- 1 Haziran 2021
- 1.386
- 2.774
- Konu Sahibi purpleflower35
Aç olduklari icinmi anal istiyolar
bence yasak olan hersey daha cazip geliyor özelliklede erkeklere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aç olduklari icinmi anal istiyolar
Katiliyorum size dogru tespitbence yasak olan hersey daha cazip geliyor özelliklede erkeklere
Bilmem ki onlara sormak lazım hiç yapmadıkları için merak ediyor da olabilirler belki bilemiyicemAç olduklari icinmi anal istiyolar
Kız o neBazen benimki de deliriyor. Ayni derecede uçmuş hepsi galiba. En iyisi anal plug alip o riski sıfıra indirmek.
Merhaba ben isteksizlik olan kadinlarjn sebebini eşler olarak yorumluyorum. Eğer ciddi bir sağlık sorunu yok ise eğer bu bence eşin elindedir. Mesela ilişkiden önce uzun uzun öpüşmek birbirinize dokunmak gibi şeyler çok önemli. Birde ilişki de herşeyi bütün sıkıntıları hep bir kenara bırakmalısınız. Benim eşim nöbetleri olurdu çok yorgun olurdu mesela ama hiç aklinda yokken bile birbirimizi yoldan çıkarırız o an . Mesela biz çok rahatız ilişkide. Ben isteklerimi belirtirim zevk aldıklarını eşimde o şekilde hep aynı pozisyon olmaz mesela. Veya her zaman aynı oda olmaz bazen ortam değiştirmek bile ilişkiye heyecan katıyor. Yani yanlış anlamayın bunu kendi ilişkimi anlatmak için yazmıyorum herşey eşlerde bitiyor bence. Mishal anladığım kadarıyla siz hiç zevk almamışsiniz. Ya da ne bileyim zevk aldiginiz her hangi bir pozisyon hiç mi yok ? Ya da eşinizin hoşlandığı bir pozisyon. Bir de oldu bittiye mi getiriyorsunuz? Yani tabiki cinsel terapi veren biriyle mutlaka konuşun etkisi olacaktır. Ama eşimle bu şekilde olalım hiç istemezdim9 yıldır evliyiz eşimde isteksizlik var libidom düşük çünkü kafam dolu işler yüzünden seni çok seviyorum diyor bana yalanmış gibi geliyo bende de isteksizik var ben zaten hiç birzaman ilişkiden zevk almadım öpüşmeden bile o zevk nadı bişeydir bilmiyorum ama ben düzeltmek istiyorum nası düzelticeksem çünkü en başından beri böyeydim ben bu duruma çok üzlüyorum çabalıyorum benimde bi cinsel hayatım olsun diye ama eşimde de isteksizlik var bizde görev gibi oluyo bu iş eşim evlenmeden önce peşimde çok koştu beni çok sevdiğine inanarak evlendim ben aşık değildim sevgi şefkat vardı ama. Hiç bşr zaman tutkulu bi ilişkimiz olmadı sevgi şefkat saygı bunlarda sıkıntı yok ama. Birde ilk zamanlar vajinusmustum ben 2 sene sürdü sonra çocuklar oldu durum bu düzelme iihtimali var mı sizce çok üzüldüğüm bi durum bu herkesşn cinsel hayatı çok mu iyi benimkisi hep eksik sinirim bozuluyo
Doggy de hic kayganlasirici tavsiye etmiyorum sonucu kötü olabiliyoBilmem ki onlara sormak lazım hiç yapmadıkları için merak ediyor da olabilirler belki bilemiyicem
Olmasa da kötü olabiliyor onun için daima tetik iyidirDoggy de hic kayganlasirici tavsiye etmiyorum sonucu kötü olabiliyo
Tetik iyidir evet de bazen istemeden oluyoOlmasa da kötü olabiliyor onun için daima tetik iyidir
Googledan bakabilirsinKız o ne
Ağlamaklı mı oldu djdmdmsllsla bunlar tam drama queen hatta drama king jkhkİçinden geliyormuş engel olamıyormuş biliyorum yapsa bile pişman olacak sjsjs bir keresinde ağlamaklı bile oldu da napalım ellerinde ki ile idare etsinler
