Eşim kv karşı geldi sizce ben ne yapmalıyım

Mlk8822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
588
-43
30
Hamileyim ve kv de bugün bize geldi. Bebek için birşeyler almış ve biraz pahalı. Tam evden çıkacakken eşime fiyatlarını söylemeye başladı 1.300 tl bir elbiseye vermiş 1.000 küsür almış genelde. Neyse sonra eşimde anne götür bunlar iade et istemiyorum ben verilir mi o kadar para dedi kv yine bebeğe tam altın takacağından felan bahsetti eşim de gram tak yeter vs söyledi. O da yok olmaz gibi şeyler söyledi ama fiyatlarını da eşime söyledi. Kv boşanmış ve maaşı çok az. Eşimde kabul etmek istemiyorum. Bende eşime yaa annen almış iade et demen ayıp oluyor gerekirse sen de annenin başka ihtiyacını karşılarsın olur biter dedim. Ama eşim pek rahat değil. Siz olsanız karışmaz mısınız yoksa eşime annesinin başka ihtiyacını karşılaması için konuşur musunuz?

Ben olsam annem o kadar pahalı hediyeler almışsa ( kendine göre pahalı) anneme maddi destek yapardım, kartına para atardım , ne bileyim kirasi varsa yardım eder her koşulda maddi manevi destek olurdum , bunlar eşinizin düşünmesi gereken şeyler bence ...

Karışmazdım. Kadın heves etmiş almış. Tamam fiyat söyemesi hoş değil ama neticede almış yani.

Sen olaylara karışınca ortalık daha çok karışıyor. Uzak dur.

Heves etmis almis bence karismayin. Dara duserse haberiniz olur o zaman el uzatirsiniz. Aile olmak bunu gerektirir.

Yani kadin heves etmis almis, kirilir yazik. Bence de başka şekillerde destek olmak daha mantıklı.

Evet bunları eşime söyledim. Kabul etmezsek ayıp olur kaldı ki sağolsun torununa güzel şeyleri layık görmüş sende kabul etmezsen araya mesafe girer. Gerekirse sende annenin bir ihtiyacını karşılarsın olur biter dedim

Yani kadin heves etmis almis, kirilir yazik. Bence de başka şekillerde destek olmak daha mantıklı.
Bende eşime bu şekilde dedim. Yani benim bebeğime böyle layık görmüşse sevinirim Haa durumu yoksa da başka şekilde yardım edip telafi ederdim.

Benim kv ile o kadar samimiyetim yok. Ama eşime yardım etmesi için konuşurum

Siz kv ile kanlı bıçaklı değil miydiniz? Çok şaşırdım şu an.
Kanlı bıçaklı değil sadece mesafeli ve uzaktık. Haa bunu yapıyorsa da bana değil torununa yapıyor. Gerçi ben kimsenin birşeyini beklemiyorum ama aldıysa kendi torununa aldı. Haa aldıktan sonra fiyatını söylemesi dikkatimi çekmedi değil ama herkesin karakteri

Bulaşma yanarsın

Yani ben karismazdim büyük ihtimalle de kayınvalide de takacagi şeyleri ya da aldığı şeylerin fiyatlarini niye söylüyor ki? Oğluna vicdan mi yaptirmaya çalışıyor, saçma geldi.

Karışmayın kendi aralarında halletsinler.

Yani ben karismazdim büyük ihtimalle de kayınvalide de takacagi şeyleri ya da aldığı şeylerin fiyatlarini niye söylüyor ki? Oğluna vicdan mi yaptirmaya çalışıyor, saçma geldi.
Bende anlamadım. Yani aldıysan ne diye fiyatını diyorsun. Onu yazacaktım ama burada ki linç tayfa kesin beni taşa tutar diye yazmak istemedim. Yani söylemesinden ki amaç ne anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…