• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kumar bağımlısı ve 5 yıldır ne yaptıysam vazgeçiremedim bırakmadı.

IMG_20250218_205156.jpg

Eski konularıma hakim olanlar varsa, hala bırakamadım. Hala aynı sözler ve yeminler ama kumarı yine de bırakmadı. Bu sabah boşanmayı düşündüğümü söyledim. Ama içim çok acıyo. Konuşabileceğim kimse yok. Ne yapmam gerektiğini ne konuşmam gerektiğini bile bilmiyorum.

Eski bir bağımlı olarak tavsiyemdir , ya beyfendiyi olduğu gibi kabul edeceksiniz yada olduğu gibi bırakacaksınız başka bir çözüm yok .Tabi bu nihai karara varmadan öncesinde şapkani önüne al ve düşün derim siz bu evliliğin ilişkinin neresindesiniz verdiğiniz emeğin karşılığınıı alabiliyormusunuz iç huzurunuz varmı, 1-2 satır ile anlatilabilecek kadar basit değil bağımlılıklar.

Kumarbazı da düzelmez pintisi de düzelmez narsisti de düzelmez
bunlar maalesef tedavi edilemeyen psikolojik sorunlardır çocukluğa dayanır tedavisi yoktur. Eşin de bıraktım der en fazla 2 sene dayanır eline para geçer gene gömer kumara. Karar senin tabi de hayat kısa yani ne kadar dayanabilirsin

Bırakmadıysa boşanın size de yazık.
2023'den beridir hala gram degişmemiş bir adam için kendini perişan ettiğine değmemiş.
Inanin bana, benim gözlemdigim kadar kadinlar da gitmiyor, bunu da erkekler iyi biliyor.
Kararli bir kadin, ayaklari üzerinde duran kadin cokdan gitmisdi….
Benimde arkadasim her zaman birakacam der ama kocasi ne yaparsa da birakmaz, iki taraf da alisiyor kavgalara

Yine bir kumar konusu boşanma aşamasında biri olarak söylüyorum 8 senedir hiçbir şekilde bırakmadı sadece ara verdi.Olan bana oldu panik atak anksiyete sahibi oldum üzerine de bana binbir yalanlar söyleyip çektirdiği krediler kaldı.Boşanma protokolünü hazırladım yarın aile mahkemesine gideceğiz.Sana tavsiyem ilerde kanser olmak istemiyorsan bırak ben kurana el bastırdım çocuğun üstüne yemin ettirdim gene bırakmadı asla inanma onlar tam bir şeytandır.

Back