Hiç başkasına dokunduğunuzda zevk almadınız mı? ilk sevgiliniz eşiniz değildir heralde.Size çok teşekkür ederim ettafımdaki evli çiftlere bakıyorum hiçte tutkulu görünmüyolar gerçi bilemem özel hayatlarını ama bilmiyorum çoğunluğun mı evliliği böyöe yoksa sadece benim mi anlsttığım zaman burda herkesin çok güzel cinsel hayatı varmış gibi çözmeyi okadar çok istiyorumki neden mahrum kalıyorum bu mutluluktan
Diğer özelliklerinin sizi bu kadar mutlu etmesinin nedeni erkekliğinin zayıf olması zaten.erkekliği yani cinselliği zayıf adam kadın zihniyetine yakın olduğu için diğer her konudan bizi memnun edebiliyorlar.o memnun olduğunuz noktalar sorunun bir yansıması aslında.bir kadınla bir erkek çatışma yaşamadan ilişki sürdüremez normalde.tam da bu durum bir sürü çifti ikilemde bıraktığı için uzun yıllar ayrılamıyorlar da.Evet çok şükürki cinsellikten başka sorunumuz yok saygımız sevgimiz var birbirimize eşim her istediğimi yapar bi dediğimi iki etmez işte uzamanlar konuşuyor ya evliliğin yüzde 80 ni cinselliktşr cinsellik olmayan evlilik kötüdür tmeye mahkumdur gibi açıklamalar yapıyolar bunlar kafamı karıştırdı moralim bozuldu ozaman dedim herkesşn cinsel hayatı süper ozaman eşim beni birgün aldatır hemde ben bu zevkten mahrumum diye üzülüp endişe ettim
Size çok teşekkür ederim ettafımdaki evli çiftlere bakıyorum hiçte tutkulu görünmüyolar gerçi bilemem özel hayatlarını ama bilmiyorum çoğunluğun mı evliliği böyöe yoksa sadece benim mi anlsttığım zaman burda herkesin çok güzel cinsel hayatı varmış gibi çözmeyi okadar çok istiyorumki neden mahrum kalıyorum bu mutluluktan
Evet bu dediginiz çok mantikli 5 yillik evliyim ilk günku gibi sehvetle sevismiyoruz, sürekli ayni adamla sevismeyecez de arada adam mi değistirelimKimse 10 yolluk evlilikte o ilk günkü şehvetle sevişmiyor çocuk olduktan sonra da cinsellik zaten bayağı bir sekteye uğruyor. Sürekli aynı adamla sevişmek de öyle aşırı heyecan verici olmuyor elbette.
Ama sizin sorununuz biraz daha farklı. Hiç zevk almamışsınız.
Başkasıyla deneyiminiz oldu mu? Öpüşme el ele tutuşma bile olsa olur. Onda hissettiniz mi?
Evet bu dediginiz çok mantikli 5 yillik evliyim ilk günku gibi sehvetle sevismiyoruz, sürekli ayni adamla sevismeyecez de arada adam mi değistirelim
Zirveden baslamak icin arada bi degisiklik yapalim diyosunuzYani böyle gidecek yapacak bir şey yok.
Demek istediğim zaten bir düşüşe geçiyoruz eninde sonunda. Ama zirveden başlamak varken neden sıfırdan başlayayım
Kimse 10 yolluk evlilikte o ilk günkü şehvetle sevişmiyor çocuk olduktan sonra da cinsellik zaten bayağı bir sekteye uğruyor. Sürekli aynı adamla sevişmek de öyle aşırı heyecan verici olmuyor elbette.
Ama sizin sorununuz biraz daha farklı. Hiç zevk almamışsınız.
Başkasıyla deneyiminiz oldu mu? Öpüşme el ele tutuşma bile olsa olur. Onda hissettiniz mi?
Eşimden önce 1kişiyle çıktım sevmiyordumki onu sadece şans vermiştim belki severim diye öpüşme olmuştu midem bulanmıştı iğrençti ama eşimden tiksinme olmuyor sadece bişey hissetmiyorum. Ha bide bekarlık dönemimde kısmetsizlik vardı bende sevdim sevilmedim seveni sevemedim tamda böyleydiHiç başkasına dokunduğunuzda zevk almadınız mı? ilk sevgiliniz eşiniz değildir heralde.
Zirveden baslamak icin arada bi degisiklik yapalim diyosunuz
Eşimden önce 1kişiyle çıktım sevmiyordumki onu sadece şans vermiştim belki severim diye öpüşme olmuştu midem bulanmıştı iğrençti ama eşimden tiksinme olmuyor sadece bişey hissetmiyorum. Ha bide bekarlık dönemimde kısmetsizlik vardı bende sevdim sevilmedim seveni sevemedim tamda böyleydi