- 8 Mart 2019
- 7.211
- 34.377
- 548
- 39
- Konu Sahibi Tugbacanmn
-
Kumarbaz adamdan neden çocuk? İlerde kumarbazin oğlu/ kızı diye anilinca hayatının çok güzel olacağına nasıl inandınız.Benimki de oynuyor. Bıraktıramadım. Ben dr şöyle bişey yaptım. Kocamı seviyorum çünkü ve bebeğim var sadece bu konu yüzünden boşanmak istemedim aşırı paralar atmıyor çünkü. Allahın gücüne gitmesin, ama kurana el bastırdım. Ayda 1000 TL den fazla oynamak yok dedim. Tamam dedi gözümün önünde abdestini alıp kurana el bastı. Böyle bişey yaptırmak doğru mu bilmem, ama en azından sınır koydum.. Ve o sınırı aşmıyor artık. Linçlenebilirim ama boşanmak istemedim o yüzden böyle yaptım
Allah yardımcınız olsun bu kumar bataklığının maalesef sonu olmuyor sigara gibi bağımlılık yapıyorEski konularıma hakim olanlar varsa, hala bırakamadım. Hala aynı sözler ve yeminler ama kumarı yine de bırakmadı. Bu sabah boşanmayı düşündüğümü söyledim. Ama içim çok acıyo. Konuşabileceğim kimse yok. Ne yapmam gerektiğini ne konuşmam gerektiğini bile bilmiyorum.
Eşim kumar bağımlısı ve 5 yıldır ne yaptıysam vazgeçiremedim bırakmadı. Ailesinin haberi var ama herkes hata yapar diyerek geçiştiriyor. En son bi daha oynarsan giderim dedim tekrar oynamış. Kumar yüzünden hacizlik bile olduk. Bırakmak için hep çabalıyor ama bişey değişmedi. Son bir şans daha istiyor ama mantığım bunu istemiyor kalbim son kez daha diyor. Böyle bişey başına gelen var mı ne yapmalıyım? Daha önceki konularıma hakim olanlar da yazabilirlerse çok memnun olurum
- Tugbacanmn
- barışmalımıyım bosanma evlililkte sorun yaşanması kumar bağımısı koca
- Yorumlar: 31
- Forum: Bir derdim var
Çok zormuş gerçekten. Aile yakınları falan mahvolmuştur üzüntüden. Bu anlatılanları düşününce benim dediğim olacak iş değilmiş. Onu anladım. Yazık ya gerçekten. Aileler ne hale geliyor. Maddi manevi herkese zarar. Allah yardımcıları olsun ne diyelimBaşkalarından borç para istiyorlar, verecek birini bulamazlarsa suç işliyor bağımlılar. Arkadaşımın erkek kardeşi kumar bağımlısı. Babası para vermeyi bırakınca annesinin, arkadaşımın altınlarını çaldı. Yetmedi kaçakçılık yapmaya başladı. Polise yakalandı. Şu an ne yapıyo bilmiyorum. Belki amateme yatırıp uzunca ilaçlı tedavi ve kısıtlama sonuç getirebilir. Ancak sadece kısıtlayarak sonuç gelmesi çok zor. Aksine daha kötü sonuç doğurabiliyor maalesef.
Bu arada şimdi fark ettimKedili ve Bebeli konu sahibi eşinin zaten banka hesaplarını ve şifrelerini aldığını yazmış. Ama yine bir şekilde oynamış. Yani denemediği bir yöntem değil.
Kur'an'a basınca inandınız,öyle mi?
Ve de sınır koydu.Ve o sınırı aşmıyor.Emin misiniz??
Kur'an'a basacak kadar bağımlısı olmuş zaten az ile yetineceğini sanmıyorum.
Arkadaşlarından borç ile birşeyler yapmadığına,ikinci bir başka banka hesabı veya kredi kartları olmadığından eminseniz ve sadece 1000 TL ile bırakıyor ise ne güzel umarım dediğiniz gibidir de hayal kırıklığına uğramazsınız.
