• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kumar oynuyor

Sizin geliriniz çok heralde. 2 ev, 500 bin tl kumarda buhar olmuş ama çokta aman aman bir problem değil gibi yine dönüyorsunuz.
Aciyan bize acisin Nihal :)
Evin e'sini henuz goremedim.6 senedir calisiyorum,birikimim yarisini bile karsilamaya yetmiyor.
500.000 bir arada hayal bile edemiyorum.
Ne hayatlar var :)

Sizin geliriniz çok heralde. 2 ev, 500 bin tl kumarda buhar olmuş ama çokta aman aman bir problem değil gibi yine dönüyorsunuz. Adam cebinizdeki parayı alacak kadar bağımlı ama siz hala nasıl yardım ederim diye düşünüyorsunuz.
Siz ona yardım edemezsiniz, o sizi 1 ekmeğe muhtaç hale getirir. ❌
Bir de ben çocuklarını bahane eden kadınları anlamıyorum. Çocuk bu. Babasını tabii ki yanında ister
Sizin geliriniz çok heralde. 2 ev, 500 bin tl kumarda buhar olmuş ama çokta aman aman bir problem değil gibi yine dönüyorsunuz. Adam cebinizdeki parayı alacak kadar bağımlı ama siz hala nasıl yardım ederim diye düşünüyorsunuz.
Siz ona yardım edemezsiniz, o sizi 1 ekmeğe muhtaç hale getirir. ❌
Bir de ben çocuklarını bahane eden kadınları anlamıyorum. Çocuk bu. Babasını tabii ki yanında ister. Ama babasının onun rızkını yediğini bilebilecek bilinçte mi?

En azından sağlıklı düşünemediğinizin farkındasınız. Umarım sağlıklı düşünenlerin tavsiyelerini dikkate alırsınız.
Gerçekten üzerimde çok fazla baskın oldugu için köreldim güçsüzleştim diyebilirim evlendim istanbula geldim yani yalnız kaldım burda ondan başka kimsem yok malesef bu da beni daha fazla ona bagladı sanırım ama artık bu durumdan kurtulmak için elimden ne geliyorsa yapacagım

Gerçekten üzerimde çok fazla baskın oldugu için köreldim güçsüzleştim diyebilirim evlendim istanbula geldim yani yalnız kaldım burda ondan başka kimsem yok malesef bu da beni daha fazla ona bagladı sanırım ama artık bu durumdan kurtulmak için elimden ne geliyorsa yapacagım
Babamın kumar tutkusu ben intihar etmeye kalktığımda bitmişti ama hiçbir zaman normal bir psikojide olmadı! Bu tür bağımlılıklar bitmiyor bitsede enkazı çok yoruyor.

Aciyan bize acisin Nihal :)
Evin e'sini henuz goremedim.6 senedir calisiyorum,birikimim yarisini bile karsilamaya yetmiyor.
500.000 bir arada hayal bile edemiyorum.
Ne hayatlar var :)
SayYouLoveMe SayYouLoveMe evet canım arkadaşım. Ben 500 bin tl bir arada görmedim. 🤦🏻‍♀️ 40 yaşındayım kirada oturuyorum. Bize büyük paralar geliyor. Öyle kumarda kaybedilecek ve sineye çekilecek bir miktar değil.

Akliniz varsa cocuklarinizin gelecegini kurtarmak icin bosanirsiniz. Esiniz kumar bagimlisi. Bunun icin annesini öldüreni gördük. Allah korusun hic mi korkmuyorsunuz?

SayYouLoveMe SayYouLoveMe evet canım arkadaşım. Ben 500 bin tl bir arada görmedim. 🤦🏻‍♀️ 40 yaşındayım kirada oturuyorum. Bize büyük paralar geliyor. Öyle kumarda kaybedilecek ve sineye çekilecek bir miktar değil.
Inanın ki biz de kirada yaşayan insanlarız işinden dolayı çevresindeki insanları kullanıp aldıgı paralar bunlar sineye çekilecek gibi değil dogru ama en ufak bir söz söylediğimde kendisi haklı biz haksız oluyoruz kendini tereyağ gibi üste çıkarıyor bu süreçte bize yaptıgı devede kulak bile degil iken kendisi har vurup harman savurmuş..

Inanın ki biz de kirada yaşayan insanlarız işinden dolayı çevresindeki insanları kullanıp aldıgı paralar bunlar sineye çekilecek gibi değil dogru ama en ufak bir söz söylediğimde kendisi haklı biz haksız oluyoruz kendini tereyağ gibi üste çıkarıyor bu süreçte bize yaptıgı devede kulak bile degil iken kendisi har vurup harman savurmuş..
Ve bana rutin ev harcamalarımı kısmamı ay sonunu bile getiremediğini söyleyen biri sanıyorum kişilik bozuklugu yaşıyor kurtulmak istiyorum şuan içinden çıkmak istiyorum ne bi huzur var ne bir güven en kısa zamanda umarım

Alkol kumar bunlar bağımlılık hastalık. Bi adam değişmez. Bununla başlayıp önce paralar gider sonra siz bundan şikayet etmeye başladığınızda ve üstüne gitmeye başladığınız da şiddet ve Allah korusun canınız da olma riski var . Yapmayın bnu kendinize

Alkol kumar bunlar bağımlılık hastalık. Bi adam değişmez. Bununla başlayıp önce paralar gider sonra siz bundan şikayet etmeye başladığınızda ve üstüne gitmeye başladığınız da şiddet ve Allah korusun canınız da olma riski var . Yapmayın bnu kendinize
Boşanacagım zaten şuan kopma durumundayız oturup konuşup ayrılacagım kendimi ve çocuklarımın gelecegi adına çok sabrettim çok bekledim çok sineye çektim düzelsin diye ama olmadı malesef

Bence yolunuza bakin.bunun hastalığı var sağlığı var,cocuklarin ihtiyaci var. Yani zor durumlarda paraya ihtiyacınız olursa çocuklarım için döndüğünüz o evde çocuklarıniza yazik ederseniz.

Back