Eşim libidom düşük diyor

E sizde hiçbir zaman o tutku olmamış ki. Şimdiden sonra da zor yani olmaz. İlk öpüşmede o heyecanı yaşayamadıysanız şu an nasıl düzelir bilmiyorum. O heyecanı duymadığınız biri ile evlenmeniz hata imiş.
Bence siz böyle devam edin mutlu evliliğinize çok deşmeyin.

Merhaba ben isteksizlik olan kadinlarjn sebebini eşler olarak yorumluyorum. Eğer ciddi bir sağlık sorunu yok ise eğer bu bence eşin elindedir. Mesela ilişkiden önce uzun uzun öpüşmek birbirinize dokunmak gibi şeyler çok önemli. Birde ilişki de herşeyi bütün sıkıntıları hep bir kenara bırakmalısınız. Benim eşim nöbetleri olurdu çok yorgun olurdu mesela ama hiç aklinda yokken bile birbirimizi yoldan çıkarırız o an . Mesela biz çok rahatız ilişkide. Ben isteklerimi belirtirim zevk aldıklarını eşimde o şekilde hep aynı pozisyon olmaz mesela. Veya her zaman aynı oda olmaz bazen ortam değiştirmek bile ilişkiye heyecan katıyor. Yani yanlış anlamayın bunu kendi ilişkimi anlatmak için yazmıyorum herşey eşlerde bitiyor bence. Mishal anladığım kadarıyla siz hiç zevk almamışsiniz. Ya da ne bileyim zevk aldiginiz her hangi bir pozisyon hiç mi yok ? Ya da eşinizin hoşlandığı bir pozisyon. Bir de oldu bittiye mi getiriyorsunuz? Yani tabiki cinsel terapi veren biriyle mutlaka konuşun etkisi olacaktır. Ama eşimle bu şekilde olalım hiç istemezdim

Hiç başkasına dokunduğunuzda zevk almadınız mı? ilk sevgiliniz eşiniz değildir heralde.

Diğer özelliklerinin sizi bu kadar mutlu etmesinin nedeni erkekliğinin zayıf olması zaten.erkekliği yani cinselliği zayıf adam kadın zihniyetine yakın olduğu için diğer her konudan bizi memnun edebiliyorlar.o memnun olduğunuz noktalar sorunun bir yansıması aslında.bir kadınla bir erkek çatışma yaşamadan ilişki sürdüremez normalde.tam da bu durum bir sürü çifti ikilemde bıraktığı için uzun yıllar ayrılamıyorlar da.

Kimse 10 yolluk evlilikte o ilk günkü şehvetle sevişmiyor çocuk olduktan sonra da cinsellik zaten bayağı bir sekteye uğruyor. Sürekli aynı adamla sevişmek de öyle aşırı heyecan verici olmuyor elbette.
Ama sizin sorununuz biraz daha farklı. Hiç zevk almamışsınız.
Başkasıyla deneyiminiz oldu mu? Öpüşme el ele tutuşma bile olsa olur. Onda hissettiniz mi?

Evet bu dediginiz çok mantikli 5 yillik evliyim ilk günku gibi sehvetle sevismiyoruz, sürekli ayni adamla sevismeyecez de arada adam mi değistirelim

Evet bu dediginiz çok mantikli 5 yillik evliyim ilk günku gibi sehvetle sevismiyoruz, sürekli ayni adamla sevismeyecez de arada adam mi değistirelim

Yani böyle gidecek yapacak bir şey yok.

Demek istediğim zaten bir düşüşe geçiyoruz eninde sonunda. Ama zirveden başlamak varken neden sıfırdan başlayayım

Hiç başkasına dokunduğunuzda zevk almadınız mı? ilk sevgiliniz eşiniz değildir heralde.
Eşimden önce 1kişiyle çıktım sevmiyordumki onu sadece şans vermiştim belki severim diye öpüşme olmuştu midem bulanmıştı iğrençti ama eşimden tiksinme olmuyor sadece bişey hissetmiyorum. Ha bide bekarlık dönemimde kısmetsizlik vardı bende sevdim sevilmedim seveni sevemedim tamda böyleydi

Onda da etkilenmediyseniz sizin bu konuyla ilgili psikolojik sorunlarınız olabilir ya.
Sevmekle pek ilgisi yok. Sevmediğin birine de tutku duyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…