor musunuz. Birşeyler eksik gibi
O da olabilir. Ama gerçekten streste etkiliyor ondan da istemiyordur eşiniz.Evet giyiyorum bakımlıyımda ten uyumsuzluğumu var acaba
Sorun sadece onun isteksizlği değil ama bende de büyük sıkıntı var bende hiç bişey hissetmiyorum ilişki anında bi tek benim mi evliliğim böyleStresli bir hayat çok çok etkiliyo. Tecrübeyle sabit. Eşim isteksizdi, iş stresi der dururdu, ben bahane olduğunu düşünürdüm lakin iş değiştirince ikna oldum. Şimdi fırsat kolluyo. Darısı başına olsun inşallah
Ayni fikirdeyim. İş stresi gerçekten mahvediyor insanı. Stresten ağlayarak uyuyup uyanırken seks düşünemiyordum. Erkekler de böyleler.Stresli bir hayat çok çok etkiliyo. Tecrübeyle sabit. Eşim isteksizdi, iş stresi der dururdu, ben bahane olduğunu düşünürdüm lakin iş değiştirince ikna oldum. Şimdi fırsat kolluyo. Darısı başına olsun inşallah
Evlenmeden önce bunu anlıyamadım çünkü öpüşmedik eşim karşıymış böyle bişeyevevkenmedeb oyüzden öpmemişStres dışında şu da olabilir. Öpüşürken bile zevk almadığını gördüğüm partnerimi bir süre sonra arzulamam bile. Keşke ilk başlarda tedavi için sizin çabanız olsaydı.
Tedaviyle çözülür mü acaba umutsuzum ben kabullenmem gerekiyor çocuklarım varStres dışında şu da olabilir. Öpüşürken bile zevk almadığını gördüğüm partnerimi bir süre sonra arzulamam bile. Keşke ilk başlarda tedavi için sizin çabanız olsaydı.
Evlendikten sonra dedim ben de. Eş de olsa sevgili de olsa öpüşürken bile zevk almıyorsanız karşınızdakinin sizi arzulamasi mucize.Evlenmeden önce bunu anlıyamadım çünkü öpüşmedik eşim karşıymış böyle bişeyevevkenmedeb oyüzden öpmemiş
Yani benim bişey hissetmediğimi anlayıp mı soğumuştur oda çünkü beni eviyordu bundan eminşm çok istedi çok uğraştı benle evlenebilmek içinEvlendikten sonra dedim ben de. Eş de olsa sevgili de olsa öpüşürken bile zevk almıyorsanız karşınızdakinin sizi arzulamasi mucize.
Psikologa gitmelisiniz. Öpüşürken bile zevk almamanın altında başka sebepler olabilir.Tedaviyle çözülür mü acaba umutsuzum ben kabullenmem gerekiyor çocuklarım var
Sevmek başka bir duygu, arzulamak başka bir duygu. Severek evlenmişsinizdir muhakkak, öyle hissediyorsanız doğrudur. Ama zevk vermediğini gören erkek içine kapanabilir. Yetersiz hissedebilir. Bunu 9 sene boyunca hiç konuşmamanız çok tuhaf.Yani benim bişey hissetmediğimi anlayıp mı soğumuştur oda çünkü beni eviyordu bundan eminşm çok istedi çok uğraştı benle evlenebilmek için
9 senedir opusurken bile zevk almazken, seksi gorev olarak gorurken akliniz nerdeydi? Esiniz isteksizlesmek icin 9 sene iyi dayanmis9 yıldır evliyiz eşimde isteksizlik var libidom düşük çünkü kafam dolu işler yüzünden seni çok seviyorum diyor bana yalanmış gibi geliyo bende de isteksizik var ben zaten hiç birzaman ilişkiden zevk almadım öpüşmeden bile o zevk nadı bişeydir bilmiyorumama ben düzeltmek istiyorum nası düzelticeksem çünkü en başından beri böyeydim ben bu duruma çok üzlüyorum çabalıyorum benimde bi cinsel hayatım olsun diye ama eşimde de isteksizlik var bizde görev gibi oluyo bu iş eşim evlenmeden önce peşimde çok koştu beni çok sevdiğine inanarak evlendim ben aşık değildim sevgi şefkat vardı ama. Hiç bşr zaman tutkulu bi ilişkimiz olmadı sevgi şefkat saygı bunlarda sıkıntı yok ama. Birde ilk zamanlar vajinusmustum ben 2 sene sürdü sonra çocuklar oldu durum bu düzelme iihtimali var mı sizce çok üzüldüğüm bi durum bu herkesşn cinsel hayatı çok mu iyi benimkisi hep eksik sinirim bozuluyo
Sizce cinsel terapist çözebilir mi bu sorunu bana hikaye gibi geliyor ten uyumsuzluğundan ötürü hissetmiyorum diye düşündüm bunun çözümü yok diye okumuştumPsikologa gitmelisiniz. Öpüşürken bile zevk almamanın altında başka sebepler olabilir.
Hay allahım ya nerde biliyosun hiç çözüm aramadığımı şimdiye kadar gelmiş beni yargılıyorsun git kendi hayatına bak benim başlığıma yazma9 senedir opusurken bile zevk almazken, seksi gorev olarak gorurken akliniz nerdeydi? Esiniz isteksizlesmek icin 9 sene iyi dayanmis
Ben nereden bilebilirim çözüp çözemeyeceğini? Zaten ten uyumu denen şey ne ben onu hiç bilmiyorum hiç anlamıyorum. Cinsel arzusu yüksek birine ten uyumsuzluğu engel mi olacak? Sizin hormonlarda bile sorun olabilir. Önce hormonlara baktırıp sonra terapiye gidin.Sizce cinsel terapist çözebilir mi bu sorunu bana hikaye gibi geliyor ten uyumsuzluğundan ötürü hissetmiyorum diye düşündüm bunun çözümü yok diye okumuştumvarsa hemen giderim evliliğini kurtarmak istiyorum çocuklarım var hemde eşim iyi bi insan
Konuşmadığımı nerden biliyosunuz sırf eleştiri için yazmayın ben derdime çözüm arıyorum sizşn yargınızı değil böyle sert yorum yapanlarıda ben sağlıklı bulmuyorumSevmek başka bir duygu, arzulamak başka bir duygu. Severek evlenmişsinizdir muhakkak, öyle hissediyorsanız doğrudur. Ama zevk vermediğini gören erkek içine kapanabilir. Yetersiz hissedebilir. Bunu 9 sene boyunca hiç konuşmamanız çok tuhaf.
Bilmiyosan yazma ozaman ben bilenlere sordum git kendi psikolojini düzelt önce kime kızıpta gelmişsin benden çıkarıyosunBen nereden bilebilirim çözüp çözemeyeceğini? Zaten ten uyumu denen şey ne ben onu hiç bilmiyorum hiç anlamıyorum. Cinsel arzusu yüksek birine ten uyumsuzluğu engel mi olacak? Sizin hormonlarda bile sorun olabilir. Önce hormonlara baktırıp sonra terapiye gidin.