Ne yapabilirim? Kaç kere oynama dedim oynuyor. Boşansam gideceğim Bi aile evi yok, düzen yok, para yok. Hiçbi zaman büyük paralar oynamadı, maks 2,bin attığını gördüm. Her şey kontrolüm altında herşeyine bakıyorum oynadığı yerlere de. Bebeğimin ihtiyacını oyuncağını yiyeceğini giyeceğini almıyor her şeyi kumara yatırıyor desem yalan, oynadığı çok az. Bırak desem bırakmayacağını biliyorum ne yapayım? Elimden bu geldi. Linçleyin ya da üzülün. Ne yapabilirim? Varını yoğunu kumara yatıranlardan iyidir. Zevk için oynuyor ne yapayım? Boşanalım o zaman çocuğum arada büyüsün. Herkese hayırlısını versin Allah. Ben de sigara içiyorum. O da para. O da haram sayılır. Mekruh. Bazı şeyler bırakılmıyor. Benden gizli sürekli oynayacağına böyle oynasın hemen çocuğu için atsın Kenara demişsiniz atmadığımızı nerden biliyosunuz?bende hoşlanmıyorum oynamasından ne yapayım 3 senedir bırakmıyor. 200 300 oynuyor. Dediğim gibi en fazla 2 attı. Neyse. Herkese hayırlı hayatlar nasip etsin Allah.Kumar ve kuran ne hoş olmuş ikisi. Nasil hayatlar yaşıyorsunuz? linclemek değil de üzülür geçerim sadece, umarim batışınız cok yıkıcı olmaz, gidebilceginiz baska bir yol halâ olur umarim çocuğunuzla.
Kur'an'a basınca inandınız,öyle mi?
Ve de sınır koydu.Ve o sınırı aşmıyor.Emin misiniz??
Kur'an'a basacak kadar bağımlısı olmuş zaten az ile yetineceğini sanmıyorum.
Arkadaşlarından borç ile birşeyler yapmadığına,ikinci bir başka banka hesabı veya kredi kartları olmadığından eminseniz ve sadece 1000 TL ile bırakıyor ise ne güzel umarım dediğiniz gibidir de hayal kırıklığına uğramazsınız.
Kumar ve kuran ne hoş olmuş ikisi. Nasil hayatlar yaşıyorsunuz? linclemek değil de üzülür geçerim sadece, umarim batışınız cok yıkıcı olmaz, gidebilceginiz baska bir yol halâ olur umarim
Ağzıma Bi parmak bal mı çalmış? Neyim ben oyuncak mı? Te Allahm yazmaz olaydım. Sanki dedim varını yoğunu herşeyin kumaya veriyor zor bıraktırdım dedim. Attığı paralar hiç paralar. Bıraktıramadım ne yapayım. Çocuğum hakkında düzgün konuş, sen buna karışamazsın. Boşansam çok mu mutlu olacağım acaba? Sınır koydum benim kocam benim param benim hayatım. Ne meraklısınız hemen çocuk yaptın çocuğa yazık nidaları vermeye. Varını yoğunu kumara veren biri değil olsa neden durayım ben bu adamın yanında. Çocuğum her şeyini yiyor şükür. Borcumuz da vardı, herşeyi kumara veriyor olsa arabanın borcunu da bitiremezdi heralde. Bana gitti telefon aldı, borcunu bitirdi. Ne istesem gider alır. Ne istesem yapar. 1000 lira zevkine de karışmadım. Karıştım bırakmadı. Çareyi sınır koymakla buldum. Boşanmaktan çocuğu arada büyütüp anasız ya da babasız bırakmaktan iyidir. Karnımız tok aç açıkta değiliz. şükür.Kumarbaz adamdan neden çocuk? İlerde kumarbazin oğlu/ kızı diye anilinca hayatının çok güzel olacağına nasıl inandınız.
