Eşim kumar bağımlısı oldu ben ne yapim çok çaresizim

Cevabınız için teşekkür ederim.
Maalesef böyle bir derdin içinde olduğumdan sordum daha önce çevremde hiç duymadım ta ki evlenip seneler sonra gerçeği öğrenene kadar
Slot rolling alt üst oran barem bu kelimelerle yeni tanıştım ama tam olarak ne olduğunu da bilmiyorum
Namazında abdestinde biri günahı sevabı bilen birini bile ne yaptıysam vazgeçiremedim
Artık suçu bana atmaya başladı hiç bir şekilde hatasını kabul etmiyor konu hakkında konuşturmuyor
Evlenmeden önce sorumluluk sahibi çok ince düşünceli,sürekli hediyeler alan, sevdiğini değer verdiğini gösteren biriydi herkes tarafından beğenilirdi
Evlendikten sonra borçlar başladı tanıdığım insana hiç yakıştıramadığım bir karakter çıktı ortaya
Kusura bakmayın bende biraz uzun tuttum sadece bu işin içinde birini görünce yazmak istedim 😢
Ben sizi üzmek istemem ama birden kumarbaz olunmaz şöyle düşünün bir yere para attınız ve kaybettiniz bir daha girer misiniz hayır o yüzden kumar az az başlar belki 10 tl 100 tl gibi rakamlarla iki kaybeder üç alır beş verir bağımlılık böyle böyle başlar böyle çok düzgündü bir anda kumara düştü öyle bir şey yok hiç o adam mutlaka oynuyordur önceden ama az az oynadığı için siz fark etmemişsinizdir

Ben sizi üzmek istemem ama birden kumarbaz olunmaz şöyle düşünün bir yere para attınız ve kaybettiniz bir daha girer misiniz hayır o yüzden kumar az az başlar belki 10 tl 100 tl gibi rakamlarla iki kaybeder üç alır beş verir bağımlılık böyle böyle başlar böyle çok düzgündü bir anda kumara düştü öyle bir şey yok hiç o adam mutlaka oynuyordur önceden ama az az oynadığı için siz fark etmemişsinizdir
Evet zaten yeni olmadığını da öğrendim sadece ben farkedememişim

Kimsenin umrunda degil sizin evliliginiz ya. Anne baba bile bi yere kadar takar. Niye böyle dunyadaki tüm spotlar size cevrilecekmis gibi bi illüzyonun icindesiniz anlamadım. Hatasini kabul etse hadi affedin denir ama sizinki bunu bi sorun gormeyip sizi kullanmaya devam edio.

Öncelikle merhaba eşim üç yıldır kumar oynuyor bu beni artık onunla baş etmekten gerçekten yoruldum boşanmak istiyorum fakat boşunamıyorum çünkü ikinci evliyim sekizinci yılımıza gireceğiz çocuğumuz yok fakat artık borç batağından bir türlü kurtulamıyoruz bir türlü bitmiyor tedavi görmeyi kabul etmiyor çok çaresizim bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum bu konuda deneyim sahibi olanlar bu konuyu aşmış olanlar sizden rica ediyorum Lütfen bana yardımcı olun en azından bana bir fikir iyi ol akıl verdin çünkü beni artık üstesinden gelemiyorum ne yapacağımı şaşırdım eşimi seviyorum o da beni seviyor bu sürece kadar hep çabaladım uğraştım boşları ödemesine yardımcı oldum ama hala hala devam ediyor ve hala bizi borç batağına sürüklüyor ben ne yapayım bana yardımcı olun lütfen
Boşa canım

Back
X