Eşim libidom düşük diyor

Eyleme geçmek konusunda zorlanıyorsanız penis boyu ile ilgili olabilir. Kalçanız da büyükse ondan olmuyordur. Sizden kaynaklı olmuyorsa vajina boyunuz kısa olabilir. Direkt rahme baskı hissediyor olabilirsiniz. Her şekilde denediniz mi? Tam üçgen olacak şekilde ya da beliniz içeri çökük kalça dik şekilde. Hepsinde mi sorun var?
Sayenizde bende kaptim bunu tesekkurler😄

İnşallah bende alışırım ama eşim alıştırmayı bilmiyoki ongalçva dokunmayı bilmiyır uyaramıyo beni 😔

Onun softundanda biley hşssetmiyorum duyguyu geremiyo bende mi sorun onda mı bilmiyorum
Kuzum eşine nasıl istediğini göster söyle ama sende onun isteklerini yap

Girişte çok zorlanıyorum canım. Seriye geçince çok problem yok. Biraz korkuyorum galiba 😂😂😂 tetikte duruyorum. Rahat olamıyorum
Vajinismus geçmişiniz yüzündendir. İlk başta ben de öyleydim. Görmüyordum, bacaklarımı kontrol edemiyorum diye korkuyordum. Ama sonra bıraktım. En sevdiklerimden. Kalça seven bir eşiniz varsa tepkileri bile yetiyor. 🤤

Vajinismus geçmişiniz yüzündendir. İlk başta ben de öyleydim. Görmüyordum, bacaklarımı kontrol edemiyorum diye korkuyordum. Ama sonra bıraktım. En sevdiklerimden. Kalça seven bir eşiniz varsa tepkileri bile yetiyor. 🤤
Eşimin dilinden düşmeyen pozisyon alışmaya çalışıyorum 😂 dediğiniz gibi vajinismus kaynaklı 😂

Merhaba size biraz moral vereyim çoğu insan böyle emin olun ben çok duyuyorum çevreden yalnız değilsiniz yani. Evet belki önemli bir sorun olarak görünebilir ama herşey sizin elinizde en iyi terapist sizsiniz aslında siz kendinizi ikna edip inanırsanız hepsinin üstesinden rahatlıkla gelirsiniz. Bunun için kimseye tonlarca para dökmenize gerek yok. Sizi sizden başka kimse anlayamaz. Sadece sabır ve tevekkül edin. Sakın böyle birşey için de yuvanızı bozmaya kalkmayın.
Sabır ve tevekkül diyorsunuz. Zaten 9 yıllık bir süreç bu. Kendimden örnek vereyim. 6 yıldır erken boşalma sorunu yaşıyoruz. Hiçbir şekilde de geçmiyor. Doktorlar vs hepsi fos. 6 yıl geçti. Ömür gidiyor böyle de. Bu tarz sorunlar yaşayanlar ilk senelerde bu sorunlarını çözmeliler. Yoksa zaten sabır da kalmıyor.

Sabır ve tevekkül diyorsunuz. Zaten 9 yıllık bir süreç bu. Kendimden örnek vereyim. 6 yıldır erken boşalma sorunu yaşıyoruz. Hiçbir şekilde de geçmiyor. Doktorlar vs hepsi fos. 6 yıl geçti. Ömür gidiyor böyle de. Bu tarz sorunlar yaşayanlar ilk senelerde bu sorunlarını çözmeliler. Yoksa zaten sabır da kalmıyor.
Sizin popüler bir konunuza bir yorum yapmıştım. Arada bildirim geliyor utanıyorum yorumumdan. O günden bugüne bir adim bile ilerleme olmadığını görünce daha çok utanmıştım yorumumdan. Çok bilmiş bilmiş konuşmuşum. Insanlar yaşadığını bilirmiş. Yokluğunu yaşayan anlarmış. Kendi hayatimdan bir yorumdu aslinda. Vajinismustum ve tedavi icin çabalıyordum. Eşimden destek gördüğüm için süreç kolay oluyordu. Sizinki de destek bekliyor, çaba harcamak istiyor sanmıştım. Yanılmışım, hakkınızı helal edin.

X