O kadar kuran abdest bilen adam en başında kumar pisligine bulaşmaz kimse kusura bakmasın. Ağzınıza 1 parmak bal çalmış, siz inanmaya devam edin.
Hic calismayi dusunmediniz mi? Ya da calisiyor muydunuz? Siz yine de her seyin daha da kotuye gitmesi ihtimaline karsi kendinizi azicikta olsa garantiye alma maksatli bir is tuttutun, paranizi da biriktirin. Hayat bu, hicbir seyin garantisi, sürdürebilirligi yok, destek alacağınız bir ailenizde yokmus, e param da yok diyorsunuz normal olarak, yarinlari dusunmeden nasil rahat yasar ki insan bu sekilde, adamin insafına kalmissiniz.Ne yapabilirim? Kaç kere oynama dedim oynuyor. Boşansam gideceğim Bi aile evi yok, düzen yok, para yok. Hiçbi zaman büyük paralar oynamadı, maks 2,bin attığını gördüm. Her şey kontrolüm altında herşeyine bakıyorum oynadığı yerlere de. Bebeğimin ihtiyacını oyuncağını yiyeceğini giyeceğini almıyor her şeyi kumara yatırıyor desem yalan, oynadığı çok az. Bırak desem bırakmayacağını biliyorum ne yapayım? Elimden bu geldi. Linçleyin ya da üzülün. Ne yapabilirim? Varını yoğunu kumara yatıranlardan iyidir. Zevk için oynuyor ne yapayım? Boşanalım o zaman çocuğum arada büyüsün. Herkese hayırlısını versin Allah. Ben de sigara içiyorum. O da para. O da haram sayılır. Mekruh. Bazı şeyler bırakılmıyor. Benden gizli sürekli oynayacağına böyle oynasın hemen çocuğu için atsın Kenara demişsiniz atmadığımızı nerden biliyosunuz?bende hoşlanmıyorum oynamasından ne yapayım 3 senedir bırakmıyor. 200 300 oynuyor. Dediğim gibi en fazla 2 attı. Neyse. Herkese hayırlı hayatlar nasip etsin Allah.
Çalışıyordum. Şuanda da evden bişeyler yapıyorum. Sıkıntım yok. Bi ara çok sıkıntı çektik. Borcumuz çoktu. Mesela o ara hiç oynamadı. Neden bu kadar linç anlamıyorum dicek bişey yokHic calismayi dusunmediniz mi? Ya da calisiyor muydunuz? Siz yine de her seyin daha da kotuye gitmesi ihtimaline karsi kendinizi azicikta olsa garantiye alma maksatli bir is tuttutun, paranizi da biriktirin. Hayat bu, hicbir seyin garantisi, sürdürebilirligi yok, destek alacağınız bir ailenizde yokmus, e param da yok diyorsunuz normal olarak, yarinlari dusunmeden nasil rahat yasar ki insan bu sekilde, adamin insafına kalmissiniz.
Linc degil, dedigim gibi sizin icin endiselendim, daha sonrası icin, umarim her sey iyi gider.Çalışıyordum. Şuanda da evden bişeyler yapıyorum. Sıkıntım yok. Bi ara çok sıkıntı çektik. Borcumuz çoktu. Mesela o ara hiç oynamadı. Neden bu kadar linç anlamıyorum dicek bişey yok
annem 25 yillik evlilik sonunda omrunu tuketerek bosandi. Kumar ve diger baaagimlilik ozellikle kumr kolay birakilmiyor.Allah ıslah etsin eşini abla rabbim sana yar ve yardımcın olsun inşallah
Kumarbaz babadan neden cocuk. Ne sacma bir yorum. Ne yapsin. simdi o cocugu? Siz kurucu gazi meclisimizin uyelerinin cocugumusunuz? Buraya gelip faydasi olmasada dunyanian en muhtesem en mantikli insaniymis gibi insanlarin yaralarina deva olmadan cemkirenler var. Siz de onlardansiniz.Kumarbaz adamdan neden çocuk? İlerde kumarbazin oğlu/ kızı diye anilinca hayatının çok güzel olacağına nasıl inandınız.
O kadar kuran abdest bilen adam en başında kumar pisligine bulaşmaz kimse kusura bakmasın. Ağzınıza 1 parmak bal çalmış, siz inanmaya devam edin.
Canım öncelikle çok üzüldüm Allah eşinize selamet sizede sabır versin. Oynadığı kumar evinizdeki besi bereketi alır götürür bi yerde yemezseniz diğer yerde muhakak sizin de boğazınızdan geçer kendinize bu zulmü yapmayın derim. Eğer kii tedaviyi kabul ederse psikolojik destek alabilir yoksa bırakmak için bi çaba sarfetmiyorsa siz kendisini bırakın allah yar ve yardımcınız olsun dualarım sizinleEski konularıma hakim olanlar varsa, hala bırakamadım. Hala aynı sözler ve yeminler ama kumarı yine de bırakmadı. Bu sabah boşanmayı düşündüğümü söyledim. Ama içim çok acıyo. Konuşabileceğim kimse yok. Ne yapmam gerektiğini ne konuşmam gerektiğini bile bilmiyorum.
Eşim kumar bağımlısı ve 5 yıldır ne yaptıysam vazgeçiremedim bırakmadı. Ailesinin haberi var ama herkes hata yapar diyerek geçiştiriyor. En son bi daha oynarsan giderim dedim tekrar oynamış. Kumar yüzünden hacizlik bile olduk. Bırakmak için hep çabalıyor ama bişey değişmedi. Son bir şans daha istiyor ama mantığım bunu istemiyor kalbim son kez daha diyor. Böyle bişey başına gelen var mı ne yapmalıyım? Daha önceki konularıma hakim olanlar da yazabilirlerse çok memnun olurum
- Tugbacanmn
Eski konularıma hakim olanlar varsa, hala bırakamadım. Hala aynı sözler ve yeminler ama kumarı yine de bırakmadı. Bu sabah boşanmayı düşündüğümü söyledim. Ama içim çok acıyo. Konuşabileceğim kimse yok. Ne yapmam gerektiğini ne konuşmam gerektiğini bile bilmiyorum.
- Tugbacanmn
Eşiniz yüksek meblağlar oynamıyorsa direkt bağımlı denemez zaten. Tabi ki hiç oynanamaması en doğrusu ama gerçek bağımlı tüm maaşını yatırır. Öyle su kadar oynayayım gerisi kalsın gibi bir otokontrol yok bağımlılarda. Tabi eşinizin de hiç oymayan bir insana göre bu işi ileri boyutlara götürme ihtimali daha yüksek.Çalışıyordum. Şuanda da evden bişeyler yapıyorum. Sıkıntım yok. Bi ara çok sıkıntı çektik. Borcumuz çoktu. Mesela o ara hiç oynamadı. Neden bu kadar linç anlamıyorum dicek bişey yok
Kuzenim 10 yıl önce başladı kumara bütün akrabalar toplandı borcunu ödedi.yine oynadı tefecilere borçlandı işin içinden cikamayince intihar etti ölümden döndü.sonra evlendi arada yıllar geçti megersem hala oynuyormus.ailesi bütün ev araba ne varsa herşeyi sattı ama nafile hala aynı yoldan devam ediyor.Çok zor bir durum. Eşiniz bağımlı, kolay kolay bırakamaz. Servetini kaybedip yinede birakamayan insanlar var. Ama Allah korusun yarın birgün onun borcu harcı yüzünden kötü şeyler yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız bile ilerde babalarının kumar borçlarıyla uğraşmak zorunda kalabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?